Zseniális a klip, köszi! Ezekért a pillanatokért érdemes élni, komolyan. Nem akármi lehetett ott lenni ezen a koncerten.
(Mi volt az a kiírás a végén R.P-erről és a Dire Straits-ről?)
NEKROMANTIKA EST
2003. április 26. szombat
Program:
21.00-22.15
Joy Division est
22.15-04.30
dark-goth-electro party
vendég: Andi, Kata
Tombola nyereményekkel!
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music Club(Budapest) Csepel, Rákóczi F. u. 89.
Éjszakai buszok éjfél után oda-vissza a Boráros tér és a Szent Imre tér között!
"Bevallom kicsit megdöbbentem, hogy ennyi ember verselget itt:))"
Én nem... A Cure-hoz talán ez is hozzátartozik, inspiráló zene. Talán az egyik leginkábban inspiráló. Én nem csodálkozom, hogy itt sokan már csak a zene miatt is pennát ragadnak! (Egyéb élethatásokról nem is beszélve).
Hogy folytassam a verselést, amit akár irodalomnak is nevezhetünk... (aki esetleg unja, úgyi átlapozza:))
Csak Ennyi
Egymással szemben ülünk
Éles tőrökkel küzdünk.
Dermedt csendben két halovány arc,
Jéggé fagyott, lelketlen harc.
Gonosz szemek és remegő ajkak,
Kegyetlenül a szívekbe marnak.
Tétova hangok és zaklatott szavak
Változatlan semmit sem hagynak.
Hazug álruhás gondolatok,
Elhamarkodott mondatok
És kész.
Két felsebzett szívből csorog a vér,
Bocsánatot egyik sem kér.
Lelketlen mohos kövekként
Porlad szét minden közös emlék.
Leomlanak a drága falak,
A felszálló porban magadra hagylak.
Darabokra hullnak a fények,
Szétszaggatott fényképek.
Hazug álruhás gondolatok,
Elhamarkodott mondatok
Csak ennyi.
Úton
Egy újabb nap úszik a felhőkön túlra
A szemedbe írja, hogy nincsen helyed
Kavargó városban kilépsz az útra
Nem tudni már, hogy ki jön veled.
Rémület előtt vonulsz el némán
Arcodra közöny rakódik csendesen
Hogy odaát tegyél pár lépést a sétán
És mehessen minden nélküled rendesen.
Igen flare, ezt akartam is írni, teljesen igazad van... És örülök, hogy törölték azt a beírást, nagyon méltatlannak éreztem én is. Amúgy kérdeztem gallup-tól, miért volt erre szükség. És olvashattad azt is, hogy védteleke Téged is. :-)) Mind1, nem szeretnék közétek állni, se döntőbírói szerepkörben tetszelegni...
Nekem fogalmam sincs, hogy itt ki mennyire szerencsétlen, szerintem itt mindenki az egy kicsit, akinek a Cure zenéjére van szükség FOLYAMATOSAN.. :-))))
Robi, azt hiszem, nem olvastál el egy gallup által jegyzett (azóta már törölt) idióta és mocskolódó hozzászólást, ami remélhetőleg csak a pillanatnyi (és nem a végleges) elborulás terméke.
Bármilyen szerencsétlen is nevezett haverod, nem érdemli meg, hogy ilyen gáláns módon védelmezd: trágár, tehetetlen balfék, akinek néha eldurran az agya az egyre halmozódó frusztrációtól.
The Cure - Trilogy/Live in Berlin [2 DVDs] Preis: EUR 22,99 Noch nicht veröffentlicht. Voraussichtlicher Erscheinungstermin: 2. Juni 2003.
Dupla létére egész normális ára lesz. Alig várom.
elnezeseznem neki, mer azt majd o megmondja :)
kulonben az is fasza, hogy a cimlistajanak koszonhetoen persze mar az en nevemben is megy virus, ugyhogy tokjo. Halal ciki mar manapsag virusellenorzo nelkul lenni, foleg cegeknel, bar igen gyakori. igenytelenseg. kurvara elegem van az egeszbol.
klez
A W32/Klez.h@MM sok tekintetben azonos a korábbi W32/Klez variánsokkal, például:
A programféreg kihasználja az "Incorrect MIME Header Can Cause IE to Execute E-mail Attachment" néven ismert Microsoft Internet Explorer (5.01 vagy 5.5 SP2 nélkül) biztonsági hiányosságot, hogy a mellékletet automatikusan futtassa Microsoft Internet Explorert (5.01 vagy 5.5 SP2 nélkül) tartalmazó rendszereken.
A worm képes a levelek From: mezőjének hamisítására (általában olyan feladót állít be, amelyik a fertőzött számítógép címjegyzékében megtalálható).
A worm megkísérli bizonyos folyamatok (antivírus programok) leállítását.
Képes hálózaton keresztül terjedni, önmagát az elérhető és írható hálózati megosztásokba másolni. A célfájlok neve véletlenszerűen választott, lehet egyszeres vagy vagy dupla kiterjesztése. Például:
350.bak.scr
bootlog.jpg
user.xls.exe
A worm RAR archívumokba is másolhatja magát, például:
HREF.mpeg.rar
HREF.txt.rar lmbtt.pas.rar
A programféreg elküldi magát a Windows címjegyzékben található email-címekre, valamint a fertőzött számítógépen található fájlokban fellelhető címekre. E-mail üzenetben érkezik, aminek a tárgyát és üzenettörzsét a vírusban található szövegtöredékekből állítja össze.
Előfordul, hogy a fertőzött fájl mellé egy vírusmentes dokumentumot is küld. Ez a fajta dokumentum-terjesztés bizalmas információk illetéktelen kezekbe kerülésével fenyeget.
Ez a vírus kiemelt veszélyt jelent. Tömeges levelezéssel terjed a lokális rendszeren található email-címekre, kihasznál egy Microsoft biztonsági rést, hálózati megosztásokon keresztül terjed, a lokális rendszer futtatható állományait megfertőzi, és elhelyez a rendszeren egy másik fájl-fertőző vírust, a W95/Elkern.cav.c-t.