Keresés

Részletes keresés

keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4610
OK, majd még beszélünk erről, de apám már alszik, így az ő nevében nem tudok többet mondani, holnap este nyilatkozom. Én megyek aludni (ezzel meg is van az egésznapi termés?:), jóccakát

DCs

keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4609
melyik péntek? Mert a mostani biztos nem jó. Mind mondottam jövőhéten is a csütörtök lenne megfelelő (du). Ha apámat sikerül megdumálnom, akkor nem kell profi fotós, ő maga az. Márpedig sikerülni fog:). Van egy olyan verzió is, hogy ha nem jön össze, akkor ha van szabadidőnk, elugrunk az autóval vmi szép helyre, nyomunk egy-két képet, aztán elküldöm neked az eredményt.
Előzmény: fargo (4605)
fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4608
Megszavazzuk Neked? :-)
Előzmény: keton (4603)
fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4607
Ennél azért jobb képekre lenne szükség, ezt a Vadása tónál csináltam, szakadó esôben, amikor Oyával arra jártunk. Randa a háttér, rossz a kép, stb...
Előzmény: keton (4604)
fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4606
kedves keton:

a,
hozd el atyádat, hátha ô bevállalja, és szebb képet csinál, mint mi...

b,
ha nagyon nem akar megválni a kocsijától, akkor arra a pár órára akár meg is kaphatja kölcsön helyette az enyémet...

c,
Ha a péntek nem jön össze, szervezhetünk egy kisebb túrát bármelyik kiszemelt helyszínre. Piknik, pihi-szuszi, kis fotóskodás, stb...

fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4605
Szóval fotózás...

Ma beszéltem a Volvo Autó Hungária emberével, és a cégen keresztül lehet, hogy hozzá tud segíteni képekhez. Holnap estére eldôl.

Ha nem, akkor 2 esély van.

1.
Mivel ma szólt a nyomda is, hogy belevágnának egy nagyobb volumenű munkába, ami lefoglalja ôket egy jó ideig, ezért megfontolandó, hogy ne adjam-e le az anyagot nyomatni még holnap, csak hogy idôben kész legyen. Ez esetben sajna kimaradnak a régebbi modellek, kinyomjuk a kártyákat a most futó darabokkal... :-((( Holnap eldôl, be tudom-e suvasztani a munkát még idôben.

2.
Ha nem kapunk képet a VAH-tól, akkor fotózni kell. Ma jártam az Ivanixnál, esetleg meg tudnám szervezni, hogy elhozzanak pár kocsit fotózni (volt egy nagyon szép 700-as, 900-as, egy használható 300-as, no meg a PV). Idôpont tekintetében optimális a péntek 5-6 óra után lenne, mert munkaidô után lenne rá "kapacitás", a hétvégét meg nem szívesen áldozná rá emberünk. Érthetô. Maga a fotózás szerintem nem tartana tovább, mint 1-2 óra, még fűzöm a Trizzy-t, hogy érjen rá, meg esetleg van profi fotósom akit el lehetne rángatni (nem szívesen), és végsô esetben jómagam is meg tudnám oldani. Csak én nem vagyok profi, és kár lenne elkefélni, ha már megszervezzük...

keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4604
Ő tényleg nagyon szép, mondhatni elegáns. Nem lehetne őtet a 400-as kártyákra tenni?
Előzmény: fargo (4601)
keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4603
... a 7400 felé:)))
keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4602
Szóval neked mi a jó időpont, mert engem apám eléggé nyaggat, hogy neki így, meg úgy, meg ez, meg az, makacs, mint egy öszvér, nélküle meg nem megy. Hogy győzhetném meg? Sérti a büszkeségét, hogy nem csak ő csinálhat a világon fényképeket:)))

Közeledünk...

Előzmény: fargo (4599)
fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4601
4600!

Ez ugyan nem 4600-as, de legalább 460-as. Nem nagy különbség. Ez volt az elsô saját Volvóm, nagyon szerettem. Nem hiába:

V O L V O _ S A K Á L !

fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4600
lenyúlhatom a 4600-at?
fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4599
Ma volt egy kis idôm, beszaladtam a budai Skálába, ott is a játékosztályra, és rákerestem a VOLVO márkájú kiskocsikra. (Egyszer már találtam ott pár darabot, de ellopták a fiamtól az oviban az egyiket, a másiknak meg elhagyta a trónörökös a kerekét :-) Szerencsére találtam is C70-est, mégpedig mind kupé, mind kabrió változatban. FEL IS VÁSÁROLTAM AZ ÖSSZESET! OK, ez összesen 6 darabot jelent, nem nagy dolog. Viszont az autók szépek és egy mezei matchboxhoz képest fejedelmi kidolgozásúak. 190 Ft-ért jó vétel, szvsz...

Állítólag pár héten belül még hoznak eg szállítmányt, ha valakit érdekel, akkor Simba márkanév alatt a Mini-Cars márkát keresse. 7x12 centi világoskék kartonpapír alapra van felrakva, olyan átlátszó műanyag tokban...

(A Saab 9.5, 9.3 és a Landy Freelander is szép, a többi annyira nem.)

keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4598
fotózás, hely idő, előreláthatólag neked mikor OK? Mert nekünk elég zsúfolt heteink szoktak lenni (ill. inkább apámnak, én jövőhéttől már szabad vagyok)
Előzmény: fargo (4597)
fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4597
No, itt is vagyok...

Télleg nagy a punnyadás.

keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4596
ha még mindig senki, akkor én el, sok sikert a 4600-hoz (remélem holnap estére legalább ennyi össze fog jönni)

DCs

keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4595
Ej, de nagy itt a punnyadás (tegnapi hozzászólásom óta 8!!! írás volt)
Szóval fotózásra felmerült még egy-két hely: visegrádi Duna-part, Óbudai-sziget. Úgy néz ki, hogy a jövőhét csütörtök délután megfelelő lenne
keton Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4594
Fotózás rendben van, de ezen a héten már nem megy. Helynek pl szép lehet a pilisi feltáróút (vagy hogy hívják), ami Szentendre és Visegrád között van. Szép kanyarok, táj, stb. Egyébként apám operatőr, úgyhogy ért is hozzá egy "kicsit". Jövőhéten lehetne aktuális a dolog, de bővebbet valószínűleg csak pénteken tudok mondani(illetve azt most is, hogy mikor biztos nem jó).

DCs

Előzmény: fargo (4587)
Harvester Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4593
fargo

A Volvoklub-kártya nagyon jó lett, nekem tetszik.

A rugót majd azért próbáld megkeríteni, mert még 3 hétig dolgozom a jelenlegi munkahelyen, és az új helyen nincs műszerészműhely. (Ellenben az új cég neve VOL-lal kezdődik.)

Hali
Harvester

Zarquon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4592
Sziasztok!

A kártya nagyon jó. Ilyen típusú képből van nekem egy fekete 850 R uganígy szemből, szerintem az talán még jobb is. Egy Volvo Accesories nevezetű katalógus elején van. Abból egyébként is lehet, hogy be lehetne szkennelni pár képet, bár előfordulhat, hogy a felbontás nem lenne megfelelő. Ha segít valamit, lefotózhatjuk az én kocsimat is, bár őszintén szólva a lökhárítóim sarkait az előző tulaj szépen lecsiszolgatta. De talán a képeken nem látszana annyira. Egyébként ha nem a természet zöld ölén akartok fényképezni, meg lehetne próbálkozni Szentendrével (elcsépelt?) vagy pl. van egy Csobánka nevű település Pilisvörösvár tájékán, és szerintem nagyon aranyos hely (volt 3-4 éve...), talán ott is lehetne jó képeket csinálni.

Üdv,
Zarquon

doktor úr Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4591
tókollom. tak benéttem et kitit. má medek it.
Előzmény: 345 (4590)
345 Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4590
360-as képek:
http://www.saunalahti.fi/uff/pages/my_volvo.htm

Előzmény: fargo (4587)
345 Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4589
Üdv,

A 360-as autóm motorja 92 lóerős. Köszi a linket a Volvobontóra, a szerelőm is ezt ajánlotta. Mesélte, hogy jár hozzá egy fickó egy 164-es Volvóval, és még ahhoz is találtak a bontóban alkatrészt. (idézem: "szó szerint lapáttal kellett hányni az alkatrészeket, de sikerült megtalálni a megfelelőt").

345

Előzmény: keton (4561)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4588
Jó reggelt Mindenkinek!

Fargo: Nagyon tetszik a kártya (a kedvencem van rajta).

Én nem tudom, hogy mit segíthetnék az ügyben, nem sok mindenhez (semmihez sem )
értek a témában, de ha van valami mégis, akkor tudassátok velem.

F.M.

fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4587
Jó estét! (Reggelt? Vagy mi?)

Jelentem, Oya és Triz kollegákkal megjártuk a Vértest és megkerestük a "kistali" célpontjául korábban kiszemelt Gyertyánost. Nos, jó hírrel nem szolgálhatok :-( A hely enyhén szólva megváltozott az utóbbi 4 évben, mióta utoljára ott jártam. A csodálatos ezüst törzsű fák megritkultak, némelyik még el is korcsosodott, girbe-gurba lett. (30-40 méteres fákról van szó.) A majd' méter magas hullámzó selymes fű a fák között csak nyomokban lelhetô fel. Az egészet ellepte a dzsindzsa, valószínűleg az idôközben kivágott fák gyökerei eresztettek vadhajtásokat. Valahogy az egész elvesztette a varázsát, nem az a mágikusan szép és megkapó hely, ami pár éve volt.

Pár száz méterre a Gyertyánostól lapul valami elvakult szekta, még a tévében is szerepeltek, ez az a társaság, amelyik fiatalokat szakít el a családjuktól. Lehet, hogy az ô elvetemült tevékenységüknek áldatlan gyümölcse ez a romlás?

Más:
Fotózásilag benne vagyok mindenben, jöhetnek a szép verdák. dôpontot még nem tudok ajánlani, de majd egyeztetünk. Esetleg hétvége?

A kártyákon szinte minden típusból található egy-kettô: S40, V40, S70, V70, új V70, S80, C70, V70XC, van egy használható képen egy 262-es Bertone kupéról és egy Amazonról, hiányzik még a 200-as, 300-as, 400-as 700-as sorozat, ôket is illene megjelentetni. Talán a régi 460-asomról találok használható képet, de azért még jöhetnek jelentkezôk...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4586
fargo
lehet-hangsúlyozom: lehet hogy a macskám ajánlkozik egy szépségfotózásra:)

trz

Előzmény: keton (4585)
keton Creative Commons License 2000.07.04 0 0 4585
fargo,
lehet - hangsúlyozom: lehet - hogy a hetesünk ajánlkozik egy szépségfotózásra

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.07.04 0 0 4584
Ez igen rendben van fargo!
Fogadj el egy baráti válveregetést!

Szívesen felajánlanám a Bálnámat, de csak bal profilból hajlandó magát fényképeztetni, mert minden más oldalról gázosan néz ki szegény..

Előzmény: fargo (4580)
keton Creative Commons License 2000.07.04 0 0 4583
sziasztok

pofás a kártya... Pontosan milyen autók vannak rajta? A 480ast felkonvertálom, ha akarod:))))

Előzmény: fargo (4580)
fargo Creative Commons License 2000.07.04 0 0 4582
kitartás...
nem eszik azt olyan forrón...
Előzmény: Oyabun (4581)
Oyabun Creative Commons License 2000.07.04 0 0 4581
Fargo kolléga csak ne rúgja farba lent emlegetett kollégát. Nagyaző baja, nem kell még tetézni is. Szerinted ha nem lenne nagyon nagy gáz eladná az autót? Vazze.
Oya

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!