Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Hehe, mi csak photoshock-ban nézegettük azokat a szűrőket, melyeket tanultunk (konvolúciós szűrők és hatásuk, ilyesmiket, hogy prewitt, sobel, watt csípőből kellett nyomni /felrajzolni a maszkmátrixokat/) még harmadikban talán.
Szinema ügyben hajthatatlan vattyok, majd ha kisimulnak a homlokráncaim akkor megyünk. Ha Trizzy is jön akkor Corsával :-)
lore
ps: keton, a hetesetek sakál!!
pps: lassan eltűnök tevékenykedni
A dolog nyitja a KPT 2.1 Sharpen Intensity filter, (pszt, ez titok!) de az is 15%-ra visszavéve. Nem nagyon kellett rajta javítani, bár nem tudom a Júlia mit szöszölt vele, mert negatívról szkennelni ugye csak AS szabvány alapján lehet -- Ahogy Sikerül...
Gyerünk ifjú titán, kedveskedj a párodnak, ketyeg az óra, mindjárt lehúzom a rolót...
(Júlia = derékig érô szôke haj, angyali arc, perfect body, 140 IQ = Taf barátom erre azt mondaná: átforgatnám, mint lavina a hegyipásztort...)
Jaj, elnézést. Mintha élkiemelő szűrő alkalmazásának tényét véltem volna felfedezni, s ezek után azt gondolni, hogy a mezőre lett montírozva a dög. Bravo ketonok! Azért a kontraszton nyomtak szvsz...
A férfias játékok alatt ez esetben olyan sportokat értettem, ahol a test-test elleni küzdelem dominál. (Tod, no brain, no...) A rest of férfias játékok engem már nem érintenek :-))) Ez már nem játék vzzg!
Amúgy lorené nagyon imádja a mozit, bármikor kapható rá, de most ő sincs a legjobb passzban :-(
retouch? Mi? Hol? csak a rendszám meg a kerekek vannak kozmetikázva, a többi keton apuka profi fotós kezét dícséri. (Na jó, lehet hogy a szkenneres is rátett egy lapáttal, de ez benne van...)
Ez nem kifogás, a manóba, aki "férfias játékokban" is helyt tud állni, annak nem lehet gond egy kis éjszakai mozizás... Éjfélkor vége lesz, fél egykor ágyadban szuszoghatsz. Még a másfél órányi CAD bulira is van idôd. Húzzál bele, oszt gyere velünk...
(Szerintem csak snassz a doktoranduszunknak hogy ilyen bunyós-b***ós filmre beüljön. Akkor kukkold a Jim Jarmusch-féle "Törvénytôl sújtva" címűt, egyébként alapmű. Ha jól sejtem ma este nyomatják valahol...) "I scream, you scream, we all scream for an icecream"
Ilyen túlterhelt aggyal/határidőnaplóval rendelkező egyénnek, mint lore, nehéz így prompt dönteni. Holnap 6kor köll kölni, mermár 8-tól sorba kell állni. Háezvansajna... ja, ma még cca. másfél órát kell az CAD-eznem :-(( Fúj, jó szórakozást, éljen az anyakerrájjnő!
Látom, beindult az élet. Én pedig holnap elindulok hosszú útra, úgyhogy nem tudom gazdagítani a Volvos társadalmat. Egyelőre azt se tudom, mikor jövök vissza, de sietni fogok. Kértek 740 képet?