Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Töredelmesen bevallom én is megnéztem az MI2. Az egyik jelenetben figyeltetek arra a 700-as Volvora, ami sorban több más kocsival egyszerre rogyott össze, amikor rázuhant egy furgon? Nyilvánvalóan elfűrészelték az A-B-C oszlopokat.... (Különben tényleg elég kis hitványka a film.)
A chipogót a nôkbe ültetik, nem figyeltél, mérnök úr?
Szívesen tomporon billenteném Mr. Woo-t az összetört Porsche-ért, az Audit nem sajnálom. Azt a keringôzést a két kocsival elmagyarázhatná valami hozzáértô, nekem az istennek sem jön össze a manôver...
Szuper jók a képek! Az a fekete S90-es Neked tényleg tetszik? Szerintem egy kissé ízléstelen, azok a felnik túl szélesre, de átmérôben meg kicsire sikeredtek, rondán állnak rajta a gumik, de ami a legrosszabb, az a hátsó ajtón az ablak felett a spoiler. Ilyesmit öreg taxis Ladákon meg felspécizett Skodákon látni. A hátsó ablak feletti szélterelô még csak-csak elmegy, de a hátsó ajtókon lévôk elég gagyik.
Ez olyan "vegyünk meg minden spéci cuccot a kocsihoz a bazárban" feelinget hoz, ami a Volvokhoz nem passzol.
Bolas nemkell vigasztalani magad, pld a te bálnád, brutálisan néz ki elöről a felkapcsolt köddlámpával....agressziv....csak vazzeg ha az ember ugy integet neked a kocsiból hogy majd kiesik (mult Vasárnap, 17 órakörül) , akkor te ne csak nézzél már ki a napszemüvegedből ! Pláne hogy esett az eső :)))
fargo:
Új, még nincs benne 10ezer km. Kombi, ezüstös-szürkés-szivárványos-mindenfélés, belül bézs, vászonülés, kétezres, és ugyanolyan csöndes százhúsznál mint negyvennél.
Pont egy harmadot kapni az új Landyért, de az enyémért már több mint egy felet... ;-)
Még nem olvastam végig, de látom MI2-öt akarnál nézni!
Ha jót akarsz magadnak: NE TEDD!
Én sajnos már láttam és nagyon gagyiszti-qs!
Vagy már elkéstem vele?