Keresés

Részletes keresés

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4852
Hé volvosok,
észrevettétek már, hogy ez lörógyerek mijjen pojjénos? Igenis igértél élienes pólót, hiába jópofizol...

trz

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4851
Már megint félreértettél!
Nem élienes pólót hanem héliumos rágót ígértem!

Mikor vagy te jó Zan?

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (4850)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4850
És ezt pont te mondod Lóri?
Szereztél már nekem élienes pólót?
Előzmény: lore (4849)
lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4849
`...hüjjébb lenni mint egyébként...`

Na, ez azért már sok lenne :-)))

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (4848)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4848
Humorlóri, és tévedős Harvi:)
trizbácsi igenis szív, mostanra már csak egy nagy szív:)
Nemhorpadtbe, nézd meg mégeccer, szemüveg csere. Sajna legalább 3 hónapja voltam fűközelben, mert nem érek rá hüjjébb lenni mint egyébként, de a héten bepótolom:)
Sör rosszabb, lásd focikutya utáni streetfighter-ek Belgiumban, és vígkedélyű német és portugál szurkolók Hollandiában. De ti csak igyatok sört bambán:))))

trz

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4847
Trizzy csak szív, csak szív... :-)
Előzmény: Harvester (4845)
lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4846
Bepiáltál, kérdezted hol vagyunk. Erre modtam, hogy flaszterban. Nem Amszterdam, hanem flaszterban!!!
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (4844)
Harvester Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4845
Kevesebb füvet szívtál volna, láttad volna, hogy igenis behorpad. Tudhatnád, hogy minden filmet úgy nézek, hogy felveszem a mintaillesztős napszemüvegem, amin van egy négyszögletes nyílás. Azon a tárgyon aminek a képe bepasszol a nyílásba, már csak a nyilacskás emblémára kell koncentrálni. :)))

Harvester

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (4842)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4844
Lóri, mostmegmibajod?
Nem Hollandiában vagyunk?:)))

trz

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4843
`...szerintem ez az alkotás egy kis fűvel sakálos...`

Nade Triznyák!

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (4842)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4842
Nyah Mindenkinek!:)

Harvi
téveccc, ugyanis abban a jelenetben, ahol a parkoló autókra repül egy másik, és ott áll egy hetes, annak semmi baja nem lett, nem bírt berogyni a teteje.
Összességében a film jó volt, csak nem úgy, ahogy a készítők tervezték. Az a Zimmerman nevü arc, aki a zenét gyártotta, az csinálta a Rainman-nek is a zenéjét. Mondtam is lórinak, és lőn, már az első szám tökugyanolyan vót. Így is végigviháncoltuk a filmet, szerintem ez az alkotás egy kis fűvel sakálos. Rám kérdeztek, hogy mijjen volt, de rájöttem, hogy nem tudok semmit mondani róla. Viszont azt a lassított macsójárást oldalrakinézéssel már gyakorolom:)))))
Sajna a galambokkal nem bírok megbarátkozni. Ja, és még motoron lőni sem tudok úgy, hogy közben az első keréken állok.

puszi
trz

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4841
Trizzy!

NYAH!?

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4840
:-)))
Előzmény: Harvester (4839)
Harvester Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4839
Frigyes Mester

Szóval a film gyengécske. Lore is ezt próbálta meg kifejteni, de neki ez nem szokott egy mondatban sikerülni. El kell neki nézni :-))))))

Harvester

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4838
Hehe, az aláírás helyesen:

lore az esztéta

Előzmény: lore (4837)
lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4837
Szia!

szvsz:
Van egy-két film melyet direkte az amerikai piacra szánnak. Ezek a filmek Európában kevésbé sikeresek, nincs mögöttük a megalapozott háttér. Ilyen pl. a Batman, amely az amerikában 60-as, 70-es években népszerű képregények miatt rendkívül sikeres volt, legalábbis az első részek. Az impossible mission első része az EUban szintén bukás volt. Amerikában tömegek nézték meg, egy rendkívül sikeres sorozat megalapozta a kellő érdeklődést. Én az első részt nem láttam, de feleségem azt mondta, hogyha láttam a filmzene klipjét akkor abban minden akció benne volt.

Ehhez képest ez a második rész dúskált az akciókban. A kivitelezéssel sem volt gond, sőt ahogy fargo kollega a film után megjegyezte: a fényképezés nagyon szépen meg volt csinálva. Sok amolyan 'mátrixos' körbefényképezett jelenet volt. Tom Cruise bácsi többet töltött levegőben ugrabugrálva mint a földön, szegény például csak a levegőben pörögve tud halálpontotsan célozni, nameg a motor nyergéből hátranyúlva, a visszapillantó tükör segítségével. Ami mosolyogni való volt, az a jelenetek valóság-hűsége. Teljesen irracionális (gy.k.: fizikai törvényeket meghazudtoló) akciókkal van teli a film. Vicces volt még a 'művészkedés' erőltetése: Cirkáló Tamás egy berobbantott ajtó okozta sokk hatászüntetét kihasználva rendkívül lassan elvonul az ajtó előtt, miközben egy fehér galamb száll tova és előveszi a lányok vizes bugyiját okozó macsó pillantását.
A szereplők egymás maszkjaiba bújnak, néhol már vártam, hogy a rosszfiú, aki Tommy maszkját leveti magárol hirtelen leveti magárol a rosszfiú maszkot is és rájön, hogy ő Tom Cruise a főszereplő.

Miért is van ez?
Rá kell ébredni (ahogy a batman-nél, star wars-nál is, hogy ez egy mese, amivel a kellő háttér miatt az amerikai közönség teljesen tisztában van. Az erőltetett művészi beállítások a 90-es évek közepétől kezdve vannak jelen az USA movie-kban, ezzel szerintem a buta eksön-skatulyából próbálnak kitörni.

Summing up my opinion:
meg lehet nézni, nem kell előre másra (mátrix-kategória, halálos fegyvere kategória stb.)számítani.

lore

Előzmény: Frigyes Mester (4836)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4836
Sziasztok!

Milyen a film? A nejem szeretné megnézni (én kevésbé).

F.M.

lore Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4835
Hali,
volt egy ezüst színű hetes szedán ami robbant és volt egy kombi hetes aminememléxemmicsinált.
Szal a film jó részei nekünk is megvoltak! :-)
Előzmény: Harvester (4834)
Harvester Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4834
Hali

Töredelmesen bevallom én is megnéztem az MI2. Az egyik jelenetben figyeltetek arra a 700-as Volvora, ami sorban több más kocsival egyszerre rogyott össze, amikor rázuhant egy furgon? Nyilvánvalóan elfűrészelték az A-B-C oszlopokat.... (Különben tényleg elég kis hitványka a film.)

Harvester

keton Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4833
Jó reggelt!

Bolas,
tök jók a képek, megérte megvárni őket

Mindenkinek,
most már tényleg megyek, sziasztok

Volvo S A K Á L

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4832
Még egy utolsó szépség és tényleg léptem..

Előzmény: Bolas (4831)
Bolas Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4831
Mentem lefekszem.
Jóccakát mindenkinek!
Bolas Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4830
Templarnak is küldök egy "Angyalszínű" 740-est.
Nehogy azt állítsa, hogy feleslegesen terheltem a modemét..

fargo Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4829
Na ez tényleg ütôs :-)
Előzmény: Bolas (4828)
Bolas Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4828
Csakis fargo kedvéért egy ízléses S90-es:

Előzmény: fargo (4826)
fargo Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4827
lore:

A chipogót a nôkbe ültetik, nem figyeltél, mérnök úr?

Szívesen tomporon billenteném Mr. Woo-t az összetört Porsche-ért, az Audit nem sajnálom. Azt a keringôzést a két kocsival elmagyarázhatná valami hozzáértô, nekem az istennek sem jön össze a manôver...

CYRUS:
Tudjuk, hogy mindig itt sunnyogsz :-)

fargo Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4826
Bolas:

Szuper jók a képek! Az a fekete S90-es Neked tényleg tetszik? Szerintem egy kissé ízléstelen, azok a felnik túl szélesre, de átmérôben meg kicsire sikeredtek, rondán állnak rajta a gumik, de ami a legrosszabb, az a hátsó ajtón az ablak felett a spoiler. Ilyesmit öreg taxis Ladákon meg felspécizett Skodákon látni. A hátsó ablak feletti szélterelô még csak-csak elmegy, de a hátsó ajtókon lévôk elég gagyik.

Ez olyan "vegyünk meg minden spéci cuccot a kocsihoz a bazárban" feelinget hoz, ami a Volvokhoz nem passzol.

CYRUS Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4825
Bolas nemkell vigasztalani magad, pld a te bálnád, brutálisan néz ki elöről a felkapcsolt köddlámpával....agressziv....csak vazzeg ha az ember ugy integet neked a kocsiból hogy majd kiesik (mult Vasárnap, 17 órakörül) , akkor te ne csak nézzél már ki a napszemüvegedből ! Pláne hogy esett az eső :)))
Előzmény: Bolas (4823)
CYRUS Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4824
Hali!
Lore nem lesz itt harc :)) én itt vagyok mindig,,,,,figyelek .......készülök...és LECSAPOK!! :)
Előzmény: lore (4822)
Bolas Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4823
Látjátok, dieselt is érdemes tuningolni..
Igaz ezzel csak magamat vígasztalom..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!