A net-függősséggel egybekötött, mások üldözési és fikázási mániája is egy mentális betegség. Tehát ez is relatív, mert van üldözési és üldözhetnéki mánia is. Tehát a relativitás még az emberi magatartásban is detektálható. Tehát nagyon nem helyes a teljes pályás letámadásod.
Off:
Ok neked van egy totojázási zavarod és ez egyértelmű, nekem más van, Amurnak meg megint más.
Szászt és téged is egyértelműen üldöznek az üldözhetnéki mániások. Azaz az mémzombik. Ezt csak azért írom, mert ha megérted, hogy betegek, akkor a te helyzeted is javul és hamarabb és még is meg lesz írva az a könyv. Amin jómagam is 20 évet totojáztam. Tehát tudom mi játszódik le benned. Ja és ez tudományos adat: az emberi mentális zavarok többsége genetikai, azaz öröklött jellegű. Ja és a többsége nem is gyógyítható. Meg kell tanulni együtt élni vele és kezelni.
A tanulatlan hülyegyerekeknél menő az évtizedeken keresztül ígérgetés bármi érdemi teljesítmény nélkül.
Meg persze a szemtelen visszapofázás, ami viszont mindenki számára rejtély hogy mire is alapozza a delikvens, hiszen töküres a keze, és bármi általános iskolát meghaladó végzettséghez síkhülye volt hogy abszolválja. (Az általános iskoláról meg tudjuk, hogy a legostobábbakat is átrugdalják rajta, csak hogy huszonévesen ne rontsa az oktatás színvonalát sokszorosan bukott huligánként a hátsó padokban ülve.)
"De neked nemcsak elkerekedik majd a szemed, hanem még ki is esik, ha nem vigyázol. ;)"
Valahogy ettől nem rottyantottam bele a kisgatyámba.
Úgy vagyok vele, hogy aki évtizedeken keresztül ígérget csak, és semmit nem produkál, az csupán hangember papírtigris. Féljen tőle az, akinek két anyja van, a Géza meg a Béla.
Pártunk és kormányunk is mindig a következő évre ÍGÉRI a csodás "visszapattanást" és a tejjel-mézzel-folyó-kánaán gazdasági növekedést. Már vagy öt éve folyamatosan.
Te profibb vagy, te már több évtizede ígérgeted, "Hogy majd jövőre! Elkerekedik a szemetek, olyan zseniális lesz!"
„Viszont ha itt sem igyekezett közérthető lenni, akkor teljesen mindegy.”
Itt a fórumon igyekezett közérthető lenni, de ahhoz egy bizonyos szinten ismerni kell a részecskefizikát. Eleinte nem volt agresszív és lekezelő, de úgy vélem nem ő kezdte a „lekezelését” a partnerének. Annyi igaz, hogy nehéz eset volt az öreg. Nyugodjon békében!
A könyve, meg a megjelent írásai is tele képletekkel. Az nem átlagembernek valóak. Írnia kellett volna képletek nélküli verziót. Viszont ha itt sem igyekezett közérthető lenni, akkor teljesen mindegy. Viszont ennyi időt és teljesen feleslegesen elpazarolt rá itt. Ő és ti is akik foglalkoztatok vele. Huhhh ? :-)
„Szerintem nem itt és hasonló fórumokon kellett volna elcsesznie az idejét, hanem írnia kellett volna néhány közérthető publikációt is a témában és azt közzé tenni. Arra lecsaptak volna jobban az ismeretterjesztő újságok is. „
Úgy tudom, hogy egy könyvben is megjelentette az elméletét, ami a könyvtárakból kivehető. A tudományos körök lektorai, azonban elutasították abban a pillanatban, amikor az UFF lett megkérdőjelezve benne.
Sajnos a Jog is áltudomány, a bírósági bírók meg áltudósok, tehát rossz helyen akart bármit is elérni. Szerintem nem itt és hasonló fórumokon kellett volna elcsesznie az idejét, hanem írnia kellett volna néhány közérthető publikációt is a témában és azt közzé tenni. Arra lecsaptak volna jobban az ismeretterjesztő újságok is.
Más gondolat: Nem tudtam utána nézni, hogy mennyire drágák, vagy sem azok az anyagok, amiket használt a kísérletben. Viszont az 5 gramm, az nagyon kevés volt és gyanús is, hogy miért ekkora kicsi mennyiség. Hiszen a legtöbb egy lapos pénzkorongszerű csak és alig látszik. Amit felvetettem légnyomás különbség átverő trükközési lehetőséget, ott ez előny. Viszont demonstrálás miatt hátrány, és előnyösebb lett volna 10 szer ekkorákat használni, tehát inkább 50 grammosokat.
Nos némileg sajnálom, hogy nem figyeltem fel hamarabb, csak tegnap erre a kísérletre. Érdekesebb lett volna még az életében néhány gondolatot cserélni vele. Megoldani sem akarom, viszont az Egely kerék kisokos című netes naplómba, valószínű felteszem majd róla az összeszedett gondolataimat. Főként azért mert Egelyvel is bájcsevegett egyet és arról van videó is.
Szerintem nem érdemes addig ismételni, amíg a bíróság jogerős ítéletet nem hoz, vagy már hozott. Nem tudjuk meddig, vagy végleg ki tiltva van a toronyból az a kísérlet.:-(
„Tehát másoknak illene. Akár megerősítés, akár cáfolás miatt.”
Nem mernék fogadni arra, hogy valaki megismételi azt a kísérletet. Bírósági perre is ment Gyula bácsi, de nem tudom mire jutott vele. A halála után csak a fia vihetné tovább az ügyet, ha megéri neki.
Szerintem az anyagiakat figyelembe véve, a szükséges minimumnál döntött Gyula bácsi. Ha meg telerakja az ejtő kapszulát, az is befolyásolhatja az eredményt. Kitudja mi lett volna, ha? ;-)