Próbáltam "biztos" infókat szerezni az autópályás ismerősöktől. Amit biztosan tudnak, hogy Győr- Hegyeshalom szakaszon mindegyik infótáblán van mindkét sáv felett 1-1 fekete doboz amit jelenleg teszt üzemmódban üzemeltetnek. Azt azonban nem tudták megerősíteni, hogy bünti is jár-e érte! Jelenleg valami adatbiztosi válaszra várnak mert nem egyértelmű, hogy ki férhet hozzá a fotókhoz. / ugyanis az autópálya mérnökségekhez van összekötve és ugye az nem hatóság/
Az enyém még biztosan nem tudja, de állítólag valami szoftver frissítéssel nemsokára talán alkalmas lesz arra is. Amit én tudok azt itt erősítik meg:http://auto.indavideo.hu/video/Antilaser_G8_Lezerblokkolo_vs_SCS-102
Értem, köszi. Kb most is annyiba fáj. Ha jól tudom ez már az új SCS 102-t is blokkolja, ugye? (lehet nem jól írtam) Szóval elméletileg lézer ellensége egyelőre nincsen.
> Be lehet valahol szerezni gyári Skoda dísztárcsát? Talán
A márkaszervizen kívül?? Aszem pl. a Fehérvári úti START autósboltban.
Mondjuk tuti drága úgy is... (A legjobban akkor jársz, ha megkérdezed pl. a Skoda orrmotor topicban, cserélt-e valaki alufelnire, és maradt-e meg dísztárcsája...)
Engem láthattál a nyirádi pálya rajtjában. Ugyanis annak a gyorsnak vagyok a vezetőbírója. / fekete RS, bár egy "kicsit" poros lett a pálya adottságai miatt /
Na megjöttem:):):):) Bárcsak letudnám írni, hogy milyen volt.. valami FENOMENÁLIS!!!!!! Szegeden mindenki megfordult utána :D már bele is csaptam 330 km-t -nem volt vmi nehéz Holnap a folytatás.. Szeged - Balatonfüred ill. környéke A mai nap után eldöntöttem, hogy nekem már csak RS-m lesz!
Igen, 1 tizedmásodperc éktelen sívítás! kb ennyi időt lát a doboz. Sőt mindíg találok új ravasz helyeket is ahol becsippan. Most pl. szinte az összes digitális infó táblára tehettek valami mérőt mert M1 és M3 -on is mindegyiknél szólt. Előtte soha!
A szereléssel szerencsém van, ügyes kezű Audi villamosmérnök a szomszédom! /1 vasárnap délután kész volt/ Nagy ördöngősség nincs benne, csak nagyon pontosan és precízen kell belőni a függőt! Természetesen miután bennt volt hónapokig nem láttam trafit az út szélén, úgy kellett ismerőst keresnem , hogy biztosra tudjam tesztelni! Nos a teszt után már megnyugodtam 6 kísérlet 6 blokkolás! Most vagyok kicsit ismét bajban, a múlt héten elütöttem egy nyulat és pont ott kaptam el. Nem tudom mennyit mozdulhatott meg. Ismét tesztelőbrigádot kell keresnem! :))
Hát igen! :) Kíváncsi vagyok már a pirosra... Már legyártották a kocsimat elvileg, azt írta a rendszer a kereskedőnél hogy már úton van. Remélem hamar megkapom mostmár.... CSak pont most vannak ezek a hülye csonkahetek... :( Már alig bírom kivárni...