Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Elég jól haladván a munkámmal, ajándékoztam pár percet magamnak belekukkantani a 'VOLVO rapszódia' című könyvbe. Szééép!
Érdekes módon nagyon sok volvos kép készült repülőtéren. Hallod, Templar? A repülősök körében nagyobb a volvo-tulajok aránya mint az átlag? Vagy a Saab vezet?
Keddtől egy 440 1.8 Turbo boldog tulajdonosává tett a cég. Sajnos a több, mint 5000 hozzászólást nem lesz időm végigolvasni. Ha van valakinek tapasztalata ezzel a típussal és van kedve megosztani velem hasznos információkat, azt nagyon megköszönöm.
Külön üdv. lorant-nak a topikban!
A nicked láttán először arra gondoltam, hogy Triz regisztráltatja a lore beceneveket (lorelei, lorentin, lóri stb...) :-)
345 kollegával cserélhetsz tapasztalatot ha erre jár...
A gépedről esetleg bővebben (röviden: minden érdekel!)...
Elhoztuk fargoval a kártyákat, így nekem lett először, bebebebeeee! :-) Szal ott vannak fargonál, mindegyikből van nálam 3-6 darab. Ez elég sok (van vagy 20 féle), Bolas majd egyszer felugrasz egy párért, osztogasd. Lehet, hogy az osztogatással meg kéne várni a domain-regisztrációt, merthogy szerepel a kártyán a webcím...
A marótinál vettünk egy régivóvósrestaurálós könyvet, meg megrendeltünk egy 164-es manualt. A nagy volvos könyvet kölcsönkaptam fargotól, lassan mindentudóak leszünk :-) Lehet kérdezni!
Hm.
Bolasnak nem jó a 29-ei tali.
Talán a 6-ai, de az lorenak nem jó..
Helyszínként mindkettőben benne vagyok.
Amit a többség óhajt, abba beleegyezek.
(Ez amolyan háttérből figyelős C.ügynökös nem-de?)
CSÁkány autója eredetileg fekete, vajszínű bôr kárpittal. Az nekem jobban bejönne, mint a fehér / bilikék variáció. Mi van, vazziga, nem olvasol visszafelé?
Hagyd a Vectrát, fel tudlak szedni. Programjavaslat:
- Elzingetünk nyomdába, felvesszük a Klubos kártyákat.
- Utána Wendizünk egyet az Üllôin, útba esik.
- Aztán könyvesbolt.
- Közben egyeztetünk 164-esbôl kifolyólag.
- Felhívjuk CSÁkányt.
- Felhívjuk fóti volvos anyut.
- game over.
Tudom, hogy az Irmscher Opel tuning, azért írtam azt, hogy kicsit kedveskedjek a lelked másik (Opeles) felének is. Volvos tuningot hirtelen nem tudtam citálni, nem jutott eszembe más, csak a Harvester / Lacka féle chiptuning. No meg a mentális tuning, de az nem az igazi. (Megyek is, felrakok egy No Fear matricát!)
Taposómalom van, de rugalmasság is. Nemsokára eldől, hogy marad-e nálam a Vectra vagy nem. Ha nem, akkor értemgyüssz, azt kiszaladunk, azt megbeszéljük a dógokat háve!
Az IRMSCHER az OPEL tuning! No FUX! No kopaszság! Only bigface! :-)
A lorené nem engedi a tökkopaszságot? És a dupla nagy kerek aranyfülbevalót meg a kétujjnyi fukszot a nyakadba, azt engedi? Mert ha nem, akkor esélyed sincs Lorinserre. Egy Irmscher esetleg, de akkor át kell hogy nevezzünk Imrének...
Fel kellene hívnunk a CSÁkányt, csak elôtte beszéljünk. Mikor megyünk könyvesboltba?