Több cikkben lehet olvasni, - meg írtátok is - hogy a fékek hagynak kívánnivalót maguk után. Mennyire érezhető ez? Érdemes a féket is upgradelni vagy azért elmegy?
(a chipes gépet hajtók véleményére különösen kíváncsi vagyok)
De ha sötöt szürke volt tutira akkor meg egy ismerősünknek is van 220 ló környéki 1.9 tdi-je Nyíregyen. Tök széria külső,pici felni,füstöl mint állat,de kellemesen halad.De az meg leon,nem toledo.
A tuningban Szili sztem tud segíteni, ja meg Extremtuning (remélem jól írtam).
A fogyasztásokat nyugodtan elhiheted. Nem gondolom, hogy itt hencegésből írnának valólanságokat. Annak nincs értelme. Esetleg ha a szomszédnak mondanám...
Lehet. De nem távolságot mér, hanem csak olyan mint egy fotocellás kapu. A Delte nyerte a közbesz eljárást, és a cimborám ott melózik. Innen az infó. Annó én is megijedtem. Nem kicsit, nagyon! :)
Autópálya 150 tempomattal 9-9,5. TFSI-nek épp ez az előnye. Ha nem padlózod végig, akkor nem zabál. Ami a csövön kifér pályán na az 15-16 liter. Az elmúlt 2000 km-em 10,5 liter. BP reggeli délutáni dugó + pálya.
Max 17 coll. Az átmérőtől nem függ a tapadás, inkább a szélességtől. Annyira nem látszik a különbség... Ja, és télre olcsó felnit vegyél, mert megeszi a só.
Benzines RS vásárlásán gondolkodom, most kezdtem nézelődni. Ami érdekel, az elsősorban a chip téma, mert szeretem ha haladós a jármű :-)
Látom, töbféle megoldás elérhető (majdnem végig visszaolvastam már a fórumot) ezekkel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek.
Legelőször a "gyári" Pbox-nak kérdeztem utána, de a kereskedésben azt mondták, garanciavesztéssel jár a beépítés, viszont 1-2 hónapon belül már nem lesz ez így(állítólag tárgyalnak a Steinbauerrel)
Mondjuk ha így is, úgy is ugrik a gari, akkor viszont kvázi mindegy, hogy milyet rakatok bele, majd legfeljebb kacsintósan viszem a megfelelő szervizbe...
Másik kérdés a fogyasztás téma. Azért kérdezem, mert gyanúsan kevésnek tűnik egy benzines turbóhoz képest, amiket írtok, a 10L alatti átlagok nekem egyszerűen hihetetlennek tűnnek (2000-es szívó benzinessel is elég lájtosan kell hozzá vezetni, szvsz, bár sose volt 2000-es benzinesem, az is igaz...)