Szóval akkor még nincs megszervezve az étel, az ital, a ruha, nincs egyeztetve az ülésrend, a meghivottak, a pomponok, hajajaj. Be vannak ezek egyáltalán jelentkezve, hogy házasodni akarnak? Vagy már nem érvényes a 3 hónapos várakozási idő? (Most ezt tényleg kérdem, mert fontos számomra.)
asztat nem istom hogyan kell csinalni inkabb mondtad volna azt hogy te vagy kivancsi ehelyett itt bekitessz bennunket amikor nem is zordulunk... merek en olyat egyaltalan? :o)
Ezt most mijer nekem mondod? En arrol beszeltem hogy nem erdekel mit akarnak azt kapnak amit adunk nekik... Ez mar abajgatasnak szamit? Ehh akkor nem tudom mi a bekibehagyas?
Kéretik nem abajgatni az iffjú párt!
Én ahogy visszaemléxem, nekem mint vőlegénynek annó, semmi, de semmi beleszólásom nem volt a lakodalom mikéntjébe:-(((
Akkó nekik miért is legyen jobb?:-)))
Sok násznép lesz. De milyen pomponok?! Erről eddig senki sem szólt. Mégis hogy lesz kivitelezve ez az esküvő? Kérném, hogy vagy a menyasszony, vagy a vőlegény közölje az igényeit, mert igy nem lehet szervezkedni.
En egy (esetleg tobb) oriasi tal gulyas levest szeretnek. De egye fene a sved gombaban is benne vagyok.. Jee mar ennyi az ido? Joo regggeeeeelt Ujlipotvaros! :o))))
A menüről dönccccsünk közösen, csak nemtom, hol vannak a többiek.
Szerintem nem lesz baromi nagy banzáj, de azért legyen nagy durrrrrrrrrranás...
A kerti party vagy ezaz uccccabál se rossz 5let!
OK!
Mikor lesz a nagy nap?
Meg ki kellene találni, hogy mit szeretnétek enni.
(Hatalmas banzáj lesz, vagy csak egy közepes kerti party. Esetleg egy Angyalföldi Utcabál?)
a mozgás jó ötlet. Benne vagyok mindenben... A futást én is "elhatároztam", de ebben a témában nagyon kezdő vagyok.
A szakácskodást vállalom. Meséljetek egy kicsit, mikorra kellene és mennyit. (Ja, kereskedő vagyok; de imádok főzni. Akik ettek a kajámból, eddig nem panaszkodtak!)
Légy üdvözölve nálunk!!
Jó lesz, ha mindent szépen elolvasol, mert vannak történések. Pl. a legnagyobb: hogy buli lesz, pontosabban egy lakzi van készülőben, hacsak össze nem vesznek...megint, és akkor még várni kell...egy picurkát.
Ha, akarod, kitalálhatsz vmi jó posztot magadnak az esküvőre: már van: sofőr, a mi tomajerünk, van tanu, van versszavalás, van koszorúslyány (khmm!!), és már valaki felajánlotta, hogy szívesen felfalja az ünnepi menüt. Hoppá!! De szakács még nincs!
Ja, és vőfély sem!!
Továbbá: jó lenne, ha szeretnél mozogni: a menő a házunk táján: futni a szigeten, de legalább a villamos után, illetve a görkori!!
azzal csak az lenne a baj hogy bizonyos partok "nepszerusege" megnone es ezaltal annak az arat felvinnek.. klotyopapir pedig ugye olyan dolog ami mindig is kellett kell es kelleni fog... Mert a sok sz@rt azt le kell valahogyan torolni... :o)))) Gyengebb idegzetuektol mostan kerek bocsanatot...
valami várrom van rajta meg szép kék ég... :-) nem tudom, megvan-e az összes darabja, mert ugyan vigyáztunk rá, és nem is találtunk darabkákat szétszórva, de hát az ember sohase tudhassa... (copyright by Micimackó)
a toalettcuccos ügye megoldható, ha homogén mintájú tekercseket gyártanának... azaz 1 tekercs - 1 párt. Lehetne választani szegfűs, madaras, narancsos stb. tekercset, ízlés és nézet szerint...
na jó, abbahagyom, mert még átraknak a politikába :-))
igen csak az a problema hogy ha minden ilyen kis reszen mas mas arc van akkor ott kell majd kiokumlalni hogy hogyan hajtogassam hogy x y keruljon arra a reszre ahova en szeretnem hogy keruljon... ;o)))))))))))))