Keresés

Részletes keresés

keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5809
aha, egész este itt sz@rakszunk, erre csak úgy benyögi a választ:-)
Előzmény: fargo (5808)
fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5808
szűkszavúlore
Előzmény: lore (5806)
keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5807
lore,
biztos?

ezt néztétek már?:
klikk

lore Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5806
A 940-esekben a 2.0T 150 lóeros.
keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5805
nálam bejön mind, keresok is muködnek, de sehol nem találtam értékelheto infókat, a turbobricks idevonatkozó oldalai nem muködnek csak :(
fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5804
keton:
az összes valamirevaló Volvos oldal halódik, egyszerűen nem jönnek le, sem a swedishbricks, sem a trubobricks, sem semmi. Fél órája kínlódok a keresôkkel, azok is el vannak akadva.

:-(((

Előzmény: keton (5803)
keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5803
Turbobricks idevonatkozó oldalai nálam nem muködnek, se IE, se Netcápa. (file not found)
A klub oldalai a bejelentkezo lappal és utána a kezdolappal együtt kb 35 sec alatt lejöttek (pill. 46k-val függök:)
keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5802
éppen kutakodok ezügyben, megint kelloen különbözo infókkal van tele a net. Valahol azt írták, hogy 165 LE, most azt találtam, hogy a 2.3T 162 LE, akkor hogy is van ez? Vagy az egy erosebb turbo? Amirol Te írsz az ha jól tudom pl a 780asban volt "elterjedt", és 193 LE-t tud. Keresek, keresek...
Előzmény: fargo (5798)
fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5801
Várjál csak, keton, a Turbobricks oladlain volt valaha valami táblázat a turbos motorokról, ott kellene körülkutakodni...

Mindjárt meg is nézem.

fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5800
Trizzem:

Azért lassú, mert sok képet tartalmaz. A szöveg-jpegeket ki lehetne váltani betűkkel, pl., és akkor gyorsabban csorogna.

Te be vagy drótozva, persze hogy gyorsan jön le, de aki modemen van, annak kell várnia eleget a letöltésre...

Nem értem, mit kekeckedel, tiszta Zala...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5799
Fargo
Mér is lassú az oldal? Nálam 10mb/sec-el remekül lejön:)))))

trz

Előzmény: fargo (5781)
fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5798
keton:

Én nem túl sokat.

Nem ez volt a 16 szelepes, intercooleres darab? Amelyik 200 lóerô körül teljesített? Ha turbot veszel, az mindenképpen intercooleres legyen, anélkül nem sokat ér...

Előzmény: keton (5797)
keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5797
Nem tudtok vmit a 940-esek 2.0T motorjairól?

fargo,
esetleg Klubrádió?

fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5796
NAGYTALI FEJLEMÉNYEK:

Beszéltünk a Duett Kft-vel, autohifivel, lopásvédelemmel, tartozékok (kihangosító, ablakemelô, stb.) beépítésével foglalkoznak profi szinten. Érdekelte ôket a részvétel a találkozón, végleges döntést a napokban várhatunk tôlük...

Beszéltünk a Good Kft-vel, gumikat és felniket forgalmaznak, érdekli ôket a részvétel, végleges döntés a napokban várható.

Beszéltünk az IKEA-val. Helyet, infrastruktúrát (pl. áram) adnak, a programokban nem akarnak aktívan részt venni, de nagyon készségesek és rendesek voltak. A felhasznált áramot ki kell fizetni.

Még be akarunk vonni pár egyéb céget is, amíg nem döntenek, addig nem írom ide ôket.

Szeptember 16 végleges...

Holnapra készen lesz a sajtónyilatkozat, (remélem) amit véleményeztetünk, és jövô héten ki fogjuk küldeni. Az Autó Magazin és az Autó2 friss számaiból kimaradtunk, de a többi még játszhat.

fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5795
Mellesleg:

Tudtátok, hogy az S60-ast magyar ember tervezte? A neve Géza Loczi!

S A K Á L !

fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5794
hal9000:

A vezérképviselet azért tart igényt a névre, mert:

- Már egy ideje terveznek valamit (nem tudok róla beszélni, hogy mit), aminek ezt a nevet szánják. Elkezdtek már dolgozni vele, mikor mi jelentkeztünk, kell nekik a név. Ezt meg is lehet valahol érteni, egy csomó munkát, pénzt, feccöltek már bele.

- A nevet levédették a szabadalmi hivatalban, július 20-án. Ez még nem sokat jelentene, mert elvileg nekünk használati jogunk lenne, mivel március 11 óta ezen a néven fut a Klub, elkészültek elektronikus és nyomtatott anyagaink, stb., szóval már HASZNÁLTUK. Peres úton el lehetne követelni tôlük, de KI? megy bele egy értelmetlen perbe? (Én NEM!) Egyszerűbb és célravezetôbb nevet változtatni, végül is még nem történt semmi olyasmi, ami miatt a végletekig ragaszkodnunk kellene hozzá.

- Ôk vannak jobb pozícióban. Ha kicsit is átgondoljuk, akkor ennek a Klubnak nincs létjogosultsága és sok értelme a VOLVO (gondoljunk itt akár a vezérképviseletre, akár a kereskedésekre) támogatása nélkül. Partizánharcot vívni semmi értelme, mellesleg ha perre kerülne sor, ki állna oda a Klub mögé pénzzel, ügyvéddel és energiával? (Én NEM!) A VAH-nak összehasonlíthatatlanul nagyobb potenciál feszül a hátterében, mint a mi Klubunknak. Kb olyan lenne egy ilyen akaratos betartás a részünkrôl, mint amikor egy Suzuki akar frontálisan lelökni az útról egy V70 AWD-t. (Csak hogy Volvos hasonlattal éljek :-))))

Az együttműködésben van ráció, a függetlenség megôrzése mellett. Ma beszéltem a VAH-hal, hogy akkor most született-e valamilyen döntés velünk kapcsolatban. Azt mesélték, hogy kicsit megijedtek attól, hogy most mi itt valami civilizálatlan underground bandát akarunk összekovácsolni, ami fô feladatának esetleg a hátramozdítást, fikázást, stb. tekinti. (Pedig NEM!) Aztán megnyugodtak. Mi is megijedtünk tôlük, szerintem kissé túlreagáltuk a dolgot, de most már talán tisztábban körvonalazódik az egész. Én azt hiszem, nem kell félni tôlük, csak meg kell találni a megfelelô hangot és az együttműködési lehetôségeket.

Az úriember, akivel szót váltottam, maximálisan pozitívan állt a dologhoz, segítséget ígért. (Már kaptam is Tôle anyagot.)

Én amondó vagyok, hogy nyomjuk tovább a pedált, csináljuk a Klubot töretlenül, de kulturáltan és átgondoltan, lehetôleg szem elôtt tartva mindenkinek az érdekeit.

Ennek a kezdeményezésnek a VOLVORÓL kell szólnia, nem személyes amíciókról, intikáról meg szivatósdiról...

Előzmény: hal9000 (5787)
keton Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5793
sziasztok

ma:
-láttam egy szép piros Volvo FL10-es tuzoltóautót, ment a parlament parkolójába
-szert tettem egy pár német Volvomagazinra, V70 prosira. Nem nevetséges, hogy odakint a V70 T5 70k DM???? (de:) Baromi ötletes promókat gyártanak ottanfele, kedvencem: címlapon C70, alatta a felirat: Egy tipikus Volvo (vagy vmi hasonló, igaziból nem tudok németül:), utolsó oldalon egy tükör rajta a lapon, alatta: Egy tipikus Volvo-vezeto. Hát ezen jól elszórakoztam, a papírtologatós így-nyílik-a-C70-cabrio pedig egyszeruen felülmúlhatatlan:)
-Ivanix jól végezte dolgát
-stb

DCs

fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5792
GreG:

Köszi az ajánlatot, hétfôre ígérték az S60 sajtóanyagát, a VAH-tól kapjuk a periodikához (készül :-).

Az egyéb modellekrôl kép van dögivel, a Volvo honlapjának sajtó oldalain tetszés szerint lehet belôlük mazsolázni.

Azért beszélhetünk ilyen adat-oldalak kifaragásáról, ha esetleg vállalod, hogy összekalapálod ôket, akkor tudok küldeni template-et hozzá -- csak várd ki, míg egy kicsit áttervezem az oldalakat, hogy hyorsabbak legyenek...

Milyen linkért cserébe? (Azt hiszem nem figyeltem valamire...)

Előzmény: GreG (5782)
lore Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5791
kicsit csodálkoztam is... :-)))
Előzmény: hobe (5790)
hobe Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5790
Lore

OK, nagyon barom vagyok:-( Kb. 30 hozzaszolassal elobb en linkletem be onnan az S60-akat:-)

Előzmény: lore (5789)
lore Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5789
www.netau.to
BELÉPÉS
KATALÓGUS (ott fent)
ott a link: w3.swi.hu/netauto, rá köll bökni.
a swi oldalon a bal oldali oszlop legalsó elem a VOLVO S60. Szintén rá köll bökni.

Na?

Előzmény: hobe (5788)
hobe Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5788
Biztosan nagyon barom vagyok, de meg a katalogust sem tudom hol van:-((
Előzmény: lore (5785)
hal9000 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5787
Hi!
Visszajöttem szabadságról, beleolvastam a topicba, van valamilyen jogi, egyéb alapja a Magyarországi Volvo képviseletnek azt mondani, hogy a volvoklub név az övék??? Vagy csak akkor támogatnak, ha nem az lesz a név? Meg tök jó, hogy most jut eszükbe.... :-(((((((
hobe Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5786
Lore

Mashol nincs? Nalam az swi kivarhatatlanul lassu:-((

Előzmény: lore (5785)
lore Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5785
A 'KATALÓGUS'-ban van egy swi-s link. Ott kikeresed az S60-ast és már csoroghat is.
Előzmény: hobe (5783)
lore Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5784
A képek meggyőzőek. Élőben még szebb lehet. Szerintem (nekem tetszik az új irányvonal) ez az egyik legszebb volvo, úgyhogy gondolatok elindítva.

A 2.0T tűnik reális döntésnek, kérdés mit tud majd az új volvo CR dízel?

lore

hobe Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5783
GreG

Hol vannak azok a kepek????

GreG Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5782
Felkerült a KATALÓGUS-ba az S60 39 darab képpel egyetemben (előre gratulálok annak, aki belinkeli mindet :-). A méreteket még nem adta közre a gyár, de a motorok már megvannak.

A volvoklub.hu laphoz én a mostani Volvo-k (S40/V40 PhaseII, S60, V70/V70XC, S80, C70) képeivel/műszaki adataival tudnék hozzájárulni, csak az a kérdés, mekkora legyen a méretük a képeknek (800x600/1024x768/1280x1024), és hova küldjem majd őket? (mindezt egy linkért cserébe)

fargo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5781
hobe:
ami az idôrendi sorrendet illeti igazad van, meg fogom fordítani. Ez eddig eszembe sem jutott...

Linkeket egyelôre csak az ismert pár darabot raktam fel, mert tervezek egy "Egyéb linkek" kategóriát is, ott lehet majd ömlesztve felsorolni mindent...

lore el is kezdte gyűjtögetni a linkeket, de végül is találtunk egy "Volvo Lovers Webring"-et, ahol tobzódhatunk a Volvos linkekben.

Most a szeptemberi talit kellene elôször is sínre tenni, aztán folytatódhat a honlap fejlesztése. Addig is gyűjtsétek csak a linkeket, hasznosak lesznek. Doktor úr meg felvetette, hogy lehetne készíteni egy kép archivumot, ezt is jó ötletnek tartom, csak még nem tudom, hogy szabad-e (copyright) meg érdemes-e. Nekem csücsül vagy 100 megányi volo jpeggé tömörítve a gépemen...

Előzmény: hobe (5780)
hobe Creative Commons License 2000.08.10 0 0 5780
Fargo

honlap sakal!:-))

Kis megjegyzes: a hirek rovatban nem lenne jobb az idorendet megforditani? (az oldal tetejen legyen az utolso datum)

A linkekhez van egy-ket 480-as meg 850-es cimem. Elkuldjem vagy mi alapjan valogattal linkeket?

Előzmény: fargo (5766)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!