Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 7585

Akkor se, ha jönne mondjuk Isten és azt mondaná, hogy bármiféle rád ható káros következmények nélkül megteheted?
Vagy akkor se, ha felajánlja, hogy majd megteszi más - te csak döntsd el?

Előzmény: Nyúlszájú (7584)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.23 0 3 7584

Én bármennyire rühellem a Pohost, kezet biztos nem emelnék rá.

Előzmény: MrJones512 (7583)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 7583

Egy echte diktátornak még a seggnyalóitól is tartania kell, nem hogy az ellenségeitől.

Előzmény: Nyúlszájú (7582)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.23 0 3 7582

Itt te szoktál ostobaságokat írni.

Arra sem adtál elfogadható választ, miért pont a Hümér-féléktől kell tartania dr Kevlárnak.

Előzmény: Lelkis Béla (7579)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 7581

"ennyi erővel Horn Gyula koronás feje is lehetett egy titkos merénylet eredménye, de ezeket a dolgokat nem lehet se pro se kontra alátámasztani, szvsz."

Hááát, ami azt illeti... az ilyesmire egyetlen jel szok mutatni - de az nagyon erősen: a titkolózás (és ennek ellenkezője, a dezinformációs áradat)!

És Horn balesetéről például igen keveset tudunk.

Előzmény: búvár-halász (7576)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.23 -2 1 7580

Bizony, azok vizsgálták. Tollerét tuti. Ki is felügyelte akkor a cégeket? :--))) 

Előzmény: búvár-halász (7578)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.06.23 -2 1 7579

Elég az...

Ostobaságok beszélésére, arra.

Előzmény: Nyúlszájú (7553)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.23 0 2 7578

Szerintem a titkosszolgálatok akkoriban ezeket az eseteket objektíven- amennyire lehetett az adott körülmények között- levizsgálták, csak mi annak az eredményét sosem tudjuk meg. Biztos le van ez is titkosítva 90 évre, hogy ne legyen élő ember abból a korból, amikor megtörtént.

Előzmény: Nyaky Z. (7577)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.23 -2 1 7577

Csak ilyenkor elé- és mögénézés után felmerül az emberfiában, hogy ha a baleset előtt Szilvásyról gyűjtött adatokat és nensoká "jött" a fura ősz..

Előzmény: búvár-halász (7576)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.23 0 2 7576

Közben leesett, a közúti balesetét sugallod megrendezettnek, amitől éveken át katatón állapotban volt, és amit én helytelenül betegségként aposztrofáltam. Továbbra sem látom, hogy ez bármiféle általános sejtetésen túlmenne, mármint maga a baleset ténye, ennyi erővel Horn Gyula koronás feje is lehetett egy titkos merénylet eredménye, de ezeket a dolgokat nem lehet se pro se kontra alátámasztani, szvsz. A közúti baleset az mindig gyanús, gyanúsabb, mint a sima esetek, ennyiben adom, de ezek szerintem pletykák, amíg le nem vizsgálja valaki, hogy ott és akkor pontosan mi történt, és ahogy telnek az évtizedek, ennek egyre kisebb lesz az esélye.

Előzmény: Törölt nick (7571)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.23 -2 1 7575

"Az a gyanúm, hogy ez lehetett 50 % eséllyel az első 1990 utáni politikai gyilkosság itthon."

"Politikus ellen elkövetett emberölést kellett volna írnom, ennyiben valóban pontatlan voltam."

Előzmény: búvár-halász (7573)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7574

(ha csak nem a felesége, ugye, de az messze lenne a politikusok ellen elkövetett közéleti emberölés kategóriájától.  Elnézést, csak megszaladtak a gondolataim.)

Előzmény: búvár-halász (7572)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 3 7573

Én azokban az esetekben, ahol Nyakynak van igaza esetlegesen, igyekszem háttérbe vonulni, sokféle okból ( és nem bántásilag). Ráadásul megmondtam, hogy megválasztott és megölt képviselőket mondjatok, erre jön a szokásosa vaker. Mondtam, hogy szemantikai párbaj lesz ebből, és továbbra sem találok az yt-n valami engem foglakoztató koncertet. De ebbe veled biztosan nem megyek bele, ahhoz túl vagyunk pár felesleges és izzasztó vitán.

Előzmény: Törölt nick (7570)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7572

Nem keverem, pontosan tudom, ki volt. Esetleg kérhetnék, ha nem is bizonyítékot, hanem erős utalást arra, hogy miért gyanús a halála, és hogy van rá esély, hogy megölték? Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (7571)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.22 0 1 7571
Előzmény: búvár-halász (7568)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.22 0 1 7570

Ez olyan, amit Bächer Iván is felhasznált egy novellájában, miszerint az értelmezés szerint a brácsás az a személy, aki tud vagy szokott brácsán játszani. Nos, ebben én hajlok rá, hogy Nyakynak van igaza: politikus az, aki szokott politizálni. :) És abban is igaza van, hogy a politikus a színész, aki előadja nekünk és úgymond eljátsza a gazdasági érdekcsoportok színdarabját. :)

Előzmény: búvár-halász (7568)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 3 7569

Szemantikai, illetve tudati eltérő kezelése a helyzetnek ( lásd alább), szerintem innentől a semmit hámozzuk, vagy rugózunk 20 éves történeteken, nekem meg ahhoz nincs kedvem. Megnézem, feldob e a yt valami zenét.

Előzmény: Nyaky Z. (7567)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7568

Tollert látatlanban nem adom, szerintem a betegség valószínűbb (ellenvéleményt meghallgatok). A juhászembert adom, rendkívül gyanús, de ő konkrétan önk. képviselő lett volna? (ezt nem tudom). Szerintem kezdünk elmenni abba a szemantikai problémába, hogy mikortól politikus valaki, vagyis ez egy soha véget nem érő történetté kezd válni, én meg ahhoz fásult vagyok. Konkrét megválasztott képviselőket kérnék további példaként.

Előzmény: Törölt nick (7566)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.22 -2 1 7567

Mindig elfelejtem, hogy szerinted csak az a politikus, aki pl képviselő, igazolt pártmunkás, szerintem meg ők csak színészek, a tényleges  politikusok bábjai - egy hírszerkesztő, egy firkász, egy stratégiai tervező, egy kabinetfőnök, főleg egy ügyvédi iroda a valódi politikacsináló. 

Előzmény: búvár-halász (7565)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7566

Toller Lászlónál is volt ilyen pletyka meg a juhászember esetében is, Váradi volt talán a neve? Akit elütött egy létra?

búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7565

Nem volt politikus. Politikához köthető személyeket öltek meg, több tucatot is talán, én ezt a tegnapi példát arra hoztam fel, hogy van rá esély, hogy egy önkormányzati képviselőt ( bármilyen ügyei is voltak) megöltek esetlegesen, én ilyenről még nem hallottam, de nyilván lehetett ilyen ettől még, csak az én radarom alatt maradt. Vidéken, kisebb településeken az elmúlt 34 évet figyelembe véve nyilván nem lehet kizárni ezt sem.

Előzmény: Nyaky Z. (7563)
MrJones512 Creative Commons License 2024.06.22 -1 1 7564

"Juteszembe: Fenyővel mi a helyzet?"

Mi lenne? Készül a Karácsonyra - gondolom...

Előzmény: Nyaky Z. (7563)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.22 -2 1 7563

Juteszembe: Fenyővel mi a helyzet? Vagy az mellékes, hogy pont elkezdett tárgyalni pár lap átadásáról Tompikával!? 

Előzmény: búvár-halász (7560)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7562

Antall elleni merényletről? Komolyan nem hallottam, semmit.

Előzmény: Nyaky Z. (7561)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.22 -2 1 7561

Maci kertészéről Erdélyi István írt nem keveset.

Sokat hallott, meghalt. Persze kertészekkel is előfordul. Főleg olajszőkítéses időkben.  Vizsgálat semmi. 

Az Antall elleni merényletről, ami természetesen kitaláció, hallottál? 

Előzmény: búvár-halász (7560)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.22 0 3 7560

Politikus ellen elkövetett emberölést kellett volna írnom, ennyiben valóban pontatlan voltam. Maci kertészetéről azt sem tudom, eszik-e vagy isszák ( de tőled már megszoktam ezeket a rendkívül rejtélyes utalásokat), az olajügyekben nem politikusokat öltek meg, Tom Kennedyre rágugliztam, de természetesen semmilyen releváns információt nem dobott fel a net. Már mondtam neked- privátban is- hogy sokszor nem megyek bele azokba, amiket írsz, mert szerintem direkt túl rejtélyesen fogalmazol, én meg nem vagyok hajlandó az információ-morzsáidnak utánamenni.:)

Előzmény: Nyaky Z. (7552)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.22 0 1 7559

Ha te csak egyet ismersz, az jó hír. :) (Kíváncsi vagyok ugyan, de nem kérdezek rá, mert jobb, ha az ilyen embereket nem emlegetjük, nehogy megjelenjenek.)

Előzmény: Nyaky Z. (7558)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.22 -2 1 7558

Jaaaa, aha. Akkor félreértettem. 

Olyat egyet ismerek. Már aki nem játékból (szopatásból) csinálja. Pedig egy picit ismerem a fórumot. 

Előzmény: Törölt nick (7556)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7557

Ezzel egyet tudok érteni, nem kötök bele nyugi. :) A bármilyen -pataság szerintem elrugaszkodott címke rá pusztán a médiamegjelenései alapján, de azt simán el tudom képzelni, hogy bipoláris személyiségzavara van.

Előzmény: búvár-halász (7545)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.22 0 2 7556

Ezek nem azok a dolgok, amikre én gondolok. Ezek mini szerepjátékok, és ha valaki megkapirgálja vagy ront a delikvens, a stílusjegyei kb. ugyanazok lesznek. Én azokra gondolok, akik homlokegyenest mást csinálnak és mondanak a különböző nickjeiken és még a stílusuk megváltoztatására vagy a jellegzetes stílusjegyeik elnyomására is képesek emiatt. Akik annyira mások az alteregónickjükön, hogy azok se ismernének rá, akikkel évek óta egy topikban van másik nicken. A hobbynickek vagy párkeresősnickek nem a személyiség teljes eltorzításán alapulnak azért. Egyszerűen az ember fóruméletének elkülönítésére. Olyat én is csináltam és csinálok is, csak én hajlamos vagyok elrontani. De most is 7 nickem van, ebből a Kill Billest rootolták, utólag jöttem rá, hogy pont Lelkis Bélát cikiző niknek nézhették, mert a Billt Bélának fordítottam. :)

Előzmény: Nyaky Z. (7540)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!