Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Akkor se, ha jönne mondjuk Isten és azt mondaná, hogy bármiféle rád ható káros következmények nélkül megteheted? Vagy akkor se, ha felajánlja, hogy majd megteszi más - te csak döntsd el?
"ennyi erővel Horn Gyula koronás feje is lehetett egy titkos merénylet eredménye, de ezeket a dolgokat nem lehet se pro se kontra alátámasztani, szvsz."
Hááát, ami azt illeti... az ilyesmire egyetlen jel szok mutatni - de az nagyon erősen: a titkolózás (és ennek ellenkezője, a dezinformációs áradat)!
Szerintem a titkosszolgálatok akkoriban ezeket az eseteket objektíven- amennyire lehetett az adott körülmények között- levizsgálták, csak mi annak az eredményét sosem tudjuk meg. Biztos le van ez is titkosítva 90 évre, hogy ne legyen élő ember abból a korból, amikor megtörtént.
Közben leesett, a közúti balesetét sugallod megrendezettnek, amitől éveken át katatón állapotban volt, és amit én helytelenül betegségként aposztrofáltam. Továbbra sem látom, hogy ez bármiféle általános sejtetésen túlmenne, mármint maga a baleset ténye, ennyi erővel Horn Gyula koronás feje is lehetett egy titkos merénylet eredménye, de ezeket a dolgokat nem lehet se pro se kontra alátámasztani, szvsz. A közúti baleset az mindig gyanús, gyanúsabb, mint a sima esetek, ennyiben adom, de ezek szerintem pletykák, amíg le nem vizsgálja valaki, hogy ott és akkor pontosan mi történt, és ahogy telnek az évtizedek, ennek egyre kisebb lesz az esélye.
(ha csak nem a felesége, ugye, de az messze lenne a politikusok ellen elkövetett közéleti emberölés kategóriájától. Elnézést, csak megszaladtak a gondolataim.)
Én azokban az esetekben, ahol Nyakynak van igaza esetlegesen, igyekszem háttérbe vonulni, sokféle okból ( és nem bántásilag). Ráadásul megmondtam, hogy megválasztott és megölt képviselőket mondjatok, erre jön a szokásosa vaker. Mondtam, hogy szemantikai párbaj lesz ebből, és továbbra sem találok az yt-n valami engem foglakoztató koncertet. De ebbe veled biztosan nem megyek bele, ahhoz túl vagyunk pár felesleges és izzasztó vitán.
Nem keverem, pontosan tudom, ki volt. Esetleg kérhetnék, ha nem is bizonyítékot, hanem erős utalást arra, hogy miért gyanús a halála, és hogy van rá esély, hogy megölték? Köszönöm.
Ez olyan, amit Bächer Iván is felhasznált egy novellájában, miszerint az értelmezés szerint a brácsás az a személy, aki tud vagy szokott brácsán játszani. Nos, ebben én hajlok rá, hogy Nyakynak van igaza: politikus az, aki szokott politizálni. :) És abban is igaza van, hogy a politikus a színész, aki előadja nekünk és úgymond eljátsza a gazdasági érdekcsoportok színdarabját. :)
Szemantikai, illetve tudati eltérő kezelése a helyzetnek ( lásd alább), szerintem innentől a semmit hámozzuk, vagy rugózunk 20 éves történeteken, nekem meg ahhoz nincs kedvem. Megnézem, feldob e a yt valami zenét.
Tollert látatlanban nem adom, szerintem a betegség valószínűbb (ellenvéleményt meghallgatok). A juhászembert adom, rendkívül gyanús, de ő konkrétan önk. képviselő lett volna? (ezt nem tudom). Szerintem kezdünk elmenni abba a szemantikai problémába, hogy mikortól politikus valaki, vagyis ez egy soha véget nem érő történetté kezd válni, én meg ahhoz fásult vagyok. Konkrét megválasztott képviselőket kérnék további példaként.
Mindig elfelejtem, hogy szerinted csak az a politikus, aki pl képviselő, igazolt pártmunkás, szerintem meg ők csak színészek, a tényleges politikusok bábjai - egy hírszerkesztő, egy firkász, egy stratégiai tervező, egy kabinetfőnök, főleg egy ügyvédi iroda a valódi politikacsináló.
Nem volt politikus. Politikához köthető személyeket öltek meg, több tucatot is talán, én ezt a tegnapi példát arra hoztam fel, hogy van rá esély, hogy egy önkormányzati képviselőt ( bármilyen ügyei is voltak) megöltek esetlegesen, én ilyenről még nem hallottam, de nyilván lehetett ilyen ettől még, csak az én radarom alatt maradt. Vidéken, kisebb településeken az elmúlt 34 évet figyelembe véve nyilván nem lehet kizárni ezt sem.
Politikus ellen elkövetett emberölést kellett volna írnom, ennyiben valóban pontatlan voltam. Maci kertészetéről azt sem tudom, eszik-e vagy isszák ( de tőled már megszoktam ezeket a rendkívül rejtélyes utalásokat), az olajügyekben nem politikusokat öltek meg, Tom Kennedyre rágugliztam, de természetesen semmilyen releváns információt nem dobott fel a net. Már mondtam neked- privátban is- hogy sokszor nem megyek bele azokba, amiket írsz, mert szerintem direkt túl rejtélyesen fogalmazol, én meg nem vagyok hajlandó az információ-morzsáidnak utánamenni.:)
Ha te csak egyet ismersz, az jó hír. :) (Kíváncsi vagyok ugyan, de nem kérdezek rá, mert jobb, ha az ilyen embereket nem emlegetjük, nehogy megjelenjenek.)
Ezzel egyet tudok érteni, nem kötök bele nyugi. :) A bármilyen -pataság szerintem elrugaszkodott címke rá pusztán a médiamegjelenései alapján, de azt simán el tudom képzelni, hogy bipoláris személyiségzavara van.
Ezek nem azok a dolgok, amikre én gondolok. Ezek mini szerepjátékok, és ha valaki megkapirgálja vagy ront a delikvens, a stílusjegyei kb. ugyanazok lesznek. Én azokra gondolok, akik homlokegyenest mást csinálnak és mondanak a különböző nickjeiken és még a stílusuk megváltoztatására vagy a jellegzetes stílusjegyeik elnyomására is képesek emiatt. Akik annyira mások az alteregónickjükön, hogy azok se ismernének rá, akikkel évek óta egy topikban van másik nicken. A hobbynickek vagy párkeresősnickek nem a személyiség teljes eltorzításán alapulnak azért. Egyszerűen az ember fóruméletének elkülönítésére. Olyat én is csináltam és csinálok is, csak én hajlamos vagyok elrontani. De most is 7 nickem van, ebből a Kill Billest rootolták, utólag jöttem rá, hogy pont Lelkis Bélát cikiző niknek nézhették, mert a Billt Bélának fordítottam. :)