Ennek a svéd 405-ösnek véletlenül van egy kicsit Taxi fílingje? :)
A honlap... Hát... Itthon tökéletesen ment minden, erre nagy bátran felraktam az extrára és sorra ontja a hibákat:((((( De CD-n elviszem, hogy legalább Ti lássátok:) Ha érdekel: www.extra.hu/pug406v2
Amint látjátok birom egézséggel a vitát, nekem mi sem okoz nagyobb örömet!:-))) Köztem és vitapartnereim közt az a különbség, hogy mindig is szerettem fix, a neten is megtalálható vagy esetleg felrakott adatokkal alátámasztani mondanivalómat. Nézzétek meg hányan bizonyitották igy állitásaikat a másik oldalról.:-)
Kár volt abban a topicban elszólni magát egyeseknek a Pug szar, motor szar, minden szar. Előbb vezettem a kedvenc Hondájukat azoknál akik ezt hangoztatják, mint saját maguk. Azért nem most jöttünk le mi sem a szélvédőről, hogy lesz@rozzanak itt minket, már bocsi.:-)
Honlap? Remélem frankó lesz ahogyan igérted és akkor bepályázhatjuk vele a Peugeot.hu-t!:-)
405 GRX-nek van egy két képem, csakhogy ne feledkezzünk meg a szép elődökről sem:
Strasszer: Köszi, élnék vele. Elvégre azért az mégis csak egy 406-os:) (GRX-nek ;P)
Ha minden jól meg, végre sikerül feltöltenem a honlapot, amit még régesrég említettem. De ha jól emléxem, valaki ígért egy laptopot a talira. Ha bírja az 1024*768-at, akkor kiírom CDre és ott is megtekinthető lesz. OK?
Köszönet a betegségem miatti együttérzésekért. Lassan meggyógyultam (volna), mert ekkor jött a "stilos" topic. Teljesen visszabetegedtem. Kapar a torkom, teleprüszköltem a képernyőt. Komolyan mondom, oda az egészségem... :)))
Írtam egy két keresetlen szót oda a kollégáknak, mert ugye vezetni, mindig élvezet! Konicsiva!
sabian
Ui: sansali: csak nyugodtan, az egészséged azért ne menjen rá... :)))
Üdvözletem mindenkinek!
Örömmel jelentem, hogy ma estétől itthonról is száguldoznak a bitek (köszönet chellonak). Igy esténként is hozzá tudok szólni.
A munka valszeg nem tart vasárnapig, de minden eshetőségre fel kell készülni (serverek cseréje fog végrehajtódni). Ha mégis tudnék menni, akkor telefonon értesítek valakit (GRX, SQS)
SQS: ha megyek, akkor szívesen elviszlek.
Str
Ja, az a topic! Bazzeg, nem semmi. Komolyan lassan kilövöm magam az űrbe!:-)
Egyébként sajnos pont az ilyen elvakult egyének miatt gyűlöltem meg a japán autókat. Sajnos ők sem jobbak, mint fanatikus némethivő barátaik, sőt egy az egyben Ordas barátunk szintjére teszem őket. Tisztelet a kivételnek, de nem jobbak ők sem. Ugyanaz pepitában.
Komolyan mondom nekem semmi bajom nem volt a japán autókkal korábban. Sőt életem egyik első hosszabb távon örömet okozó (1990-ben), azaz nyugaton vezetett autója egy 1.5-ös Civic volt. Baba kék belső, szervókormány, szóval jó volt nagyon. Pozitiv hatást tett rám. Ezek a nagymellű vitatkozók akkoriban azt sem tudták mi az hogy Honda! Lehet, hogy éppen az általános suliban ücsörögtek a matchboxaikkal elfoglalva. Azóta volt sok francia, amerikai, német autónk is. A francia maradt.
Tudod én soha nem mondanám, soha nem is mondtam, hogy a francia autó a legjobb autó - bár mondhatnám, hiszem tökéletes ár/érték/felszereltség arányt képvisel. Ennek ellenére nem mondom, hogy a legjobb, csak azt hogy jó autó. Erre honda/japánfan emberkék autóik pár éves használata után meggyőzően próbálnak lehurrogni, hogy az a legjobb és a francia a nagy rakás szar. És ezt szó szerint. Elég ha beleolvasol ezek emberek topicjaiba (főleg Honda), hemzsegnek a világ legjobb jelzői és az mellett semmi nem áll meg. Viszont állitásaikat, azon kivül, hogy megbizható, sajnos nem tudják bizonyitani. A Honda a sportcsászár autó. Könyörgöm ezek nem ültek még turbós autóban? Nem láttak még tradicionális, finom márkákat? Aztán egy idióta meg teleszemeteli a fórumot a Honda minden egyes sportmodelljével (S2000, NSX), mint egy óvodás. Komolyan lehangoló, érdemes elolvasni. Az agyi szinvonala kb, mint egy 8 éves gyereknek. Ez egyfajta komplexusos, szánalmas viselkedésforma. Arra egyik sem tud válaszolni, amit megkérdez az ember, mert mindegyik kikerüli a válaszadást. Lényeg, hogy fikázni lehessen, ha már kedvenc japán gagyink nem lett az első és lenyomta egy francia/olasz/német akármi. Mert az esetleg jobb, többet ad. Nem! Ha nem kedvenc japánunk, akkor semmi, dögöljön meg a szomszéd tehene is!:-))) Szánalmas dolog ez.
Ne félj, én sem fogok akkorát hibázni, hogy drágán beleülök egy jellegtelen szürke japán autóba, ami semmit nem ad, csak azt az agyondicsőitett megbizhatóságot. De azt is meddig még?...
A sors fintora, hogy pont az egyik legnagyobb szájú vitázó fiúka (Skyline), akinek állitólag Nissan-ja van és utálja a francia márkákat, nos...pont a kedvenc márkáját egy francia cég vette meg. A Renault. Pafff.:-))))
Megnyugtatandó a kedélyeket, ha valaki felajánlja a 406osát, akkor avval duplaannyi kört megyek majd, mint az Eszpásszal, csak hogy ne érje szó a ház elejét:)
Buli: majd egyeztetünk;)
Tyhahh... Hát, ha senki más nem jön erre, tán beülök egy 405ösbe... :)
De azt még hadd mondjam el, hogy még nincs se Lagunám,
se semmilyen autóm, bár a Need For Speed IV-hez letöltöttem egy 406-ost:). A Laguna csak simán szimpi.
Te csak ne éltesd itt az eszpaszt jó?:-)
Te kis beépitett rönos diverzáns reakciós egyed:-)))
Asszony nincs otthon? KIRÁJ!Mikor tartasz bulit?:-)
Amúgy meg mi arra fogunk menni szerintem úgyhogy beugorhatsz hozzám ha akarsz, legalább autóban is utazol még egy ideig, nemcsak Lagunában:-)))
na gyerekek megtudtam ,hogy miert is szar a peugeot meg tulajdonnkeppen mas automarka is is miert miert kiraly a honda....
kitalaljatok melyik topickban olvastam minderrol?
igen ott....!
hat akkor ajanlanam mannuu es tarsai figyelmebe a az amerikai autotalalkozokat ahol epp japan kocsikat tornek szanaszejjel....hogy eltunjon a vilagbol az puritan egyszeruseg es ezek utan ne jimmi hendrix utan valami szar casio pittyeges gepzenet kelljen hallgatnunk es ez mar nem csak az autokrol...szol...igen kedves uraim jok a japanok de en nem ulok be egy japan kocsiba mintahogy nem hallgatok ciripelo gepzenet fullra belove....
A pugnak van stilusa....charme-ja a japanoknak pedig sohasem volt....
/me most szomorú, mert most jött a reptérről, aholis feltette a barátnőjét a Torontói gépre és csak a két ünnep között látja majd viszont kedvesét :(
A listán a HÉVhez annyit, hogy ha valaki a 30as (Kerepesi, majd Veres Péter) úton szándéxik elhagyni a várost, akkor azzal szeretnék megbeszélni egy randit. Persze csak ha van szerény személyemnek hely a kocsiban:)
Gyuszkó még nem tudom hányan megyünk, de az biztos, hogy nem PUG406 :(
Ha a gyerekekkel megyünk akkor 4 fő meg kutya, és rönyó, ha gyerkőcök nélkül akkor 2 fő esetleg kutya és PUG306.
Bár már többeknek igértem espace tesztvezetést, így inkább azzal kellene mennünk...
Valamibe be kell kötni! Bár akkor előtte meg kellene nézni, hogy mivel kapcsolatban lehet fikázni :-o) Nem hinném, hogy találtak volna lényeges fik@znivalót ;-))
Az időjárással kapcsolatban az attól függ, hogy az eddig jelentkezettek közül szeretnének-e a parkban szánkázni, vagy sem? Ha igen lesz hó, ha nem akkor felszáríttatom az utat!
Az egyik kollégám úgy döntött, (szerintem jól!:-)) hogy megtartja!!! 100eFt körül rend behozzák (féltengelyek, tűgörgők, szelepbeállítás, stb.) és elképzelhető, hogy a talira is sikerül elcsábítani.
A másik célszemélynek kicsit kevesebb ráfordítanivalója van így egy jóval szerényebb kategóriát ajánlottunk figyelmébe.
Ja ha már a tali szóba került, az eddig jelentkezettek névsora:
sabian, 406 Symbole 1,8; 2,5 fő
Iopee, 406 Symbole 1.8; ? fő
sansalvador, 406 Supreme 2,2 2 fő
405GRX, 405 GRX 2 fő
SQS, HÉV? 1 fő
Break, ?; ? fő
MetaCode, 406 Symbole 1,8; 1 fő
Strasszer, 406 SL 1.8; ? fő (lehet, hogy munka lesz? Nem kéne!!)
AUE, 307 1,6 Presence 2 fő
franky_t , 406 sv 2.0; 2 fő
Gyuszkó, 405 GRDT; 3 fő
A jelentkezési határidő: dec. 9. 10,30 helye: Gödöllő Királyi Kastély parkoló.
Ha valakinek útmutatásra lenne szüksége, dobjon egy mailt.
Lehet hogy a WRC-t látták belülröl, akkor viszont a motor nyomatékát nem kéne fikázni:-)))
Milyen idöjárást rendeltél jövö hétvégére? Morci leszek ha hóban kell megküzdenem a nyári gumikkal...bár igazán akkor válik el a szara a májától, ahogy mondani szokták:-)
Off
Sikerült a kollégádnak az autóvásárlás?
Most, hogy így mondod lehet, hogy azok a pelyhedző álló aszfaltbetyárok - akik leszólták a 206-ot - a WRC belsejét látták és ebből idultak ki? Nem kéne felhomályosítani őket, hogy azt kifejezetten rallyra tervezték és minden luxust nélkülözve készítették (pl.: az utcai kivitelben van hátsó ülés is be-be-bee;-)))?
Most, hogy így mondod lehet, hogy azok a pelyhedző álló aszfaltbetyárok - akik leszólták a 206-ot - a WRC belsejét látták és ebből idultak ki? Nem kéne felhomályosítani őket, hogy azt kifejezetten rallyra tervezték és minden luxust nélkülözve készítették (pl.: az utcai kivitelben van hátsó ülés is be-be-bee;-)))?
Én is beleolvastam...hát nem sámli, az biztos!
Viszont sansali osztotta a népet rendesen:-))))
Szerintem a visszafogott Pug tulajok az ilyen vitáknál elégedetten hátradölnek jól párnázott (velúr/bör) üléseikben, és csendes mosollyal nyugtázzák az aprónép fröcsögését:-)
Egyébként csak úgy megjegyezném, mint fontos hirt, de biztos tudjátok már:
Rali márkavilágbajnok az idén ismét a PEUGEOT 206 WRC!!!
Gratula!
sansali:
A hó tényleg esett, de az a különbség a vidék és Bp között, hogy vidéken szép fehéren meg is maradt, ellenben a NagyFaluban gusztustalan latyak lett belőle!! :-((
Ha lehetőséged van ne gyere fel, mert csak összecsapják az autódat és mosathatod minden nap.
Egy szerencsétlen, akinek vízbefagyott a keze a napi autómosástól ;-() DE AZ AUTÓJA MINDIG TISZTA!!!!!
sansali:
Tényleg megérte átolvasni a "Miert nem lett STILO az ev autoja?" c. topicot! :-)))
A rövidségére való tekintettel kinyomtattam és kifüggesztettem a hirdetőre, ezáltal szélesebb körben tudtuk megtárgyalni a benne olvasottakat (és a hozzászólókat is). Fiat, Honda, PUG!!!, FORD tulajokkal vegyesen vagyunk ellátva, a céges autók Skodák!
A végeredmény, hogy az ott megszóllalókkal tényleg nem lehet értelmesen vitatkozni, ne adj isten érvelni.
De a lényeg: igazán jót RÖHÖGTÜNK az egész műbalhén!
Strasszer:
Neked még nem mondták, hogy a sok munka árt? (és nemcsak az autót féltjük!) Tessék pihit kivenni és a családdal eljönni a talira ;-))
Borzasztó, nem igaz? Ezek a fejetlen, elvakult, 'Hondaforevercsakaztnemtudommegmagyaráznimiért' hacsak nem azért, mert 'slaggalkiveretemabelsejéthakoszos' stilusú felhozatal valóban érdekes tanulmány.:-))) A tehén jó ötlet, bár egy tevének meg két púpja is lehet!:-)) Az is beválhat!:-) Otthon vagy? Tényleg esett Bp-en is a hó?
Hello, bocs hogy beleszolok, az Auto-Motorral vegyetek fel a kapcsolatot, mert rendszeresen mutatnak be klubbokat!! Igy kerultunk be mi is (Matiz-klub).
udv
Húú, a fél topikot be lehetne copyzni a fikázósba:-))) Van egy EGYÉNISÉG, nu, egyik kategóriás versenyző sem nyerte el teccését...
Az ilyen vegyen tehenet...
Meg a dumák: "apu öccázas mercije"... a Stilo topicban...hát besz@rok... Értékítélet a köbön:-)))