ez is milyen frankó képviselő. az országa omlik össze, ez meg ahelyett, hogy a saját országával foglalkozna az EU-ban, próbálna a hazáján segíteni, más országokról írogat házi dolgozatot... nagy hazafi a csávó na.
(hihetetlen... mostanában fórumozok megint, de ezek a ballibek egyre szerencsétlenebbek, régen nem voltak ilyen lúzerek..akkor legalább keresni tudtak)
Lehet, hogy nem akart hazudni, csak megszokásból tette. Jogász létére fogalma sincs az közgadasági alapfogalmakról. Neki a működőtőke-behozatal vagy a beruházás egykutya. A fontos az, hogy győzzön.
Megint rettegnek a piacokon Európában, miután megingott az eddig eltökéltnek tűnő portugál kormány. A megszorítások elérhették politikai határukat. Tovább »
dehogynem, az országot fenyegeti. azt az országot, aki olyan pártot és vezetőt választott magának, aki olyan döntéseket is meghozott ami csúnyán nem tetszik az EU-nak, lásd, bank és multiadó, meg a társai. botorság azt hinni, hogy szimplán alkotmányjogi aggodalmaskodásról van itt szó, minden mindennel összefügg, nincsenek vegytiszta ügyek. főleg nem az EU-ban, ahol hatalmas pénzügyi és gazdasági lobbik mozognak a háttérben. aki ezt nem látja az vagy vak, vagy hülye. vagy mindkettő egyszerre. alkotmányos jogok, jogharmonizáció? érdekli is ezeket... amíg a Benes dekrétumok érvényben lehetnek az EU egyes tagországaiban addig nekem ne dumáljon egy Rui Tavares arról, hogy micsoda demokrácia deficit van itten, meg hűűha. és ez csak egy példa a sokból. úgyhogy Rui Tavares megtette amire kérték, okés, leírta, ahogy akarta, vegye fel a fizetését oszt kész. majd akkor oktasson bárkit is, ha a Benes dekrétumok ügyében is ilyen buzgómócsing lesz, ez a rui tavaresz...
Tavares ide vagy oda, én pl. nem megyek szavazni 2014-ben sem, mert mindegyik indulóból elegem van és egyik se éri el azt a szintet, hogy támogatni tudjam.
Vannak akik szintén így vannak ezzel, de elkeseredésükben azért mégis elmennek és a legkisebb rosszra szavaznak.
Kicsit vegyél vissza az összeesküvéselmélet-fogyasztásodból; tudod: kis mértékben szedve megárt, nagymértékben szedve meg káros az egészségre.
Nem gondolt semmi mást, mint azt, hogy írt egy jelentést Orbánisztán alkotmányos helyzetéről. Írhatott volna zongorahangversenyt is, csak pont az EP most nem azt kérte tőle. Ennyi.
Megírta amiért megfizették... Amúgy Bajnait meg a Fidesz reklámozza a legjobban, szerintem szót sem érdemelne, de a Fidesz minden nyilatkozatában megemlíti, szerintem sok.