Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Máma meglett a 760-as, egész délután dübörögtem vele városszerte körbe-körbe, majd kevéssel ezelőtt - a széles vigyor miatt az ajtón csak lapjával beférve hazagyöttem.
Hátra van még az üzletkötésben egy s más formaság, de az ár egy része letétetett, így a haveri kapcsolatnak hála a slusszkulcs megkaparinttatott:-)
Nekem nem kell foglalni. Mint egy volvo, teljes mellszélességgel berontok, megvetem mind az 5 lábam, felveszem a pink szemüvegem és már söprik is le a legjobb asztalt. A volvoklub említése már csak hab a tortán.
fargo,
meddig van nyitva este az érdi kajálós sztékes ház? Holnap v. péntek este vinnék oda germánokat. Kell-e helyet foglalni, vagy van hely este is??
Nem akartuk mi kicsinálni lorev lorevics lorinkot, csak viccelôdtünk véle. Ô meg mindent komolyan vett. Legalább 5 lábbal áll a földön, s mindennek akkora feneket kerít, mint egy hosszított kettes, vagy egy negyvenes családapa 6 purdéval...
lorejenko, moj drug, legalább egy kicsit szakadj el az anyaföldtôl, tegyél fel egy rózsaszín napszemüveget, és ne akarj minden hülyeségünket tudományos magyarázattal megdönteni.
never a frown, ekszkjúz minyá, we love you barbie :-)
Csatlakozom Bolas kollegához! Ez a hang-nem! Kéretik kul-túr módon tár-salog. NI! Kül-ÖNben apuci ellát. Ja, a bajotokat. Vagymiaszösz.
irgumburgumapuci
Hosszas - csak olvasással töltött - szünet után lenne egy kérdésem:
Megnéztem a SAAB 900 Club Hungary oldalait, és nagyon tetszett, hogy a klubtagok autóiról vannak fényképek és adatok. Mit szólnátok egy hasonlóhoz a Volvoklub oldalain? Mondjuk én a nevemet meg az autó rendszámát nem biztos, hogy szívesen közzétenném, de a többiben teljesen benne volnék.
Mi a véleményetek?
Azért a KAE nem minden. Ha jól tudom fargo is megnézett vagy 10 db 850-est mire rátalált az igazira. Egy KAE-ból meg max 2 felel meg az igényeidnek. Az állapotfelmérésen sok múlhat, ha meg nem ragaszkodsz a teljes extrázottsághoz mint egyesek, akkor könnyebb lehet...
lore: köszönöm az infokat. Gyanítom, hogy a 96-os az előzőben is benne volt.
A 97-es jobban tetszene, de még az anyagiakat is rendeznem kéne hozzá.
Majd meglátjuk,nem adom fel a reményt.
Frigyes,
nyugi, trizzyék azért sejtik a határt. Ha akarnák egy egysoros hozzászólással kiakasztanák az agyam. De olyan rendes csákók, hogy nem akarják.
Sziasztok Kedves Volvót hajtó és hajtani akaró volvós szimpatizánsok!
Hát újra itt vagyok köztetek.
Rögtön két volvós reklámot prezentálnék .
Nagggyon teccenek!
Templarnak szurkolok a bálnájáért.
Üdv
Látom, zajlott az élet rendesen. Csak annyit tennék hozzá, hogy ne bosszantsuk egymást
a végletekig, mert nem tudhatjuk, kinél hol van a határ.
Egyébként nekem az ilyen bosszantáshoz egyesek szerint kimagasló tehetségem van.:-))
lore: Milyenek voltak azok a 95-97 T5-ösök?
Volt köztük 2.0T5, mennyi km, stb. Amit jelenleg elképzeltem magamnak, az
96 körüli 2.0T5, nem kombi, 100k alatti km-rel. Mennyi esélyem van?
Megyek szeptemberben Svédországba, remélem akkor még nem lesz ott tél... Majd ha lesz rá módom bemegyek valami Volvo szuvenyir-shopba Göteborgban, remélem van ott olyan.