Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

T.Z. Creative Commons License 2001.11.30 0 0 1341
Na akkor én is kimegyek! Akár egy T16-ért, akár bármilyen jó állapotú PSA-ért, amit "fillérekért" odaadnak!

Ez az, szabika, csak így tovább a jó hírekkel :-)))!

Üdv:
Zoli

STILO fórum ide, vagy oda, akkor is PSA Forever!!!

Előzmény: sansalvador (1340)
sansalvador Creative Commons License 2001.11.30 0 0 1340
Közismert, hogy az azbeszt rákkeltő anyag. Ezért ugye azt már egy ideje nem is lehet használni az autógyártásban. Pl mindenki tudja, hogy a fékbetétek is tartalmaztak azbesztot, de azt már kevesebben, hogy maga a motorblokk és az autó egyéb olyan részei is amire nem is gondolna az ember. Ez minden autótipusra vonatkozik. Nos erre már évekkel ezelőtt született egy külön rendelet Franciaországban, hogy ezeket az autókat, amik abban az időben készültek, amikor a gyártásban nem volt tilos az azbeszt használata, ki kell vonni vagy nem lehet tovább értékesiteni (nem tudom pontosan). Azonban állitólag erről a rendeletről valahogy megfeledkeztek és nem készültek fel rá időben - erre a balhé most. Valaki előkaparta a fiók mélyéről és be akarják vezetni hipp-hopp. A kereskedők meg tiltakoznak.
Szóval nem tipussfüggő - az egész használtautó piacot érinti, tipusfüggetlenül. Állitólag. Én ezt hallottam.
Csak megjegyzésként: ha ez igy van, akkor a franciák nem fogják tudni értékesiteni a használt "ócskavasaikat", csak fillérekért. Vagyis a fene tudja, de gondolom ez lehet. Akkor viszont már ülök is a gépmadárba és megyek Franciahonba autót venni! Pl egy szép megkimélt 505-öst, vagy egy ritkaságszámbamenő 405 T16-ot, ami megy a garázsba full leápolva, esetleg felújitva és ünnepi autó lesz belőle!:-))) Lehet hogy odaadják ingyen is csak vidd!:-)
Előzmény: szabika (1339)
szabika Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1339
Sziasztok.
Most este az RTL hiradóban elhangzott egy olyan hir miszerint Franciaországban több év vita után életbe lép egy olyan rendelkezés miszerint 5 évnél régebbi kocsit nem lehet eladni mert olyan gyártástechnológiát használtak amely azbeszt veszélyes. (Tipusról nem szóltak)
sansalvador Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1338
Hgl005! Szia, láttam a közös csapatot, ahol mondtad. Csoda, hogy összetartanak ellenünk?:-)

Capa! Ez szerintem is igy van, nyugodtan beirhattad volna oda, de igaz is...minek?:-)

Gyuszkó! Kösz! 106 már volt korábban, viszont 607 még nem...:-)))

SumQuiSum Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1337
Gyuszkó: ... etessük meg a macskát? :)
Előzmény: Gyuszkó (1336)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1336
Hali!

Sansali:
Gratula az új családtagotokhoz! Igazán jó választás márcsak egy 106 kell és egész a létszám :-)

SQS:
Ez szép volt: 1331 :-))

Strasszer:
Hát nem Te mondtad, hogy "Majd megHAJTJUK a szervereket pénteken, szombaton" Lsd.(nem kábítószer) 1308 Bocsi a szóviccért, nem jött be ;-(

Break:
Próbáld meg a securex9@mail.westel900.net címet.
Autópálya matrica esetén: M1-7 bevezetőn - miután elhagyod a törökbálinti bevásárlóközpontot - jobbra a Lágymányosi híd felé le kell kanyarodni. A hídig ki van táblázva, hogy merre kell menned. A hídon átt kell jutni, majd végig a Könyves Kálmán, Hungária krt. onnan megint jobra az M3-as felé Gödöllőig és ott be a belvárosba át a már oly sokszor emlegetett HÉV sínein és ott már látótávoláságon belül leszel! Egyébként egy telefonszám az említett címre és egyszerűbb a tájékoztatás.

Üdv Gyuszkó

U.i.: Most megyek és leiszom magam az egyik legjobb haverom legénybúcsúján. Drukkoljatok, hogy este hazataláljak. Ha holnap estig nem jelentkeznék......;-PP)

capa Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1335
Sziasztok!

off:
Nem igazán akarok ebbe az civic témába belefolyni (ezért nem is néztem meg a hondások "hozzászólásait"), de le kell szögeznem: nem értem a civiceseket. Miért védik azt az autót, amely olyannyira elüt az eddigi honda karaktertől (mert karaktere az volt, mégha nekünk nem is jött be)? Mindenhol azt olvastam, hallottam, hogy az új civic elvesztette a régi pontos vezethetőségét, a gokartos viselkedését, ehelyett kapott egy tucatautó-futóművet, ami se nem sportos se nem olyan kényelmes, mint a Peugeot-é. Tehát elvesztette a hondákra eddig olyannyra jellemző legfontosabb, sportos, agresszív karakterjegyeket, és nem nyújtott helyette újakat. Hasonlóképpen érzek (ti. elvesztett karakter) egyébként a C5-tel kapcsolatban is, azaz hiányolom belőle azt a merészséget, ami akár még a Xantia ellenjapános, (a gömbölyű divat tombolása közepette!) sarkosabb formáinál és újszerű műszaki megoldásainál is tetten érhető volt, hogy az elődöket ne is említsem. Emiatt (no meg amiatt, hogy házon belül maradt a cím :-) nem bánt az sem annyira, hogy nem ez lett az "Év Autója" Európában. Ettől a C5 (a P406 mellett) még kategóriája egyik legjobb autója marad, de én csalódtam benne az egyéniség hiánya miatt. Szóval ezért nem értem a civiceseket, szerintem ők is nagyot csalódnának az új hondát vezetve, mert messze nem nyújtja azt, amit - mint hondások - elvárnának tőle.
on

hgl005 Creative Commons License 2001.11.29 0 0 1334
sansalvador...
nez be az utcai versenyzes extrem sport topicba...
na kit fogsz ott talalni...

skyline-t manuu-t ,c16se-t stb ismerosek...
mind feltehetoen fiatal ongyilkosjelolteket akik nap mint nap rodeoznak a varosban mert az milyen extrem...
persze aki pont szemtanuja volt amint szeged hataraban egy ilyen rodeozos darabokra tepett egy terhes anyat....annak errol a sportrol kicsit mas a velemenye....
az mar mas kerdes,hogy ugy azota sem lett belole mert delmagyaro. egyik legnagyobb uzleti maffiozojanak kisfia volt...
de ez mar sajna mas teszta...

Előzmény: sansalvador (1333)
sansalvador Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1333
Szia Break!:-)

"Addig is udv mindenkinek még a Hondásoknak is. Van kozottuk néhány jó fej is."

Ez igy van. Ők azok, akik nem próbálják meg bebizonyitani, hogy a Honda a világ legjobb autója.

Egyébként üdv a turbós mocinak, nekem is ilyen volt. Imádtam.

Stasszer!:-)

"hogy fogsz bírni három oroszlánnal egy lakásban?"

Érdekeset mondtál! Ugyanis a 307 a szüleimé lesz. Az enyém ugyebár a 406 és az asszonyé lesz a 206. De mivel mi külön élünk, ezért ugye itt "a lakásban" 2 oroszlán lesz. De! Az asszony horoszkópja Oroszlán! Ezért aztán beletrafáltál, 3 oroszlánnal kell megküzdenem!:-))))))))))

Strasszer Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1332
Na most, hogy megnézném SumQuiSum honlapját, az extrát karbantartják. :( Majd holnap este ismétlem.
sansali: hogy fogsz bírni három oroszlánnal egy lakásban?
Gyuszkó: kit hajtsak az ostorral?
GRX: adott a pálya: lottó vesz, kitölt, nyer, márkakereskedésbe el, megrendel, fizet, beleül, jön a talira. (lépésekre bontottam ;-DD )
Közben rájöttem, hiába ajánlgatom a házunkkal szemben lévő területet gyülekezőnek, ha én nem biztos, hogy megyek :((.
Str
Break Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1331
Csak hogy tisztába tegyem a dolgokat. Az én PUGom egy sima gyari verzio, semmi motortuning. Csak egy kicsit le van ultetve meg ki van szélesítve. Meg szép (eredeti gyári formájában). Bár most pici kerekekkel, mountain-bike gumikkal nem az igazi, de nyárra visszakapja majd azt ami neki való. Már nagyon várom a találkozót.

Gyuszkó: Probaltam Neked emilt kuldeni egy kis utmutatásért, de visszakaptam. Merre jobb menni? Az autopalyan Gyor felol, vagy Esztergom felol a Duna mellett, és azután hogyan tovább.

Addig is udv mindenkinek még a Hondásoknak is. Van kozottuk néhány jó fej is.

sansalvador Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1330
SQS!

Az extra természetesen megint nem megy.:-) Ezért ha máskor nem, akkor a talin megbeszéljük a honlap design-ját. Én felváltva szoktam nyomni a netet az asztali gépemről (ahol ugye nem gond akármekkora felbontás), meg laptopról, de az 'csak' 800x600-at tud, pedig egy original DELL a drága és nagyon szeressem.:-( Ezt el tudom vinni, de mint mondtam, csak ez a felbontás játszik.

sansalvador Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1329
Thx! Beszámolok róla. Úgy ahogyan a 406-ról is. Ha valami nem stimmel, leirom. Nem vagyok én japán-fan, aki majd 40 éves korára toloszékbe kerül, mert sportcsászár autója fiatalon szétszedte a gerincét, de autója ergonómiáját harc árán is megvédi!:-) Lényeg hogy a (bakelit)kezelőszervek kézre essenek!:-))
Előzmény: compromise (1326)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1328
1331: semmi extra, csak olyan szép szimmetrikus:)
compromise Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1327
Jahhhh! Majd elfelejtettem! Apammal beleolvastattam az elhiresult topicba,hogy lassa mik az ervek a honda mellett. Aszongya eleg szomoru. Egyebkent a kozeljovoben szalonlatogatast eszkozlunk vele!:)))
Előzmény: compromise (1326)
compromise Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1326
Szia San! Gratu az uj autokhoz! A 307 majd erdekelne. Tapasztalat, miegymas. Bar biztos mar masnap visszaviszitek mert lerobbantok vele!:) Mé nem civicet vettetek?!:)))
Előzmény: sansalvador (1325)
sansalvador Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1325
Tisztelettel jelenthetem, a márkakereskedésbe leszállitották a 406 testvérkéit, a 206 Color Line-t és a 307 Presence versenyzőket!:-) Jövő héten autó lehet belőlük!
El is mentem szemügyre venni őket. A 307-est kifejezetten levizslattam, az elhiresült topic miatt is.:-) Sajnálatos módon meg kell állapitsam, hogy a Hondának van mit behoznia a következő években.:-) A 307-tel nem kellhet versenyre. Sem kivül, sem belül. A megdöbbentő, hogy a 206 beseje a fehér számlapos műszeregységgel, a kétszinű sportülésekkel, vidám belsővel, alugombos váltóval és felszereltségével, ami a kormányról vezérelhető CD-rádiót külön digit kijelzővel, légkondit is magában foglalja simán lepipálja a Civic belsejét, azaz nem rosszabb nála. Pedig ez is a kopogós fajtából való.:-)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1324
Csövi!

Gyuszkó: Nekem új helyről elsőre megnyitva Jscript errort ír, de ha nyomsz egy reloadot, utána megy. Ez mit jelenthet?
A vezeklésről éppen lebeszélnek a kollégájk és lehet, hogy engedni fogok a nyomásnak... :)

Break versenygépe engem is nagyon érdekel.

Még az oldallal kapcsolatban. Kaptam egy kritikát (igaz, nő volt), hogy a menü betűtípusa nem illik nagyon oda. Megerősítitek, vagy cáfoljátok?

SumQuiSum

Előzmény: Gyuszkó (1323)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1323
Cs! MaT?!

SQS:
Mégsemegy:-)))) Legalábbis nálam HHTP Error-t írogat, bár lehet hogy nálunk van a gond, mivel a köv. kifüggesztést olvashattam a bejáratunkon:
"T. Kollégák!

A levelező rendszerüket NE Nyissák meg, mivel azonosíthatatlan (!!!!!) vírus garázdálkodik a levelezőrendszerben! stb......"
Így nem biztos, hogy az extrán van gond.

A vezeklésedet a belső ipari kamerák által szolgáltatott képek segítségével fel tudjuk tenni az internetoldaladra, ezt mindenképpen el tudom intézni!;-)

A VITÁZÓKNAK:
Abban a bizonyos topicban folytatott vitát nagyon egyoldalúnak találtam ugyanis PUG oldalról tényekkel, adatokkal, konkrét információkkal alátámasztott adatokat lehetett találni, míg az ellenkező oldalról csak ellenkezést!
Szerény személyem csak a háttérből figyelte a fejleményeket, de így is remekül szórakoztam! KÖSZÖNET NEKTEK!!!!

sabian:
A betegséged alatt téged is (mint engem:-() külön szobába parancsoltak? Jobbülést! Bocs, -ulást ;-)

salsali:
Én is köszönöm neked a képet, nekem is megmelengette a szívemet!

Break:
Gratula a teljesítményetekhez! Remélem megláthatjuk a talin a versenygépedet!

Strasszer:
Van egy alighasznált, jó állapotban lévő, megkímélt állapotú, falon tartott, karikás ostor a gépek hajtására! Ha érdekel eljuttathatom;-)

405GRX:
Na nemá! A LOTTO 5-ből nem telik egy 406-ra?;-)

Bocs a hosszért, egy kicsit lemaradtam.

Üdv Gyuszkó

Strasszer Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1322
Elismerésre méltó az önfeláldozásod. :))
Az Őrs jó lenne találkahelynek, és a 3-ason lehetne megkezdeni a közeledést. Esetleg fel tudom ajánlani a házunkkal szemben lévő üres területet, már csak azért is, mert az Őrsön kevés a parkoló, ahol van, ott meg fizetni kell érte. Én a Nagy Lajoson lakom, az Őrstől 2 _VILLAMOS_ megállóra.
Előzmény: 405GRX (1321)
405GRX Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1321
OK, elkezdek dolgozni az ügyön...
Végülis két hét alatt simán megvan az a plusz 3-4 miller ami a cseréhez kell:-)
Inkább mint hogy SQS S/M show-ját nézze a topik...elvégre fejlödésben levö ifjú topiktagok is lesznek.
Felvonulásban benne vagyok, de mondjatok egy találkahelyet (pl. Örs v. ilyesmi?)
Strasszer Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1319
Tiszta sor. Akkor MetaCode hoz. Ő jön HÉV-vel! :)))

Mi lenne, ha ismét felvonulás jelleggel közelítenénk meg Gödöllőt? Gyuszkó elintézhetné az útbaeső települések Harsonáinak, valamint Televízóinak, Rádióinak tömeges kitelepülését az út szélére. Egyenes adás, riportok, kirakodóvásár, tüzijáték, minden ami kell.

Előzmény: SumQuiSum (1318)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1318
:) Nem be mer, hanem be kegyeskedik! :)

Egyébként szerénységemnek mindegy, hogy mivel megyek, ha gondoskodtok arról, hogy egy erőteljes másodlagos nemi jellegekkel megáldott (nem, nem a borostára gondolok az állán) hölgy velem szembe üljön a HÉVen és melege lévén kigombolkozzon, akkor Tölgyes közelében különösen áldani foglak benneteket:)

SumQuiSum

Előzmény: Strasszer (1317)
Strasszer Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1317
Na nehogy má' örihari legyen miattam:(((
GRX: egy jó megoldás van, dec. 9.-ig cseréld le a 405-öst 406-ra, és akkor, talán, esetleg SumQuiSum be mer melléd ülni.
Előzmény: SumQuiSum (1316)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1316
Hali!

GRX: Megfelel, ha vezeklésképpen végigvonulok a kasélyon meztelen felőtesttel, egy bikakábellel csapkodva magam? Áhh, inkább nem... A meztelen felsőtest túl durva lenne.. :)

Honlap: A lassúság az extra műve lesz, a menü grafikáját 81,3k-ra összenyomtam.
Sötétkék betű jogos, majd világosítok rajta egy-két árnyalatnyit.
A magyar fontkészletet majd kerekasztalnál egyeztetjük, ugyanis a Sansali által használt Comic Sans MS-t használtam. Ennek mondjuk az az előnye, hogy minden gépen van a világon (ahol Win fut), CE betűtípusokkal írt honlap nézhetetlen lenne külföldről.

SQS

U.I.: Nő 5 perce telefonált, megérkezett épségben:)

Előzmény: 405GRX (1315)
405GRX Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1315
Ciao All,

SQS-nek már majdnem megbocsátottam volna mire átkéredzkedett egy 406-osba:-)...jóvan:-)
Honlap: nekem is elég lassan jött le, pedig bérelt vonal van meg minden. Sötétkék betüket még mindig lecserélném a fekete háttér miatt, meg magyar fontkészlet se ártana, egyébként teccik...
sansali, kösz a képeket! Honnan vannak?
Ahogy nézem ez egy MI16 lehet, bár a dupla kipuff miatt kissé gyanús a gép...lehet hogy T16? Adatok jöhetnének, ha vannak.

sansalvador Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1314
Üdv! Nem csodálom, hogy ideges lett. Elvégre meggyőződésük akkora, mint ide Afganisztán.:-) Tulajdonképpen én ez miatt ábrándultam ki a japán termékekből (autókból főleg).
Előzmény: Break (1311)
sansalvador Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1313
Megette a fene ezt a r×hadt extrát!:-( Nálam még az én verzióm is alig műxik most, sokáig tölt le, minden baja van. A tiédet is nagyon lassan tölti, de ahogy kezdem átlátni, korrektnek tűnik. A belépő oldal már bejött, az tök poén!:-)
Nálam ma este folyamatosan ezt csinálja az extra, csomószor nem találja a kiszolgálót, holnap megnézem és kommentálom!
Előzmény: SumQuiSum (1312)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1312
Mégis megy:) Vélemények?
Előzmény: sansalvador (1309)
Break Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1311
Sziasztok!

Nem akartam a Stilohoz irni, de az utolso amator versenyen (gokatrpályán!) egy Honda Civicet 1.8 VTi 169paci vertem meg a másfél tonnás 147pacis PUG 406 Breakkal. Igaz az enyem turbo. De a Hondásnak ez jobban fájt mindennél. De el kell ismernem hogy az elso egy Integra type-R lett, a masodik meg egy Accord 2.2, én meg a harmadik.

Találkozóra remélem megyek.
Addig udv.
Break

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!