Keresés

Részletes keresés

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6410
Sziasztok!

Voltunk Fargoval 850-est nézni Balassagyarmaton, valamint visszafelé
lehetőségem nyílt vezetni Fargo T5-ösét (ezúton is mégegyszer köszönet érte valamint
az ebéd áll természetesen).

Kocsi jó, kicsit gyanús, hogy eltér az üzembehelyezés a magyar forgalmi és
az eredeti olasz szervízkönyv szerint (97.11 vs 96.09), szerintem az utóbbi a reális.

Mindegy, megnézek még egy párat, aztán lesz döntés is előbb utóbb.

F.M.

Bolas Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6409
Ebben a kérdésben legjobb ha Templar kollegához fordulsz.
Most o lett bulldog tulajdonosa egy ilyennek.
Előzmény: GreG (6408)
GreG Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6408
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: mennyit fogyaszt egy 2,8-as, 760-as Volvo?
Mennyit ér egy 1985-ös darab kb-ra?
Köszi.
quasii Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6407
Melyik kukába dobtad.......!?

Annyira nem értek hozzá, de lehet hogy az enyém is sport, mert elég mélyen ül a verda,
és tök kemény a rugózása. Persze marhajól tartya az utat, de má télleg szétmegy.
Elől is kivan a gólyaláb fölött az a gumibak, amin keresztül a kasznira támaszkodik.
Persze gagyit nem kaptam hozzá, gyárit meg 15k-ért adnak, és ugye kettő kéne.
Most majd megtámadom a bontókat, hátha van nekik.

Előzmény: Harvester (6406)
Harvester Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6406
Szia quasii nekem megy egy szép piros kis 440-esem van és 11 éves. A futóműve hát igen, főleg hogy az enyém gyári sportfutómű, eléggé zokon veszi a magyar utakat. Könyvem nekem is az angol Haynes volt, de egy költözéskor kidobtam a szeméttel együtt véletlenül :-(

Hali
Harvester

Előzmény: quasii (6404)
hobe Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6405
Audi TT kupera holnap du. 5-ig lehet leadni a rendeleseket, mert utana mar nem tudok potlolagos igenyeket kielegiteni!:-)
Előzmény: lore (6391)
quasii Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6404
Hát köszi az infót! Hazafele becsapódok a Pólusba, úgyis arra megyek. (Meg a Rákosszentmihályi és a Rákoscsabai Volvo bontóba). Nem adom föl a kutatást.
Amúgy 10 éves a kis piros 460-asom, és az az egy bajom vele, hogy minden, ami futóművel kapcsolatos, az szépen megy gajra világvárosunk macska- és egyéb kövein.
De csakazértis megcsináltatom, nem adom föl!
Előzmény: fargo (6396)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6403
6400 és Volvo 850 sakál!!!

F.M.

Bolas Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6402
Helló evribodri!

Volvot vegyetek!
Mindenki volvot vegyen!

:-)

Templar Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6401
Szerintem törvényszeru, hogy csökken a régebbi modellek ára az új típusok megjelenésével a kérdés csak az, hogy mennyivel.
Előzmény: Frigyes Mester (6400)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6400
Jó reggelt!

Kérdés: Szerintetek az S60 megjelenése csökkenthet a kifutott modellek árain?
(850, S70). A Napi Gazdaságban olvastam, hogy nemsokára lehet rendelni
nálunk is.
Amúgy be vagyok nagyon sózva, de van néhány hátráltató tényező:
Após Astráját el kéne adni mert az árával szállhatok be, a többi a cégé, a cég jobban örülne valamilyen hitelkonstrukciós autónak,
a főnököm elutazik két hétre, így közben nehéz lesz intézni, ha valami beesik.
Ennek ellenére úgy gondolom, érdemes nézelődni.

F.M.

fargo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6399
Templar,

Az sk. módszert én a benzinkút mosójában szoktam megejteni. Ott van gôzborotva meg porszívó, vödröt, sampont, miazmást meg viszek magammal. 1-1.5 óra alatt kész a verda, de akkor körbe van nyálazva...

Ha akarod, beavatlak a Tökéletes Kocsimosás Nagy Arkánumába, meg besegítek a Nagy Szürke Tesó leápolásában, meg kapsz antennákat, cserébe egy körért a 760-assal :-)

Előzmény: Templar (6398)
Templar Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6398
fargo,

Az sk módszer az tényleg jó, de én momentán egy lakótelepen lakom ahol igen bonyolult megoldani a dolgot. Kösz a tippeket, lehet, hogy megpróbálom egyiket másikat. Ma reggel egész tisztességesen lemosták a jármuvet a Vecsésre vezeto út melletti soklábúkutya benzinkútnál. Tudom, hogy nem pártolod az automata mosókat, de az a helyzet, hogy tegnap Csepelen mosás címén úgy összegányolták a gépet, hogy nem bírtam nézni (az imidzsemrol nem is beszélve). Nem az elso eset, hogy különbözo csepeli mosók után foltosan szárad meg, szerintem a helyi vízzel lehet valami.

Előzmény: fargo (6397)
fargo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6397
Templar

Az kimaradt, hogy a legjobb módszer az sk., csak kissé idôigényes. Én holnap neki akarok esni a gépemnek, ha van kedved, csinálhatjuk együtt, akkor nem annyira unalmas...

Előzmény: fargo (6396)
fargo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6396
Jó hajnalt :-V

RAF2:
Szia, rég nem láttunk :-)

Frigyes:
Hívjál, nagyjából ráérek, csak a csütörtök nem igazán jó, mert jön a mosógépszerelô. (Az ébresztett fel telefonon egy fél órája, zannyapupposát...) Szerda kb OK.

Triz:
Tud kellemetlen meglepetéseket tartogatni egy autó, egy turbos meg fôleg, akkor meg pláne ha tele van extrákkal, és naná meg direkte! Ha 100%-os állapotban akarod tudni, akkor könnyen becsúszhat akár egy milliós számla is. Viszont ha elviszed átnézetni, akkor a feltárt hibák esetleg jó alkualapul szolgálhatnak, és ha túl nagy a disznóság, akkor még idôben elállhatsz a vételtôl. Ez a 6 hónap garancia szép dolog, de ha kiderül a bibi, akkor nem egyszerűen érvényesíthetô. Én inkább töltenék még egy hetet keresgéléssel, mint három évet pereskedéssel...

lore gyereknek azért engedtem meg, hogy vezesse az autómat, mert:
- jó fej, a haverom...
- a multkori molesztálás után ki kellett engesztelni...
- kacérkodik azzal, hogy Saabot vegyen, nem tudom honnan van ez a vonzalma a GM autói iránt, s bár egy Saab is sakál, és azért jobb, mint a zopel, de csak a Volvo a megasakál, ezért erôsíteni kellett a fiúban a feelinget, szóval mézesmadzagilag zingethetett ;-)))

Templar
Ez az "Enyém lesz, oh yes!" feeling nagyon sakál, tegnap bennem is felötlött némi Juditkákkal kapcsolatban, míg meg nem ismertem az illetô élettársát, a nevére már nem emlékszem, de valami Kriszta? rémlik. No mindegy, a Juditka amúgy sem állt volna rá az aknára, állapotfelmérés nélkül meg nem veszek portékát, zsákbamacska nemrulez...

Ami a kocsimosót illeti, egészen tűrhetô a Szerémi út és Budafoki út közötti kis utcában található "Kiskoszos", erdélyi magyarok mosnak ott, a környéken a legnormálisabban. Elsô ránézésre 15 év szigorított a társaságnak, de amúgy jó fej srácok. Pillanatnyi riadt döbbenet után lehet élvezni az ízes akcentusukat meg a jó sztorijaikat :-) Ha a Lágymányosi híd felôl jössz a Szerémi úton, akkor a Hengermalom utca utáni elsô kis utcabalra, majd a zöld kapun ismét balra be a gyártelepre. Nem is kell sokat várni

Aztán ott van a Pirelli Pásztóy mellett, a Budafoki úti Aral kút / McDodo szomszédságában a kézi mosó, ôk csak 90 százalékosak.

Non stop működik a Bartók Béla út legvégén, a Jet kút utáni gyártelepen a mosó szépen dolgoznak, csak lassan és nagyon drágán. Viszomt alkalomadtán ott lehet hagyni éjszakára a kocsit egy teljeskörű kozmetikára, reggelre elkészül. Meg az a jó benne, hogy késô este is oda lehet menni, bár jobb ha az ember elôre bejelentkezik.

Persze nem tudom, hogy ez Neked "környék"-e, én csak a XI. kerületet ismerem...

quasii, V460GL
Nekem van angol Haynes a 400-ashoz, valaha a Pólus Centerben vettem az autós-könyves boltban. Nem valami nagy durranás, de azért ott is meg lehetne próbálni...

RAF2 Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6395
Sorry hogy megint itt!

Csak annyit még hogy itt van bövebben az S60-osról ha vkit érdekel:www.loero.hu

RAF2 Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6394
... na ezt jól elkodoltam,bocsánat

igy lett volna:

RAF2 Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6393
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6392
Hej Fargo,
Hagytad, hogy Lore tolja a géped? Egy Opelos?:)
Még ilyet...

Egy apró hozzáfűzni valóm lenne az autóvásárláshoz: eddig több mint tíz autóm volt, és mindegyik megvétele előtt eldöntöttem, hogy megnézetem egy szerelővel. Sose sikerült. Teccett, ment, megállt, megvettem. Igazán nagyot sose szívtam. Egyébként vannak dolgok, amiket úgyis élből cseréltetek, bárki bármit mond. Szíjjak, olajak, szűrők. Ez munkadíjjal egy volvonál kb, 80k, de én biztos, hogy nem hagyom ki sose. A többi meg úgyis látszik. Vagy ha nem, és nagy a gáz, akkor lehet nyasztatni az eladót, ugyanis neki 6 hónap garit kell vállalnia az autóra, teccik-nemteccik, tudta-nemtudta. És mindegy, hogy mi van az adásvételiben, a törvény, az törvény. Zala meg tiszta:)))

csók
trz

Előzmény: lore (6390)
lore Creative Commons License 2000.08.23 0 0 6391
Jól van, alukáljatok. Asszem én is megyek.

Ja, kipróbáltuk a franciahonból hozott Audi TT Coupét! Ekkor már Oyabun kollega is csatlakozott, de messze lore tudta a legjobban erobol megcsúsztatni a óudit az aszfalton :-) Ennek ellenére nem adom le a rendelést, adminisztratív nehézségekre hivatkozva.

Na további jóccakát, holnap is van nap...

lore

lore Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6390
Frigyes,
mostmár aztán nagyon meg tudlak érteni. Hála fargo kollegának akirendesgyerekvelem én hoztam haza a 850-esét sakálgépét egy finom vacsesz (pikáns bélszínérmék héjában sült tejfölös hagymás burgonyával :) után Érd városából. Bár rendkívül óvatos voltam, de ismét nagyon tetszett (korábban csak egy rövid kört vezettem véle).
Nekem is kell egy ilyen autó!!! fargo, ha meg a wastegate adja ki azt az izgi fütyülos-fúvós hangot akkor ne javíttasd meg, úgy szép ahogy van!

Tfh. lenne x millió forintom, hogy megvegyem fargo kocsiját, meg tfh eladja, meg tfh lenne egy csomó kisebbnagyobb rejtett hibája... na akkor is kéne!

(aki meg szidja a turbós gépeket, hogy amíg felpörög a turbó addig o már a következo sarkon vigyorog, az hülye!)

lore akivel végre jó is történt ma

Templar Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6389
Frigyes,

Együttérzek veled. Az ember szövegel mindenféle állapotfelmérésekről, meg a tárgyilagosság látszatát kelti és közben arra gondol: „Az enyém lesz! Oh yes!” :-)

Más!

Tud valaki egy tisztességes kocsimosót? Ezekkel tele van a t*k*m!

V460GL Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6388
quasii :
Hááát igen én is igy kezdtem a Marótinál se nincs, mert meg nem adtak ki:) Majdnem volt egy angol nyelvű kb 8K ért de aztán azt sem sikerült kapni:( Ha sikerülne szerezni akkor érdekelne!Ugyanaz a helyzet mint az utángyártott alkatrésszel még nincs!:(
Előzmény: quasii (6370)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6387
Jó estét!

fargo, lore: Nem akarom kihagyni az állapotfelmérést, de Templár után szabadon
erősen csökken az IQ-m, ha az autóra gondolok. Eldöntöttem, hogy nem fogom
elhamarkodni, csak olyat veszek meg, ami minden szempontból rendben van.
fargo: Akkor holnap rácsörgök az egyénre és ha van valami, felhívlak.

F.M.

keton Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6386
Területi beállítás (ahol Ön van):
Magyarország

Telepített nyelvek:
HU Magyar (Alapértelmezett)
EN Angol(Amerikai)

:-)

DCs

fargo Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6385
screwed it up, of course:

"Thus do I pine and surfeit day by day,
Or gluttoning on all or all away."

Előzmény: fargo (6384)
fargo Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6384
Thus do I pine and surfeit all the day,
Or gluttoning on all, or all away...
Előzmény: lore (6383)
lore Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6383
have discussed...
Előzmény: fargo (6381)
keton Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6382
A motort tekintve a 3.0 is új konstrukció, nekem a hetes-kilences széria belülről jobban teccik (ezt szoktam meg?). Így belegondolva tényleg nem olcsó, de akkor azt nem értem, hogy egy rosszabbul felszerelt 850-ért miért kérnek majdnem ennyit? A facelift előtti példányok jobban tetszenek, de nem sértődnék meg, ha megdobnának egy újjal:)
fargo Creative Commons License 2000.08.22 0 0 6381
Na, hogy van az S. Emese?
Előzmény: lore (6380)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!