Keresés

Részletes keresés

345 Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6530
Üdv a tisztelt Volvos kollégáknak!

Valaki még régebben kérte (amikor tanácsot kértem autóvásárlást illetőleg), hogy számoljak be a tapasztalataimról. Úgy sincsen nagyon (egyáltalán) 3-as Volvos a környéken, hátha valakit azért érdekel. Íme:
kb. 2 hónapja vezetem a kis 360-as Volvomat (~3500 km). Kellett cserélni benne olajat, szűrőket, első fékbetéteket és a két első kerékcsapágyat. Ki kell még cserélni benne a kinyomócsapágyat, illetve a karosszérián kell javítani egy-két apróságot. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, prímán megy a "kis" autó. A Volkswagenem után kicsit szokatlan volt, de a jót gyorsan meg lehet szokni :-) Nagyon kényelmes, bár egy kicsit dinamikusabbra számítottam (azért elég jól megy). Hiába, mégis csak 1150 kg a kocsi. Ami gond egy kicsit, hogy le van amortizálva a belseje, itt-ott zörög a kárpit, hiányzik pár csavar. Majd szépen apránként összerakom.
Egyébként ebben a kocsiban nem Renault motor van, hanem egy B19A jelű, amit a 240-es Volvokban használtak.
Szóval jó kis kocsi, bár nagy Volvot még nem vezettem, szóval nem tudom hasonlítani. Ha esetleg valakit érdekelnek egyéb adatok, akkor állok rendelkezésre.

345

Bolas Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6529
Triz!

Eladod a Tehenet?
Én nem veszem meg, de szívesen kisvesézem és kiveszek belole minden mozdítható-használható alkatrészt, hogy beépíthessem a Bálnámba..
:-)

Bolas, a zoológus, aki rájöt arra, hogy a Tenén és a Bálna kompatibilis..

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (6528)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6528
Hali mindenkinek:)

Lorentin
Nézd meg a www.nic.hu-t, elindult a bejegyzés, szvsz 2 nap, és megvan. Örülsz?:)
Ja, és megszületett a koncepció, megyek renault express-t nézni. És ha megvettem, akkor már semmi sem álhatja útját egy amazonnak:)

Van egy eladó 760-asom. Érdekel valakit? Üzembe lesz hozva...

trz

Bolas Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6527
fargo!

Nagyon vágod a témát!
Minden elismerésem!
A flash és a sajtó is eléggé rendben van!

Nálam az volt a gond, hogy a 'hosszú ö' helyett egy > jelet kaptam.
(De szerintem ez az én hibám, mert egy ideje valami oknál fogva nem tudom megjeleníteni a 'hosszú ö-t és ü-t'.
Pontosabban írás közben én látom, de a fórumban már nem látszik.)

Előzmény: fargo (6523)
doktor úr Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6526
najóreggelt.
apu
Előzmény: Frigyes Mester (6525)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6525
Már megint én.
fargo: mi legyen a nálam maradt anyagaiddal, másoljam le és faxoljam el?

F.M.

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6524
Jó regggelt!

fargo: Megnéztem a sajtó szekciót, nálam (NT) az ő (o") betűk helyett relációjel
látható.
Az animáció pedig sakál.

F.M.

fargo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6523
hali :-)

Kicsit faragtam a honlapon, a "sajtó" szekció elkészült, jó lenne, ha bekukkantanátok, mert sokat kínlódtam az ékezetekkel, nálam most műxik, de az még nem jelent semmit. A "Téka" is készül, küldjetek mindenféle címeket (bontók, szervízek, boltok).

No meg van itt egy újabb animáció... (230k)

Bolas Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6522
lore!

Látod, néha ilyen is elofordul..
Sot egyre gyakrabban.
Tudod a fiatalos-sportos hév kezd lanyhulni hála a rend szigorú oreinek..

De ok még nem tudják, hogy szeptemberben megcsinálom a nagymotor vizsgát..

Ha nem néznél be indulás elott, akkor is jó utat kívánok!
És tartsd nyitva a szemed!
Ha látsz nagyon jó állapotban lévo eladó 7-est (márpedig fogsz látni!) akkor szóljál nekem!

Bolas

PS: ja, és légy rossz!

Előzmény: lore (6520)
Bolas Creative Commons License 2000.08.29 0 0 6521
fargo!
Egyetértek veled, de akkor is próbáljuk meg belenyomni a feliratot!
Ki gondolna arra, hogy nem használhatjuk a hutorács közepén a feliratot?
Szerintem nekik eszükbe sem fog jutni!
Csak a külsoségekre koncentrálnak!
Tegyük fel és ha beszólnak legfeljebb lekapjuk ismét!

Hogy lehet, hogy a Saabos haveroknak nem volt ilyen és ehhez kapcsolódó problémájuk?
Ok bátran használják úton-útszélen a logot, a feliratot a szineket..
Mégsincs belole gubanc!

Álljunk ki a logonál és ne hagyjuk hogy belénk kössenek!

Bolas, aki ha kell akárki ellen is kiássa a csatabárdot

Előzmény: fargo (6511)
lore Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6520
keton,
az 91-et (kicsit gyanús, de van ilyen) futott 900-as a tulajdonom akar lenni. Érzem. De nem lehet :(

Bolas,
látod, látod tudsz te suhanni szépen, normálisan is. Egy pillanatig aszittem kölcsönadtad a bálnád vmi családtagnak :)))

Triz,
köszi a meghívást, fejlemény esetén röpíccs egy méélt. Köszi :)

fargo,
nagyon ügyi vagy, csak így tovább. Azért keton füstölése sem semmi! :)

Templar,
ma ezer dógom volt, délelott egy helyen csak távol tudtam parkolni. Elkezdtem gondolkodni, hogy akkor mi lesz ha ellopják a kocsit. Arra jutottam, hogy akkor semmi perc alatt megveszem az utak kék királyát. De nem lopták el :) Azért ne szomorkodj, ami késik nem múlik. Pl. holnap akár totálra is törhetem! :))

lore a nyúzott

Templar Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6519
volvis,

Alkatrész ügyben küldtem egy mailt.

Előzmény: volvis (6513)
fargo Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6518
heee-heee

jóccakát :-)

Előzmény: keton (6517)
keton Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6517
na, elfüstölök aludni

DCs

fargo Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6516
volvis:

csütörtök nekem is jó, egyelôre szabad az egész napom, mondj egy idôpontot és helyet...

Volvo bontó:
Én nem tudok pontos címet mondani, de talán betéved majd Templar vagy valaki más, aki ismeri a pontos adataikat.

Fogok nyitni 2 új szekciót a kezdôoldalon, az egyik "Sajtó" lesz, ahol a hivatalos sajtóközleményeet fogom felrakni, meg a letölthetô logókat, stb. A másik neve "Téka" lesz, ahol például a bontók, szerbízek, kereskdések, egyebek címeit lehet elérni.

Neki is állok izibe, holnapra még össze akarom kalapálni a sajtóanyagokat, hogy végre kiküldhessem ôket...

Előzmény: volvis (6513)
keton Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6515
Igen, ez nagyon függ az állapottól, meg kell nézni. Ma is az Ivanixos ember azt mondta a teflonba, hogy gyönyörű a 960-as, erre vagy 3 helyen meg van nyomva, pár helyen lepattogzott a festék, meg van repedve az index, ki van égve a plüss, stb... Csak a saját szemednek higgy!:-)
Előzmény: gbrl (6514)
gbrl Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6514
keton.....
igen, a 3literes 6hengeres moci...én csak a 188e km -tol tartanék egy picit... - azt mondják van több mint félmillió km-es példány is ebbol....
.....nem ismerem a benzineseket, de dieselbol (2,4-es td volkswagen moci) valóban láttam több mint félmill km-es példányt (saját volt és ismerem a mostani tulajt is)......
......nagypon szép a képen, le kell menni debrecenbe, megnézni......
...szívem szerint megvenném, ha nem építkeznék....
....
fargo...
hááát, szomorú, hogy mo.-on egy volvo hungária igy belerondít egy épülo klub életébe....
...mondanám, hogy irjatok a svédeknek, de nem bizti, hogy sikeres lenne egy iylen hátsóajtós akció.....
mindegy...ez van.... DE: azért negyon szép igy is az embléma, le a sapkával :))
...
gbrL
....
ui: a citroen xantia automata váltóját (zf) nem ismeri valaki? - 2-bol 3-ba és 4-be késve (4-5000-nél) kapcsol..... thnx

Előzmény: fargo (6511)
volvis Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6513
Szia Fargo!
Most bp.-en vagyok a héten, talán csütörtökön le tudnánk ülni beszélgetni. Mit szólsz hozzá?
Az animáció szerintem tök jó!!!!
A klublogo sem rossz, de nem az igazi, egyetértek veled, de talán még lehet ezeket a majdnem volvosokat puhítani!!! :))))
Tudtok ajánlani egy jó Volvo bontót?
Szükségem lenne majd a 244 GLE-hez néhány alkatrészre.
A láblógatós partyra elmegyek, a cégünk kapott meghívást, és kíváncsi vagyok ki jár a nagykutyák közül Volvoval, és a program sem lesz rossz, majd mesélek nektek.
keton Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6512
3 literes 6hengeres moci van benne?
Előzmény: gbrl (6510)
fargo Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6511
Sziasztok :-)

Ami a logt illeti, igazatok van.

A változtatásokra sajna szükség volt, a következô okok miatt:
- A "Volvo" felirat, logo, akármi védett, félô hogy belekötnek a használatába, magyarul nem kapjuk meg rá a használati jogot.

- A "Volvo" szokásos betűtípusa, azaz amivel a logo rajzolva van, szintén védett. Egyrészt megintcsak félô, hogy nem használhatjuk, másrészt grafikai szempontokból sem szerencsés azzal feliratozni. Az embléma "megerôszakolása" bármi egyebet azzal írni. Amúgy az a betű, amivel a "Baráti Társaság" íródott, a Volvo anyagokon hivatalosan használt betűtípus, ha megnézel egy Volvo prosit, fel fogod ismerni.

Nekem a nagy szívfájdalmam az, hogy elvették a "Volvoklub" nevet. Mi más ez az egész, ha nem Klub? Ez a BT olyan erôltetett, semmitmondó és snassz... Baráti Társaság -- kész besz@rás!

gbrl Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6510
hi, fargo....
szerinted a logo olyan volvo típusú betukkel nem lenne jobb? .....- csak egy ötlet......:) ....
.
.
all ......
láttam a képesben (KAE) egy 91/92-es volvo 960-as kombit-t. sötétzöld, 7személyes, full (bor és napfényteto leszámítva).....törésmentes, 188e km van benne, szervízkönyves, mo.-i.
lent van debrecenben a volvo-nál.... belme...
ja: 1.8M huf-ot kérnek érte....
kinek mi a véleménye?
...
gbrL
Előzmény: fargo (6504)
keton Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6509
jaj, de szép:-)

Ma megnéztük a 960-ast. Hát-hát... Külsőre talán rosszabb állapotban van, mint a mienk, egyáltalán nem ér meg annyit, amennyiért árulják(2.69M Ft). Két helyen is ki van égve a plüss, ez nagyon ronda. Viszont itt Óbudán találtunk helyette egy 940 estate-et. 93-as, nagyon szép állapotban, egyetlen karc van rajta a tanksapkánál. 91e !!! km van benne, klíma, ülésfűtés, minden elektronyos, vonóhorog, Sony rádiómagnó, félbőr, 7 személyes (hehe, hárman vagyunk), 2.3i motor, ABS, SIPS, MSD (csak úgy vágom a rövidítéseket:), egy garnitúra téligumi+felni, mindez 2.3M-ért. A baj csak az, hogy 800k-t akarnak csak beszámítani. Mennyenek a francba:(. Na, ez történt ma. Egyébként punny...

DCs

Előzmény: Bolas (6508)
Bolas Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6508
Adok hozzá mintát:

Előzmény: Bolas (6507)
Bolas Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6507
fargo!

Ha elso próbálkozás volt a flash, méginkább gratulálok!

Szerintem a Klub logojába tegyük vissza a volvo feliratot középre!
Olyan ronda így nélküle!
Igaz, hogy a volvo férfias, de így túl van hangsúlyozva szerintem..
Többieknek mi errol a véleménye?

Előzmény: fargo (6504)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6506
Sziasztok!

Csak benéztem, rohanok tovább, baromi sok a dolgom.
850-S70 témában most már inkább hajlok az S70-re, csak kicsit még várni kell,
hogy több eladó legyen.

F.M.

Templar Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6505
fargo,

Nekem is teccik az animáció csak be kellett jönnöm a munkahelyre megnézni. :-)

fargo Creative Commons License 2000.08.28 0 0 6504
Kijavítottam a honlapon a neveket / logókat...

fargo Creative Commons License 2000.08.27 0 0 6503
hali,

Bolas,
összemosnék én több képet is, csak most kezdtem a Flashben turkálni, ez az elsô próbálkozás. Majd ha lesz egy kis idôm, a honlapra csinálok mindenféle szépségeket...

lacka:
a Klub már átköltözött a Triz szerverére, ez az extrán csücsül. Nekem pikk-pakk átjött, még a gagyi 28k-s modemen is. 150k összesen.

a 480-ban benne hagyod az összes tesztert meg diagnosztikát meg Kit-féle cuccokat? ;-) Akkor jöhet 400k körül, bevállalom. Egy részét kólásüvegekben, meg Flash animációkban törlesztem, de ha kell, tudok adni pár Mac-es alkatrészt is...

480T Creative Commons License 2000.08.27 0 0 6502
Joestes,

Fargo: nekem teccik;)
csak szaz ev mire letoltodik, jo lenne mar a tar.hu-ra atkoltozni. sokkal gyorsabb, es nincs limit, csak egy file max 6 mega lehet, de abbol akarhany.

Mas.
Hat igen vannak szintek, es mi meg nem a legfelso szinten jatszunk..
Szerintem egyebkent mi jol ereznenk magunkat, csak oket zavarnak..;)
en mar voltam ilyen bulin, egy lany vitt el, en rettenetesen jol szorakoztam, de masnap a szulei tanacsara kirugott...;))

egyebekent szept. vegen lesz egy elado 480turbo, fullos, kb. 800k-ert. fekete-metal,bor, klima,abs,elekt. tetoablak, etc. csak ulesfutes nincs benne.

nem tom, sok erte a 800k vagy keves?

lacka

Bolas Creative Commons License 2000.08.27 0 0 6501
Triz!

Egy szép fekete XJ-R neked!

http://www.jaguar.com/uk/vrcars/xjr/

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (6473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!