Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Na, csakhogy konstruktívabbnak tűnjek:
más kell a netcápának, és más az explórernek, hogy rendben lejöjjenek a karakterek. A brózer fajtáját meg le lehet kérdezni egy java-s cuccal. Nézz körül itt: www.htmlgoodies.com Találsz ott egy csomó más okosságot is...
:))))Elképzeltem....Inkább ne:)
Sajna nem tudom, hogy melyiket kell beállítani, de az biztos, hogy még brózerfüggő is, csak hogy ne legyen egyszerű...
Pénteken mennyire vagy elfoglalt?
Nekem 1996-tól +van a Svájcban kiadott AutomibilRevue. Ha gondoljátok akkor bescannelem az összes Volvo oldalt belőle képekkel műszaki adatokkal és azt is kitehetjük a 2000es katalogusbol.
Matrica lesz, csak most vannak fontosabb dolgaim is. Nincs elfelejtve, a szeptemberi talin már lehetne osztigatni, de legkésôbb jaunártól kap mindenki párat, aki belép a Klubba...
Fargo:most sikerült csak +nézni a lemaradást az animációdat! Szép csak kár hogy nem nálam áll a garázsban:)A matricából nem lett matrica? vagy csak elmaradtam annál is? Valahogy jelezni kéne az autón kivül is az öszetartozást:)
... a "Tékára" azért nyit új ablakot, mert az még nincs kész, így nem kell az elôzô oldalt újra letölteni, mikor visszalépsz, csak be kell csukni az "Under Construction-t". Jó lenne valami Javával vagy hogy megcsinálni, hogy a képre kattintva becsukódjon az ablak...
Tékás adatok jöhetnek, bontó meg szervíz címeket küldjetek, addig is megcsinálom a márkaszervízes oldalt...
Ez ISO 8859-2 típussal lett csinálva+brózerben kiválasztva (elvileg automatikus, de biztos, ami biztos:). Nincs más hátra, az oldal elejére ki kell tenni: Kérem válasszon: PC vagy Mac tulaj Ön? :-)
Elôször is kösz a teszteket ékezet ügyben, valaki segíthetne, hogy mi módon kell beállítani Dreamweawerben az oldalt, hogy az jó is legyen.
Van egy olyan menüpont, hogy 'Modify' --- 'Page Properties' --- 'Document Encoding', no itt lehet mindenféléket beállítani, például azt is, hogy 'Western (Latin1)', szerintem ennek kellene működnie. Legalábbis ha ezzel a beállítással mentem el, akkor utána brózerben tesztelve jó. Van még 3 használható beállítás, (de ezekkel szétesik a szöveg,) úgy mint:
- Central European - ISO-8859-2 - Central European - MacCE - Central European - Windows 1250 A többi opció elvethetô, azok mind japán/kínai/görög/cirill/miazmás.
Nomármost a kaporszakállú öregisten sem tudja, hogy mit is kell állítani, mert úgy tűnik sehogy sem jó. Ráadásul Dreamweaverben van egy olyan opció is, hogy 'Edit' --- 'Preferences' --- Fonts / Encoding, nos itt is be lehet állítani, de a két helyen található opciók közül csak a 'Western (Latin1)' egyezik meg...
Valami hozzáértô felvilágosíthatna...
(keton: amit linkeltél, ott nálam a hosszú ô-k helyett oe jön le :-)
Hi all,
vettem renault express-t:)
760 eladó lesz október elején, és akkor már csak egy Amazon kell a boldogságomhoz.
Vazz, lassan volvokereskedést nyithatok:)))
nahát, nekem most nem "kalapos" az ő betűm, csak az ű...Az lemaradt, hogy a Flash ultra/mega/giga sakál. Dreamweaverbe letöltöttem az oldalt, átírtam, kiváncsi vagyok, megtekinthető itt -most látom, hogy az 'ő'-k megjavultak, helyette kérdőjeles 'ű'-k vannak:(
Nálam is az a probléma, mint a többieknél, tehát az 'ő' betű helyett relációs jel látszik, viszont a "Svéd minőség magyar barátai" feliratban "kalapos" ő betű látszik(mire ezt olvasod, neked is ilyen lesz:-). Szerintem ISO-8859-2 típusú karakterkészletet kéne használni, ha ez az, akkor nincs tippem:(. A tékára miért nyit új ablakot?
Hi Bolas!
Igazad van.
Az a baj,hogy nálunk az utóbbi időben nagy
a pangás.
Nemtommért.
Amúgy a Volvo is érdekel.
Punnnnyy...(erre gondolsz?)
:)
Már észre sem veszem,ha ragad rám valami.
sorry
nyafffff....
Ja!!!
Tegnap láttal du. 1db 740 v. 760 as Volvo-t
a Kecskeméti utcai 15 BUSZ megállójából
úgy 16:00 és 16:30 körül.
Két fiatal srác ült benne.Persze az 1ik vezette.
A rendszáma CAW-xxx volt.Nem valamelyiktek volt?
Ma reggel a 49Villamosról láttam 1 fekete 480-ast
parkolni a Bartók B.-án.
Mikor ezt láttam akkor suhant el mellette 1 PIROS
480-as HUUUU mondom,ez már sok.1 fekete hajú középkorú hölgy vezette.
Arra a következtetésre jutottam,hogy reggel 9-10 között alacsonyan szállnak a 480-ak párban.
Amin egyébként szvsz érdemes elgondolkozni:
a turbo kb 1 éve lett 120k-ból teljesen felújítva, a házon kívül mindent cseréltek, van benne úgy 30kkm. És nem gagyi a felújítás, olyan helyre vittem, akik csak ezzel foglalkoznak, és kamionos cégek is oda hordják a turboikat. Amikor a szerelő meglátta a turbot, aszitte, hogy vettem egy újat:)
A másik a hűtő. Az még egy éves sincs, ivanixos, 55khuf volt. Meg az összes vízcső, az is volt úgy 50-60 rugó.
Máshoz nagyon szerintem nem érdemes nyúlni....