Dunlop Sp Winter Sport 3D 205/55 R16- 91H? Ismeri valaki? Jó ez a gumi? Tapasztalatok?
A gumit 27500-ért, a felnit 14400-ért adják, de csak októberben (Mezei Gumi Hatvan, Mobilio). Ez szerintetek rendben van? Mondjuk szívom a fogam nagyon, de hát valamit venni kellene...
Ettől pontosabban felnit leírni csak akkor tudok, ha odaírom, hogy kerek, fekete és sok luk van rajta. :-)
Esetleg még a gyári cikkszámát ideírhatom, de nem biztos, hogy előrébb lennék. Ezt relatíve kevesen ismerik és csak a márkakereskedéseknek mond valamit.
Ha típust írok, akkor sokan azonnal összekeverik a régi és új Octavia-t (lám, Te is mintha ezt tetted volna, ott van ET38), egyes gumis/felnis web oldalak már így is ajánlanak eltérő ET számú felnit, ami szerintük jó, én meg úgy gondolom, hogy a gyári érték a jó.
Mostanában nagyon sok modelltárssal találkozom. Egyik - asszem csütörtök - reggel a budai alsó rakparton ketten is jöttek szembe velem kb 500 méter eltéréssel! Én déli irányba mentem fél 9 tájt. Egy kék kolléga KMT és egy fekete KRB rendszámmal. Magára ismer valaki?