Valaki legyen kedves üdvözölni az új tagot, mert én marha féltékeny vagyok, hogy egy hónapos a jogsia és a papa azonnal a segge alá tol egy autót, méghozzá egy Pug-ot!!! :)
Nos a 405-ről szivesen beszélgetek én is és szerintem mások is akiknek ez van és volt. Nekem anno 405 1.9 GRI-m volt és nagyon szerettem, innen a márkahűség is.:-) Visszatérünk rá igérem. Gyere el a talira Te is, ott a helyed! Alant megtalálod a részleteket, de ha kell megy egy e-mail...
Más:
Holnap hozzuk el az első alanyt a kereskedésből: az asszony 206 Color Line kisoroszlánját.:-) Holnap után pedig a Civicverő 307-est! :-P
Ennyi öröm egy hétre! Tali is, autók is, meg a szülinapom is! De jó!:-))
Most találtam rá erre a fórumra és bevallom nagyon örülök, mivel Peugeot fan vagyok! Jómagam is büszkélkedhetem egy 1988-as oroszlánnal! Pontosan egy 405 GR-rel,ami 1,9-es benzines, fehér színű. Pár hete az enyém, előtte apámé volt 10 évig, így már a szívemhez nőtt! Nagyon szeretem, mert kényelmes, gyors és szerintem a korához képest jól is néz ki. Az álmom egy 405 T16, bár Mo-n még nem láttam! Tudomásom szerint nem forgalmazták itt! Igaz ez? Magamról annyit, hogy 17 éves vagyok, Attilának hívnak, Bp-en lakom, és 1 hónapja van jogsim! :) Ha van itt 405-ös tulaj örülnék a válaszának (milyen a vas, stb.) Addig is itt egy Peugeot oldal: http://www.ecosse-peugeot.co.uk/main.html Érdemes megnézni!
Felkerültünk a peugeot.lap.hu-ra! Ha odakattantok (innen a hozzászólásom alatt található kis bannerból elérhető), akkor az "újdonságok" (ezt extra nekünk nyitották!), illetve a "Peugeot 406" alkönyvtárban megtalálhatóak vagyunk! Ez jó.:-)
Hálánk és együttműködésünk jeléül az extra.hu/pug406 honlapunk kiindulólapjáról is elérhetővé tettem a peugeot.lap.hu oldalt. Innen is köszönet Nekik!:-)
Kérésedre ritka gyorsasággal íme a válasz:
Javaslatom szerint 9.15-kor kellene legkésőbb elindulni a K3 ponttól erg(on)ó(m) 9-ig össze kellene verődni az említett ponton. 10-ig jó lenne, ha ki tudnátok érni.
MetaCode nevében is köszönöm a dícsérő szavait a részleteket illetően;-)))
Köszönöm az azonnali reakciót! A zoknimat a következő címre küldjék:
78965 Greece Homérosz boulevard 117
Kapucsengő: Calypso (mert annyira szeretem magukat) :o)))
az Önök lelkes és hű hallgatója
sabian
Ui.: esteleg egy matricát is küldenének, tudja a feleségem nagyon örülne neki :o)))
ki fog engem (tudatlan medvebocsot) felvilágosítani arról, minek a rövidítése a HUSZ?
előre is köszönöm, maradok tisztelettel lelkes olvasójuk
sabian
Ui.: nem venném tolakodásnak, ha esetleg hozzászólásomat egy Calypso zoknival jutalmaznák... :o)))
MetaCode tezstvír hozzászólását sem értettem, de próbáltam sunyítani...de most már kibúlik a szög a zsákból...
Megmondjátok, hogy milyen CD/DVD-ről van szó???
sabian
Csak egy pillanatra jelentkezek be, mert sietek.
Csak annyit akaroik mondani, hogy akinek ígértem valamit az cserenyersanyagnak 80 perces CDt hozzon, mert én is arra írtam. A filmzene 1 CD, a film 2.
Köszönöm, nekem nem lett bajom, mert az esettől 50 kilométerre voltam, viszont apámnak, a tettesnek sem lett semmi baja, ami egy bukfenc után azért becsülendő.
A talit asszem kihagyom, nem akarok egy sarokban hüppögve egy zsebkendőbe kapaszkodva maszatos arccal szerepelni a képeken.
Hali!
Akkor lehetne megint sütőpartit rendezni?? SQS mégegyszer feltelepíti a Linuxot, aztán fa lesz is elég :)) (megjegyzem én is szenvedtem nem keveset a Linux-telepítéssel, de nem találtam utána aprófát a lakásban. Valamint elb..sztam??).
K3 tali jó ötlet, lehet utána konvojozni.
GRX: Elindulsz a Kerepesi úton kifelé, elhagyod az Őrsöt, aztán jobboldalt látsz egy Mekit, na ott van. Asszem.
Str
MC:?????Mit értettél félre a pirosbetüs ünnep alatt?Ez valami pajzánság?:-)Na mindegy, majd elmagyarázod...
San: Biztos hogy jön a drága, mert ahogy nézem B.M. hazudozását, hétvégén is normális idö igérkezik, semmi félméteres hó meg ilyesmi. Ha nem akkor maradna a traktor de erre ne is gondoljunk:-)))
MZN: Öszinte részvétem:-(
Derékfájós SQS: Filmet én kértem, nyert:-)
Ha lehet, aggyatok nekem egy kicsit pontosabb útleirást a K3-hoz lécci, mert én ölég ritkán járok arrafele...
Persze, hogy nem jön közbe semmi. Holmi rizskályhák nem jelentenek akadályt számomra.:-)) Kezdem becsülni az amerikai autós talikat, ahol... hmmm.... ...no de egy ilyen szép kastély parkját csak nem alakitjuk japánautó bontóvá!:-))))
GRX:
Remélem is hogy jön a "drága"! És ha sz@r idő lesz...? (mondjuk szivesen elviszlek) :-)
MZN:
Kocsiösszetörsuxxxx!:-((( Részvéttőlemis!
Meta:
Ok, majd a talin megmutatod..:-)! Mit mutatsz meg? Na mindegy, majd megmutatod!:-)))
SQS:
Nekem biztosan nem igérted. Sansali kizárva.:-)
Tényleg emberek! Itt felvetődött az a bizonyos konvoj. Akkor???
Végre, több liternyi izzadás és aprófapisilés után büxén jelzem, hogy megy a Linux itthon:')
MZN: Csatlakozom MetaCode-hoz, akinek Pug motor pumpálja a vért az ereiben, az autó nélkül is szívesen van látva:) És MC-nak amúgyis van gyakorlata a fuvarozásban:)
Meta: Akkor úgy néz ki, hogy nem egyedül indult meg az asszociációs készségem:)))))
Még egy nagy jelentkezé: kinek ígértem Sabian-en kívül filmzenét? Nekem még GRX rémlik... Vissza kéne olvasni, de fáj a derekam és messze az egér:)
:-(((((( De ugye Neked nem lett bajod? Kiviszlek ha akarsz jönni!
GRX: Pirosbetűs ünnep?? Ezen egy fél órát fetrengtem..:-)))) Bocs, de másra értettem:-)))
Thanks to Ericsson és Sansali perszonalizáltam egy picit. Majd a talin megmutatom:-)
Sabi: Csüt? Talán az jó lesz! Vagy kedd 3-ig és szerda 12 és 4 között?
Sziasztok!
Köszönöm a meghívást, amt a 206-topikba küldtetek, de szerda éjszaka összetört a kocsim. Első ránézésre többen is gazdasági totálkárt gyanítanak, a biztosító csütörtökön lát neki az elbírálásnak.