Keresés

Részletes keresés

fargo Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7137
Szombat:
"15-18°C, felhôátvonulás, száraz, többnyire napos idô."

Ammen

fargo Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7136
Ma olvastam egy levlistán:

"It seems that the local police detachment is now reviewing the 850 T5 automatic for police duty. Equipped with police computer, etc..., the
company is selling the car for $46K cdn which includes servicing if I recall correctly.

Interestingly, the company is willing to buy back the cars after just 4 years (and if less than 160K on the odometer) for $26K cdn. I wonder what will they do with the returned cars? Sell to other law enforcement detachments?? Sell as "ex-lease, well pampered, all service records" to the general public?"

Kanadában, csórikáim 850-eseket vesznek rendôrkocsinak. T5-ös automatákat, hehe.

lore Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7135
Ahogy fargo mondaná:
Üdv. kollegák és -inák!
Na bé van tervözve, volvotali kihagyhatatlan, ja és sönegyvennel megyök, asszonyadékot meg loreöcseasszonykát is viszek, ugyhogy létszámnövelő leszek, tom, hogy jobb lenne ha több volvoval mennék, dehát ezvan eztköll szeretni.

ketonunk,
nekem a a digicam smartmedia kartyajanak az adapterének a szoftverének csak 95/98/NT winyózokra van installom, nemtom, hogy a w2k-t hogy komálja, de úgy ismerlek, mint aki naponta oprencereket csereberél, szal legyen mongyuk 98, ok?

Egész rendben találtam itthon mindent, a vekktra kipörgésgátója ismét megadja magát néha, meghát ugye ecotec, 3 hét pihi után meg kellett futtatni :-)))

Ja, első taliról 1 órát késtem, erre megjegyezték, hogy késtem. Következő (Bogdányi) talira időre mentem (najó ketonék már bricoztak), vittem CYRUSt is, ő a tanúm, erre legelső voltam. Autósmozis meg Tatás taliról fargo késett, szal most akkor szedjétek össze magatokat, fargo ne 9-kor vigye pucoldába stb. OK?

Trz,
oké, a talin találxunk, de egy árajánlat jöhetne hamarabb, hadd emésszem... Thx :-)

lorci

fargo Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7134
tuttam én, vazziga!
Előzmény: keton (7133)
keton Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7133
Ez a nyamvadék OK-ra azt akarja, hogy csengessek pízt! Hát persze, mindjárt fizetek astalavistával, megnézem, megfelel-e ez neki?:)
fargo Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7132
Lacka,

hozd az asszonyt is, naná! Sok dolga nem lesz, már vagyunk vagy 11-en, akik bonyolítjuk a dolgot. Ha nagyon akar gürcölni, akkor esetleg találhatunk neki valamit, cheerleaderkedhet, akármi...

keton,

kell FTP buzerátor. Ha nem tudsz szerezni, akkor nyomjuk az extrára, ahhoz elég az explorer.

Szerinted hány képet fogunk felrakni? Elg lesz félóránként 1 db?

keton Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7131
Már átdobtam, úgy néz müxik, de most hirtelen nem jut eszembe, hogy mentettem-e vele, mindjárt megnézem (öregszem...:-)))
Előzmény: fargo (7129)
keton Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7130
Most jut eszembe, kell valami FTP-buzerátor, vagy elég az explorer?
fargo Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7129
hali :-)

latsam:
Szerintem ha szombaton benéznél az I. Országos Volvo Találkozóra, akkor ott esetleg lehetôséged nyílna kipróbálni pár hetest, meg kérdezôsködni a nyájas tulajoknál, akik elárasztanának mindenféle jótanáccsal és tapasztalattal a Volvokat illetôen...

keton:
A jpeg kütyüt próbáld ki, hogy működik-e, biztos ami tuti. Ez nagyon sakál lesz:
lore hozza kamera, keton hozza lapitopi, fargo hozza tahofon, és leszen emígyen online tali. Wow!

más:
Ma a Dave beszervezett egy másik Amazonost, aki el fog jönni. Én meg voltam a Zengôéknél, van egy ügyfelük, aki most lett kész az überfasza 200-asával, V8-as motor (?), egyedi grafika, meg minden. Felhívtuk, azt mondta eljön...

matrica:
Gyártunk kis matricát a talira, de most csak olyat tudtam összehozni, ami kívülrôl ragasztható a kocsira. Ez nagyon snassz?

Ezüst alapon Volvo kék:

keton Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7128
Sali!

fargo,
A jpeg kütyü már itt pihen a gépen, mindjárt áttolom a laptopra. 99,9%, hogy menni fogunk.

latsam,
hát, sokat megtudni pl innen:-) Nekünk eddig 2 7esünk volt, most egy 9est hajtunk. Különösebb szériahibáról nem tudok. Eddig csak benyásunk volt, a dízeleket nem ismerem. Mindig az Ivanixnál voltak szervizelve, ami egy kicsit drága, de megbízható. A benyások fogyasztása eléggé változó, a 2.0i városban 10 litykót evett, a régi 2.3 karbis klímával 12-őt. A mostani 2.3-as kilencesről még nem tudok nyilatkozni, mert még új (nekünk:). A motorok elég jól bírják a strapát, az elsőbe már több, mint 200kkm van, semmiféle gond nincs vele (igaz, a napokban hallottam, hogy elengedte magát a klíma:( ), a másodikat most adtuk el 140kkm-el, természetesen gond nélkül. Az Ivanixnál bérautó egy 16 éves 740-es, abba két éve volt 250kkm, nagyon jól ment. Kb ennyit tudok magamtól, de a többiek is biztos segítenek majd!

DCs

latsam Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7127
Helló!

Szeretném nagyobbra cserélni a járgányomat, és
tetszenek a régi 740 és 760-as volvók. Honnan
lehet ezekről sokat megtudni? Minden adat
érdekel, melyik szériát érdemes keresni, milyen
hibái vannak. Mindenképp dieselt vagy TD-t keresek. Milyenek az üzemeltetés feltételei
(szervízköltség, fogyasztás...), mikor kell
először a motorhoz piszkálni stb...

Előre is köszi a segítségért.

Sam

480T Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7126
Ja igen.
Fargo, a baratosnem is jonne a talira, de inkabb a szervezkedne, szaladgalna mintsem velem zsurizze az autokat. sza ha kell segitseg, akkor szivesen segit. Kicsit hangos, vagy inkabb harsany a lany, erositovel mar elvezhetettlen...;)

lacka

480T Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7125
Trizz,
jo lett a telcsi?

hal9000,
koszi, felhivtak oket, nehany mondat utan mar nagyon ovatosan nyilatkoztak. ;))

de azert kimegyek hozzajuk...

fargo Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7124
Egy pillanatra az a Szilárd meggyôzôdésem támadt, hogy valami meteorralógós tévedt ide közénk. Persze itten, kérem szépen, kizárólag pozitív elôrejelzéseket szabad szellôztetni a szombatot illetôen.

Mindenesetre nagyon várom azt a 35 fokot, megnéznélek egy ilyen bikiniben:

:-)))))
Ha tényleg 35 fok lesz, akkor saját kezűleg fércelek Neked egyet...

Előzmény: Templar (7123)
Templar Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7123
Ritka az ilyen egységes punnyadás!

Mindenki fényezi a sajátját vagy mi van?

Röviden a találkozó várható időjárásáról.
Remélhetőleg addigra elmozdul az az összetett ciklonrendszer amely ma Európa középső részén keresztbe húzódik és aminek következtében az elkövetkező 36 órában borult és elvétve esős idő várható, 16-18 fokos hőmérséklettel.
Ha a várt elmozdulás bekövetkezik, a hőmérséklet legjobb esetben is 20-25 fok lesz és átvonuló felhőzettel kell számolni.

Ennek azért van jelentősége, mert a szerda esti stábértekezleten felmerült, hogy esetlegesen a show elemek hatásosabbá tétele érdekében bikinis lányok alkalmazása lenne célszerű. Erre az egyik jelenlévő leányzó felajánlotta, hogy amennyiben 35 fok lesz, úgy hajlandó bikinit húzni. Sietve megjegyeztem, hogy amennyiben 35 fok lesz akkor én is. Azóta kicsit aggódva figyelem az előrejelzéseket nehogy visszatérjen a nyár.

(Aigner) Templar

ps: hal9000,Elcsörögsz közénk szombaton?

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7122
FArgo
küldtem neked egy mélt, lécci-lécci-lécci foglakozz vele egy kicsit, nem hagynak élni....

köszi
trz

Előzmény: fargo (7119)
hal9000 Creative Commons License 2000.09.21 0 0 7121
480T:
Benedecki szervíz, Kecel
T:06-78-422-423
A névjegykártya lent van a kocsiban, de fónszám a bunkofonomban is benne van :-)
Előzmény: 480T (7063)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7120
Fargo
szerintem nem érdekes.
De TE nem figyelsz:)))

trz

Előzmény: fargo (7119)
fargo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7119
Jóestét!

lore:
Kösz az ajánlatot, azt hiszem élni fogunk vele. Hozd a digitcamot, meg a tikbeleket hozzá, hogy össze lehessen varrni ketonék lapitopijával.

keton:
Áram lesz. Ezexerint tudtok jönni? (Tsókolom keton apuka, tudjuk ám, hogy itt szokott tetszik figyelni a háttérben, tessék elengedni az ifjúurat a találkozóra, sôt mi több, tessék személyesen is elkísérni, a szép új Volvo társaságában, hogy mindannyian megcsodálhassuk. Ha lehet, akkor engedje meg neki, hogy elhozza a lapitopit, ezzel is segítve a tali skerét, mert az bezony naon sakál lenne, ha félóránként feltehetnénk képeket az eseményrôl a honlapunkra. Köszönjük szépen :-)

Ha tudtok jönni, akkor ugye felkarolod a képek ügyét? Fotosop 4 is jó lesz, sôt, tök jó lesz, nem kell semmi macera, csak átméretezni a képeket, és JÓ jpeget menteni belôlük. Majd megmutatom, hogyan kell. Mobil lesz, ha más nem, akkor az enyém. Még az is lehet, hogy meg tudnánk beszélni az IKEA-val, hogy tolják fel nekünk a képeket, van net náluk.

Addig is, ha van idôd, akkor kavarj utána egy bizonyos Phosotop plug-in-nek, úgy hívják, hogy BoxTop ProJPEG. Ha sikerülne letölteni, akkor lehetne igazán jó minôségű és kicsi jpegeket menteni, ami mobilon is átcsúszik...

Trizinyák:
Szerintem ugyanarra gondolunk, csak TE nem figyelsz, illetve elôre megfontoltan és szántszándékkal kitervelve, direkte és naná félremagyarázol. Szóval toljuk az anyagot a Te szerveredre...

karotta:
Ha átküldenéd a 140-es adatait, akkor holnap jó eséllyel lenyomozhatnánk a tulajdonosát...

M Á S :
A VAH fikázásáról:
OK, hogy nem egyszerű megfelelni a kívánalmaiknak, de én mindenképpen abban látok rációt, ha megpróbálunk együttműködni velük. Mellesleg TÉNYLEG segítenek, ma például felajánlottak egy csomó Volvo könyvet, amit nyereményként szétoszthatunk a talin. Ez nagyon sokat számít, mert az anyagi forrásaink elég szűkösek. Mellesleg még az is lehet, hogy eljönnek és képviseltetik magukat a talin, egy standon Volvo magazinokat és a Volvo Rapszódiát fogják árulni.

Meg kell érteni ôket, valahol csak azt szeretnék biztosítani, hogy a mi rendezvényeink megfeleljenek a Volvo hagyományos színvonalának. Amíg nem bizonyítunk, érthetô módon gyanakvással és bizalmatlanul viseltetnek irányunkban. Ez ellen úgy tudunk tenni, hogy a lehetô legjobb rendezvényeket, anyagokat hozzuk össze, és nem keltjük rossz hírét a klubnak...

Addig is kéretik a VAH-hal "szôr mentén" bánni...

Templar Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7118
Hogyhogy ki? Hát az emberiség többi része :-)
Előzmény: keton (7116)
keton Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7117
JóéjSAKÁLt!
keton Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7116
az egész topik? És ki lesz a résztvevő?:-)
Előzmény: Templar (7115)
Templar Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7115
Hogyhogy punnyadás?
Egész este szerveztük az I. Országos Találkozót a Lurdy parkolóban
Előzmény: keton (7114)
keton Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7114
mi ez a punnyadás, he??
keton Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7113
sziasztok

fargo,
A gép egy PIII/600, 256Mb RAMmal, úgyhogy fosopra azt hiszem jó, de sajna csak w98 van rajta (w2k nem komálja). Ezenkívül csak fosop 4-em van, de gondolom nem hűdenagy átalakításokra gondoltál:-) Ha valaki biztosítja a mobilt és netet, akkor persze hogy mehet róla minden, azért van végülis:) Az élő webcam közvetítés érdekes lenne 9,6kbpsen:-) Áram lesz, ugye? Mert csak 2,5 órát bírja a kicsike.

DCs

lore Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7112
Megérkeztem, holnap fennforgás, de a talin ott szeretnek lenni es a digitcammal (nade Trz! nem lorcié, loreanyukáé! :-))) szupportálnám a VBT vagymiaszösz rendözvényét.

jó szerencsét:
lorci

GreG Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7111
Maróti=Nagykorösi/Irányi utca sarok, tehát ugyanaz a ketto cím.
quasii Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7110
Na most!
Igazatok van, nem 480-ast, hanem 440-est keresett valaki.
Ha érdekli még, megtalálhatja a 06(30)-982-0047-es számon, vagy a biczo@eik.bme.hu címen az eladót!
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7109
Ha meg annyi sincs, akkor egy 760-as motor nélkül...:)
Előzmény: Templar (7108)
Templar Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7108
De ha csak a péz fele van meg, egy 240-est én is tudok:-)
Előzmény: hobe (7106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!