Keresés

Részletes keresés

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7103
Nekem meg eladó 480-asom, 890e huf:)
Előzmény: quasii (7101)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7102
Fargo,
pont ezt mondom én is. De már megint nem figyelsz. Ne az extrára linkelj, hanem az én szerveremre plízz. Ahhoz egy kicsit több a jogosultságom, hogy ha bármi gond lenne. Múltkor a talin az volt a gond, hogy ide az indexre beraktam képeket, majd Lorcival rátöltöttük az ott készülteket. Fel is ment szépen, de valamiért mégse láccottak. Ki érti ezt?:))

Visszakerestem... 3305-ös hozzászólás. Belinkeltem három képet a saját szerveremről, aztán rátöltöttem azokat, amit Lorci csinált. Azóta sem értem, mér nem bírt működni....

trz

Előzmény: fargo (7095)
quasii Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7101
Köszi a segítséget ablak ügyben.

Nemléxem ki keresett 480-ast, de van egy telefonszámom: 06(30)-2216-844 - 1,14mFt.

Templar Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7100
Off,

Tudja valaki (lore), hogy hol van a Maróti féle autós könyvesbolt?

On

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7099
Jó reggelt Mindenkinek!

Sajnos a tali részemről céges elfoglaltság miatt már megint kilőve, de azért
lélekben veletek leszek. Mostanában nagyon kevés az eladó S70-es,
azt hittem, jobban megélénkül a piac. Na mindegy, megvárom.
Holnap elutazom, csak vasárnap jövök vissza.
Addig is minden jót!

F.M.

Templar Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7098
Ott leszek!
Előzmény: fargo (7079)
RAF2 Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7097
Szia Joyride!

Mit szeretnél tudni a d2mac-ról Svédországból?

Ccak nem a Canal+ -hoz keresel pirat kort-ot? :))))

üdv RAF

Előzmény: joyride (7078)
fargo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7096
BlackStar:
kösz a tippet, épp annak a szerencsétlen 142-es Volvonak a megmentésén gondolkozunk.

Azt a hosszított 240-est azt hiszem már láttam ott, fut belôle egy piros meg egy fehér is amibe bele szoktam botlani. Szép darab mind a kettô...

Bolas, CYRUS:
Ha végképp nem tudtok eljönni holnap, akkor majd rátok fogok telefonálni. A lényeg a teendôk felosztása lesz, meg az általános tudnivalók és játékszabályok ismertetése, ezt végsô soron szombaton reggel is le lehet játszani. Szombaton reggel 8.30-9.00 között kellene gyülekezni az IKEA F szektorában...

fargo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7095
Triz,

Arra gondoltam, hogy csinálok egy linket a honlap nyitó animációjáról egy külön oldalra, a szokásos logós-fejléces sablon szerint. Az oldalra beteszek 10-12 darab ilyen fake képet, amit aztán fel sem kell tölteni elôre a szerverre, hadd jelezze csak a brózer, hogy ott rossz link van. Aztán ha elkészül egy kép, akkor az ismert néven feltöltjük azt, (ami addig nem volt ott,) így a brózer már megtalálja.

Szerintem ez egyszerűbb és gyorsabb, mint a helyszínen html-t faragni, csak fel kell nyomni a képeket, oszt kész. Még az is lehet, hogy a képeket nem a Te szerveredre kellene linkelni, hanem az extrára, hogy még egyszerűbben, ftp cucc nélkül hozzá lehessen férni...

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (7091)
Bolas Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7094
Köszi, hogy szóltál, de sajnos alább már látható milyen állapotban van..
:-(

Mi is figyuzunk azért..

fargo!
Most értem csak haza és még semmi hír!
Szóval maradjunk a csütörtökben.
Holnap este lehet hogy mégsem tudok Lurdyba menni, mert hirtelen mégis Szegedre kell ugranom.
De ez még nem biztos!

Bálna pedig teljesen szétcsúszott állapotban fog megjelenni szombaton.
Megtiltja még a fényképezést is.
Kívül törött, belül szakadt..
:-(((((((((((((
Sajnos csak fényezés után lesz rendben, de az még kb. 2-3 hét..

Mindenesetre azért megnyutató, mert belátható idon belül van..

Na lépek szenderedni, mert holnap is sok a gond..

Előzmény: BlackStar (7090)
CYRUS Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7093
Hi!

Mindenképp probálok ott lenni 7:30-kor csak haverral meg kell beszélni vigyen el mert kocsi még fényezőnél. Ha minden igaz holnapra még nem lesz kész! De szombatra igen :)))

Volvo Rulez!!!!!

Előzmény: fargo (7079)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7092
Bocs, melyik az 56-os villamos?:)

trz

Előzmény: BlackStar (7090)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7091
Fargo:
ne tegyél fel semmilyenn képeket, még 1X1-est se. Sokkal egyszerűbb feltölteni, ha nincs ott semmi...

trz

Előzmény: fargo (7089)
BlackStar Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7090
Szerbusztok Volvósok!

Hallom, összeröffenés lesz.
Jövök.
De azért nézzetek meg 2 dógot előtte.
Egy: A Székely Bertalan utcában ácsorog egy Volvó, a Szondy és a Podmaniczky között félúton. Vammi kettővalahányas lehet. Az érdekes az, hogy (azonkívül hogy a tulaj nemnagyon törődik vele) egy lehelletnyit hosszabb, mint kéne. Egy sor üléssel többje van. Van vagy hat méter. Mintnekem Majbahh :)
A másik: Ahogy ültök az 56os villamoson, az Akadémia megállótól a Mockba tér fele dekkol egy szerencsétlen ős-Volvó, annyira régi, hogy asse tudom mi az. De gyorsan nézzétek, mert még széthordják.
Szegény.

fargo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7089
Triz:

Én is erre gondoltam, hogy elôre megcsinálni egy oldalt, elôre feltöltött 1x1 pixeles képekkel, amit aztán folyamatosan lecserélünk az aktuális jpegekre.

A lorci kamerája az jó is lenne, már ha el tud jönni, és hajlandó bajmolódni vele, de szerintem azért kellene még ott működni Photoshopban s, átmenteni a képet megfelelô méretűre, stb.

Ami a webcamet illeti, én valami mezei állóképes cuccra gondoltam, nem a videot közvetítô dologra.

Na mindegy, majd összeáll, ha másképpen nem, utólag.

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (7086)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7088
Még valami Fargo:
a telefonban azért nem értettelek, mert webcam-ről beszéltél, aszittem folyamatosan akarsz közvetíteni. Mer az ugye nem olyan eccerű.....

trz

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (7086)
joyride Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7087
Ha nincs, nincs.
Maradjunk ennyibe. C70? OK.
"Esetleg 850-es kombit feltudok még ajánlani. De ahhoz kell hogy hozzál legalább 2-3 embert még..."
Cserébe?

Fáradt vagyok és hordok itten össze mindent, mint szódás a lovát.
Megyek csicsikálni!
Jóccaka!

Előzmény: fargo (7085)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7086
Fargo
Tájékoztatásodra közlöm, hogy a legutóbbi talin Lorcival mi próbáltunk képet feltölteni ide az indexre, de ez valamiért nem ment. Laptop, mobil van, Lorcinak van digitális kamerája is, és ugyebár eljön. Az volt a gond, hogy mi ide az indexre akartuk a képeket feltolni, és ez nem jött össze. Javalatom a következő: csinálj egy linket a hómpédzsre, hogy realtime fotók, aztán arra a html oldalra, amire a link mutat, hívj meg mondjuk 10 *.jpg képet (pl. tali1.jpg, tali2.jpg...) mi meg szépen feltöltögetjük oda a képeket. Ez így megfelelő?

trz

Előzmény: fargo (7081)
fargo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7085
V70-em nincs, C70-bôl akad egypár itt a pócon...

Esetleg 850-es kombit feltudok még ajánlani. De ahhoz kell hogy hozzál legalább 2-3 embert még...

Előzmény: joyride (7084)
joyride Creative Commons License 2000.09.20 0 0 7084
Fargo!

Alkudjunk!
Legyen inkább V70! A fiuk a végén még kicikiznek a konditeremben!
(Copyright: Új Péter „a Merzsó”)

Előzmény: fargo (7083)
fargo Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7083
joyride,

ha eljössz, kapsz egy C70-est...

Előzmény: joyride (7082)
joyride Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7082
Fargo

Sajna, nem utoljára láttad a verdát a Kártya Streeten. Nincs túl jól a kicsike, ami azt jelenti, hogy nem jött rendbe. Sőt ott tartunk, hogy még a követendő gyódmód sincs kijelölve, ezért a jövő hét izgalmas várakozással fog telni. Megtalálják-e a hiba forrását vagy sem. Olyan ez mint az alkémia. Lehet, hogy inkább csodadoktort kéne a beteghez hívni?
Szerencsére csak járó beteg a kocsim, ezért szombaton feltétlen megyünk a talira (talán még a család is elkísér).
Cégautó kategóriában indulunk és szorítjuk meg az egyedi design verőfényéből önként visszahúzódó derék Managerek hadát, akiknek az önfényezés (reklámhordozás) minden bizonnyal smafu. Tessék csak szépen kikészíteni valami nívós kis különdíjat!
Tehát jövünk!

Volvo, Kötbullar Sakál!

Előzmény: fargo (7080)
fargo Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7081
keton:
ha veszek egy webcamet, ÉS sikerül eljönnötök, akkor bevállalod, hogy felnyomsz félóránént 1-1 képet a netre?
fargo Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7080
Szia joyride :-)

Láttam a kocsidat a minap az Ivanixnál...
Rendbejött?

Előzmény: joyride (7078)
fargo Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7079
Jóestét Volvosok!

karotta:
A 142-esért tényleg kár lenne. Lehet, hogy érdemes lenne ottmaradni egy éjszaka, és fülön csípni a rongálókat.

Holnap megpróbálok segíteni a tulajt lenyomozni. Küldd át légyszíves az adatokat.

Annyi ötletem van csak, hogy odaugrasztok egy ismerôs rendôrmotorost, és megpróbálom lenyomoztatni vele a tulajt, arra való tekintettel, hogy veterán kocsiról lenne szó, amit meg akarunk menteni. Lehet, hogy a kocsit (kis anyagi áldozat árán) el kellene vitetni, vagy valami önkormányzati telepre, vagy csak 3-4 utcával odébb, ahol a vandálok nem találnak rá...

Kicsit felbosszantott ez az értelmetlen rongálás, ha máskor nem, de vasárnap este benne lennék egy "vigyázásban".

széles tamás
Üdv a klubban :-)
Gáz-benzin ügyben nincs tippem, de nézd meg a Templar által adott linket. Esetleg rákérdeztél az Ivanixnál?

A volvos tali programja:
Reggel 10-tôl délután 4-ig tart hivatalosan. Idôhöz kötött program nincs, viszont lesznek kiállító/résztvevô partnerek:
- Volvo Ivanics
- Török Audio
- Zengô Gumiszervíz
- Sistemax autokozmetika
- ICO Rt. (ôk nem jönnek el, csak "segítettek")
- No meg a Volvo Baráti Társaság.

Minden résztvevô szervez egy kis vetélkedôt vagy kvízt, amit a nap folyamán folyamatosan lehet megoldani. Megérkezéskor minden kocsi kap egy lapot, amin a kvízkérdések lesznek, ezt kell kitölteni, és legkésôbb 14 órakor leadni. Minden feladatot külön pontozunk, és kategóriánként nyertest hirdetünk 15 órakor. 16 h-ig kiosztjuk a jutalmakat, amelyeket a résztvevô partnerek szponzorálnak. Végül hirdetünk összetettben is gyôztest, aki valami egészen szuper ajndékot kap, de ez legyen meglepetés!

A következô témakörben lesznek vetélkedôk:
Ivanics: alkatrészfelismerô verseny,
Török audio: autohifi / riasztó kvíz,
Zengô Gumiszervíz: kvíz felni / gumi témakörben, hibafelismerô verseny,
Sistemax: autokozmetika kvíz,
ICO Rt. - sajnos nem lesznek hivatalosan jelen, de szponzorálják az aszfaltrajzversenyt, amit gyerekeknek rendezünk -- lehet hozni a purdékat is :-)
VBT: Márkaismereti kvíz, autóügyességi és szlalomverseny, "A Legszebb Volvo" verseny.

16 órakor (illetve az eredményhirdetés után) a találkozó hivatalosan véget ér. Ha lesz rá igény, akkor konvojban vonulva elmehetünk Bicskére, a Bader étterembe egyet vacsizni. (Azért oda, mert arrafelé könnyen járható az út, nem kell több órás dugót csinálni, meg elég nagy a hely ahhoz, hogy "sokan" is elférjünk, ráadásul jól fôznek és nem túl drága, és nincs túl messze a helyszíntôl, kb 15-20 km.)

Napközben kaja és mosdó az IKEA-ban van.

Szóval gyere el, ha van kedvük, hozd el a családodat, és érezzétek jól magatokat. Szeretettel várunk :-)

(S ha elfogadsz egy jó tanácsot, válts nicket -- van az Indexen pár eszelôs barom, aki visszaélhet a személyes adatokkal. Itt ne adj ki nyíltan nevet és telefonszámot, egyéb adatokat :-)

Templar, Bolas, CYRUS, Dave, s akit még érint:
Holnap este 7.30-kor találkozzunk a Lurdy ház parkolójában, valahol a hátsó traktusban, hogy ne zavarjunk másokat, és minket is békén hagyjanak. Szerintem nem lesz hosszabb, mint 1 óra...

quasii
A 400-asoknak szériahibája az ablakemelôk "elgyengülése". A mechanika elkopik, és szorul, ezen tartósan nem segít semmiféle kenôanyag, sajna az én hajdani gépem is ebben a bajban szenvedett. A megoldás a mechanika lecserélése vagy gyárira, (sssz! húzós!), vagy utángyártottra. Én ez utóbbira szavaznék, mert gyorsabb, erôsebb, de ugyanolyan megbízható, sôt, talán jobb is. Viszont bontóból be kell szerezni hozzá a kézitekerôs mechanikát, mert arra tudják rászerelni. Szombaton a Török Audio szerintem tud tanácsot adni, foglalkoznak ilyesmivel is.

Persze lehet az is, amit gbrl kollega mond, vagy bármi egyéb hiba is. Az ajtókárpitot óvatosan le lehet szedni, nem lesz semm baja. A patentokra vigyázz. Szerintem egy szemlét mindenképpen megér, mielôtt szervízbe viszed.

keton:
Hajrá! Kösz a webcames dologért, ha magadra vállalod, akkor menni fog, nekem sajna nem nagyon lesz idôm foglalkozni vele. Trizzy-t még megkérdezem...

Bond, James:
Szuper lenne, ha el tudnál jönni, jól megnéznénk azt a pávát. A lehajtó az valóban a budaörsi AGIP kútnál van, ott egybôl a legbalsó sávba kell sorolni, ki lesz táblázva az IKEA. Meg lehet találni.

Jön a Jani is, napi 26 órában szépíti a kocsiját :-)))

joyride Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7078
OFF TOPIC!

Van esetleg valaki a topicban, aki Svedországban (Sódertálya, stb.) lakik és d2mac témában a segítségemre tudna lenni?

gbrl Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7077
karotta.....
szerintem hívj egy trélerest, mondd be a címet, ahová vinnéd az autót aztán fel és kész.
ha nincs rejta rendszám, alvázszám/motorszám alapján nincs (m.o.-i) tuljdonos, akkor bejelentésedre az önkormányzat ugyanezt csinálná csak ok a roncstelepre vinnék......
......
sok sikert: gbrL
Előzmény: Dave_ (7069)
joyride Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7076
Karotta!

Kiakasztóak a képek a 142-ről! Igen jó fej srácok lehettek akik így helybenhagyták szegény gépet. Na mindegy ez van. Budapest, 2000.

Ha az alvázszámot tudod, próbáld meg valamelyik biztosítónál megtudni a tulaj adatait.
Sokat lendít a dolgon, ha van bankos, vagy lízingcéges ismerősöd. Nekik megvannak a bejáratott csatornáik, pillanatokon belül megadják az adatokat.
…Bár ezek után… A fene tudja, hogy érdemes-e még bármit is tenni. A képek szerint már nemigen.

Előzmény: karotta (7065)
gbrl Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7075
....az van az ablakkal, hogy van a legtöbb el. ablak el.-ban egy olyan, ha odateszed a kezed, nem lecsípi, hanem megáll.... - esetleg 1-2centit vissza (utóbbi nem mindig).
nomármost. onnan érzi"" a motor, hogy becsíp valamit, hogy nem megy az ablak feljebb és csak erolködik"", azaz megno az áramfelvétele. ilyenkor az elektronika elveszi a motortól az áramot. - a kezed meg megmarad.
tehát valami olyan hibája van, ami túláramot"" (az üzemitol kis mértékben megnövekedett) eredményez a motorban vagy az ezt a túláramot"" figyelo elektronika adta be a kulcsot. - ez ált. egy áteresztotranzisztor 2-3 ellenállással, 1 kondival, 1 z diódával.
próbáld meg, hogy egy másik motort (pl másik ajtóét) ráteszed a hibás motro helyére és ha azzal jó, akkor a motorjavítás. (vagy csere, ha nem javítható). ha azzal a motorral is rossz az ablakfelhúzás, akkor a fent említett elektronikát kell megkersni (rendszerint vagy a motorral van egy helyen nagyjából - vagy keresni kell)...
.....ott rendszerint ugy van a kis kapcsolás, hogy van egy npn tranyó, ec átereszto, e elott egy r, errol fesz lecsatolva b-re egy mezítlábas osztóval. a kimeneten meg egy z dióda......
ennyi. de az is lehet, hogy mindez egybe van öntve egy curr.sense formájában...... ekkor csere.
....
sok sikert: gbrL
ui: ja: le bírod szedni a kárpitot otthon is......
...és vissza is lehet pattingatni.
Előzmény: quasii (7067)
VR6 Creative Commons License 2000.09.19 0 0 7074
Hi Karotta!

Ment egy e-mail ausztriából, ha továbbra is érdekel l.szíves írd meg a részleteket.

Üdv,
VR6

Előzmény: karotta (7048)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!