GRX: Mi volt Siófokon, amire emlékezve nem érdemes digicam-et vinni?
Majd egy 2 óra mulva legyetek kedvesek szorítani egy kis időre, ugyanis egy olyan program használatát kell elmagyarázni a munkahelyemen az azt használóknak, amit nem ismerek és lila fingom sincs nagyon róla. Egy telefonközpont menedzselő és lekérdező szoftveréről van szó :)
Zöldalma: Ha van kérdésed a finn nyelvvel kapcs, akkor hozd azokat is! :)
Tisztázódott a helyzet, úgy néz ki, megyünk, ebédelni is (ketten). Pénteken nem leszek netközelben, ha beütne a ménkü, akkor valaki értesítsen azért, egyébként 9, Aral-kút (Alfa-Romeo-Alfa-Louis, ninehundred, roger that :-)
Sok a kódolt üzenet (K3, ZULU, meg mittomén), de ha jól hámozom a dolgt, akkor vasárnap 9-kor a Kerepesi-Keresztúri-nál lévő Aral kútnál van a találkahely?
Ha igen, megyünk mi is oda kedvesemmel.
Szörnyű élmény lehetett. Engem egyszer villogtak le 170-nél. Hasonlóan éreztem magam :(((
Éltessen az a tudat, hogy ez _nagyon_nagyon_ritkán_ fordul elő.
Str
haho...
Drukkoljatok mert ma iroma szar gyogykem demomat es ha hetvegen menni szeretnek akkor ennek sikerulnie kell mert kulonben athuzza a szamitasaimat....
na jo ne rohogjetek hogy ven 29 éves fejjel meg egy magyar lexikalistudasegyetemre jarok...ami a sote...
jottem fel szép nyugodt 180 as tempoban a 7 esen és erre levillogtak:((((((
kicsit gyorsitottam meg de de ő volt a nagyobb:(((((
igy követelem hogy a 600 as Merciket tiltsák ki a magyar utakról!!!!!!!!!!!
elis ment a kedvem az egesztől:)))
Elore is koszonom mindenki segitseget a navigacioban.
Remélem nem lesznek tul rosszak az utak kora reggel és idore odaérek a K3-ra.
Felszerelés: térkép, GPS, mobil, téligumi, hólánc, három csomag cigi :-)
Sabian! dec.5! Hát nem tudtad, hogy a Télapó csak egyedül van és nem lehet mindenhol egyszerre? Akkoriban az útvonalán mi voltunk az elsők között - ezért jött hamarabb!:-) Egyébként köszi!
405GRX, Gyuszkó! Nektek is thnx! A 206 külön köszöni! Egyébként baba a gép! Qrva aranyos, szép meg minden. Jobb ülések vannak ebben a kis autóban, mint bármely japán autóban, amiben eddig ültem! Igaz, nem az alap, hanem a sportszériából való. Kényelmes, franciás, oldaltartós. Gyönyörűek a műszerfal fényei, jó az audio, szép a belseje nagyon! Jól is megy, az asszony már 140-nel tekert előttem a négysávoson, mikor hoztuk a gépet, holott volt benne vagy 20 km.:-) Alig birtam követni a 2.2-essel!:-))))))
Ennek ellenére nem azzal megyek, hanem a 406-ossal. Talán legközelebb majd azzal. De ha asszonypajtást rá birnám a talira (sajnos lesz más családi elfoglaltsága is), akkor lehet beröppen a géppel. Meglátjuk.
Na kicsit megnyugodtam elállt a hóesés...
Vasárnap 9.00 ZULU nekem is OK!
Gyuszkó: B.M.= hazánk leghiresebb meteorológusnöje:-)
OFF
R+D, K+F=Research+Development, Kutatás+Fejlesztés, szóval mi nem:-)))
Egyébként meg "ledizeleztél" elözö hozzászólásodban...vérig vagyok sértve:-))))
Digicam nem lesz nálam...Siófokra emlékezve talán nem is baj:-)
Annak ellenére, hogy ez nekem nagyon álhírnek tűnik, itt a teljes cikk.
A meeting pointnál én is ott leszek 0845 és 0900 ZULU között. Digicam 90%, hogy lesz, filmzene 100%, csak nem tudom, hogy kinek kell adni:), a filmet meg még ki kell írnom:)
Hali!
Mivel mindennap metróval járok dolgozni, ezért általában a kezembe kerül az aznapi metróújság. A múltkor már bemásoltam belőle egy kis hírt, íme, amit ma találtam:
Anti-tálib autót dob piacra a Toyota
A tálib harcosokat legtöbbször Toyota típusú terepjárókkal láthattuk a tévében, ám ennek a reklámnak a japán autógyár örült a legkevésbé.
Ezért "Északi Szövetség" néven dobnak piacra egy garantáltan tálibellenes terepjárót: az alacsony belsô térben nem fér el a nagy tálib turbán, a kormányba pedig a 10 cm-nél hosszabb szakáll beleakad.
Hogy mimindenre odafigyelnek ezek a japánok :-))) Milyen kicsi lehet ez a kocsi...
Sabian: neked jelened a kutya? és ráadásul fekete? Milyen jövő vár akkor rád? :o)))
TotoKa:
Üdvözöllek a fórumon, gratula a gépedhez! Nekünk egy 405 GRDT '92 van, mely Metál-Zöld színben pompázik és itt szeretném az egész topic tudomásár hozni, hogy egy kis meglepetéssel várjuk Önöket a tali alkalmával! Egy kis design javítást eszközöltünk;-)))
sansali:
Gratula a Szineskéhez! És a szülinapodhoz is!!!!! Ezek szerint már vele jöttök?
405GDX:
Sajna az elmúlt néhány évben megszokottaktól homlok egyenest más dolog történik Gödöllőn= Szakad a HÓ!!!! Hótaposó, sí bakancs, meleg jégeralsó, forralt-borral teli kulacs beszerzése és a talira hozatala ajánlott!!
Más B.M.= Bögyös Maca?;-)))
SQS:
Egész nap a fórumon lógtál hogy bejegyezhesd a 1400-at? Jöhetsz hozzánk is lapátolni, a kastélypark kb: 22 hektár esetleg kezdhetnéd ezzel;-))
Break:
Gyertek nyugodtan, K3-ig el leszel irányítgatva és onnan már nem lesz gondod!
Totonak meleg (nem HUSZ téma :o))) üdvözlet. Remélem látunk hétvégén.
MetaCode
Neked melyik a nicked azon a bizonyos fórumon??? :o)))
Sansali
Ha jóül raktam össze a képet, akkor december 6-án születtél??? Akkor téged nem is a gólya, hanem a mikulás hozott! Milyen volt tisztított csizmában eszmélni... :o)))) Egyébként Heppi Börszdéj!!! Vasárnap élőszóban is.
Gyuszkó
Én 9 ZULU ott vagyok a K3 waypointnál. Kikre lehet ott számítani még???
üdv:
sabian
Ui.: olyan jót hógolyóztam a kutyámmal ma reggel hogy csak na :o))) Szeretem a havat, de a latyakot az úton gyűlölöm... nem mutat jól a feketén...
GRX: Muszáj lelőnöm a poént és egy ismeretterjesztő topicot belinkelnem:) Csak hogy rágyere, hogy milyen gusztustalan és undorító és perverz és ferde emberekkel vagy Te egy klubban :)
Ez a rohadt hó tényleg abbahagy6ná már az esést... Na mind1, megyek lapátolni:/
Csak nem azt akarod mondani, hogy traktorral jössz a talira?? Bezzeg ha beváltod fenyegetésed, és a lottóötösből 406-ost vettél volna...
ToToKa405: Isten hozott, gyere a talira. A 405-ös jó kiindulási alap 406-ra. Én is így kezdtem.
Str
Bakker ez utóbbi éppen szakad nagy mennyiségben errefelé!!!
Reggel öt centis réteget kellett letakaritanom a traktorról, az utakon meg mindenféle barna lötty van, jelezvén, hogy hókotró még hirböl sem járt arrafelé!
Nagyon nem lesz baba ez igy, remélem vasárnapra elmúlik különben GRX állva marad, másik GRX irtó pipa lesz, traktor beizzit, B.M. felmenöi meg hosszas csuklásokkal fognak küzdeni:-)
Egyébként ON:
Még mindig nem értem ezt a HUSZ-pirosbetüs ünnep témát...nem baj, majd MC felvilágosit vasárnap:-)))
Gyuszkó köszi az eligazitást...igy majd csak megtalálom a célpontot...
sansali: gratula az asszonynak a kisoroszlánhoz!
TotoKa405-nek pedig welcome! Gratula a tipustársnak, nem kérdés, Neked is ott a helyed a talin!
Lassan már többen leszünk 405-ösök mint az öslakók:-))))