Ezt némileg megcáfolnám.:-)))Nékem sikerült jópárat kapnom postán és sajna soxor látszik rajta a dobálózás.Eccer kaptam öt lemezt,abból négy tokját cserélni kellett,de az ötödik sem úszta meg és az is pukkancsos párnázott borítékban jött.Naszóval korrekt csomagolása volt.
Szerintem neked szerencséd volt:-))))
...köszi, akkor azért nem tudtam lejátszani, mert nem használok winampot (na maj' most). én rendszeresen rendelek cd-t postán (vidékről), és eddig mindig gyönyörű épségben kaptam meg. attól függ mibe csomagolják; de ha elkérnek érte 700-800 ft-ot (a postaköltségért), akkor biztos ilyen belül pukkancsos-párnás, barna zacsiban küldik, ahogy nekem, és akkor dobálhatja a postás (mer szokta) akkor sem lesz baja. de ez egyéni tapasztalat.
Szoktam postán kapni dolgokat.Ha utánvéttel küldik,sokat nem vesztesz vele.Arra számítani kell,hogy a postai úton rongálódik a küldemény.Nekem eddig egy cdm tokja épphogy megrepedt,el?ször nem vettem észre és csodálkoztam is,hogy Angliából jövet semmi baja nem lett,de aztán megnyugodtam.A postában sosem csalódsz.
Memento: (mekkora film! :))
Eddig még én is a Metron-Nóm weblapján "láttam" a legolcsóbban. Mivel nem vagyok pesti, megérdeklődtem emailben a kipostázás feltételeit. Állítólag 2-3 nap alatt ideérne, 700-800ft-tal kéne többet fizetni érte. Van valakinek tapasztalata az ilyen rendeléses dolgokkal? Még mindig vonzóbbnak tűnik a "személyes" vásárlás... Lehet, hogy inkább a fehérvári Media Markt-ban veszem/vetetem meg (átutazóban). Árban kb. ugyanannyira jön ki, de élmény szempontjából mégiscsak jobb ez utóbbi. Továbbá nem akarom azt sem, hogy a posta által leamortizált példányt kapjak...
Kedves Elyse! :)
Az újabb WinAmp-ok gond nélkül megbírkóznak az .ogg kiterjesztésű állományokkal. Ha nincs, a www.winamp.com-ról letöltheted (az egyszerűbben kezelhető WinAmp2-t javaslom). Azóta megvan 192kbps-os mp3-ban is, ha igény van rá, szívesen felteszem!
gondolom, nem kell mondanom h frissult a cure official a dvd miatt, es uj kepek is vannak... remelem koncertdatumokat is olvashatok majd nem akarok megin eveket varni :)
Elköltözött 1 utcával odébb, de ne kérdezd az utca pontos nevét, fogalmam sincs. De ugyanarrafele található, a Bazilikával szemben. Meg kell kérdezni vkit.
Jelentem: a Wave hála a Jóégnek él & virul (és remélem virulni fog). Nagy űr támadna a hazai cd boltok terepén, ha megszűnne...
Revay u. 4.
Deak tertol elindulsz a Bajcsy-n a Nyugati fele es jobbra nyilik a Revay u. (a bal oldalon levo Bazilikaval egyvonalban). Az Andrassytol szamitva az elso utca az.
udv.
BySoft
Bocs, hogy szétoffolom a topicot, de ezt muszáj beírnom !!!!!!!
KÖSZÖNÖM ! KÖSZÖNÖM ! KÖSZÖNÖM ! KÖSZÖNÖM ! KÖSZÖNÖM ! KÖSZÖNÖM !
Imádlak Figurehead! Megkaptam (megkaptuk) a DVD-t!!!!!! Ajándékba!!!Előrehozott szülinapi ajándékként! :-))))))))
Köszönöm, hogy vannak ilyen barátaink!
Csók
És bocs az offért!De olyan jó ez és boldog vagyok!
Hello cimbora! ;)
Az Earl Slick féle "Believe"-re gondolsz? Nos, azt hiába keresem, információim szerint még nem jelent meg (konkrét megjelenési dátumot sem tudok). Amint meglesz, felrakom!
Gratulálok a legifjabb "magyar Cure rajongónak"!!!!!
Ezer puszi és sok boldogság Figureheadnak(Wgyuri)és Kedvesének a pici Emmához, aki ma délelőtt jött a világra !!!!!!!!
Mit nem modjak elég lapos a fórum ahhoz képest, hogy a héten jelent meg a Trilogy DVD, valamint a Junkie XL lemez, amelyen Robert az "A Perfect Blue Sky" c. dallal képviselteti magát...
Na megnéztem tegnap este, persze nem tudtam egyben végignézni csak úgy itt ott belekaptam. Főpapot mán láttam egy villanásra. Iszonyú jól szól a cucc, nagy fikátor vagyok tudom, de ebben nemigazán találtam hibát:)))) A Forestet kár volt lehagyni, mert kinnt az bombasztikus volt. Az extrákat viszont az Istennek se tudtam előbányászni, a hendis cuccokat pl. Lehet hogy az ócsó asztalilejáccó az oka? Este még próbálkozom, remélem sikerül!