Keresés

Részletes keresés

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.11 -2 2 6992

Amit MP utána lehozott, az egyfelöl (főleg egy polfórumosnak [pláne, ha valaha volt legalább ottani gombja]) egyértelmű, de a nagyon nem fórumozó környezetemnek is tiszta, másfelől megint egy olyan apró jel, ami a budai úrifiú státuszát megkérdőjelezi.

Viszont: végre megint valódi interjú-, műsor-, bármilehetőség, mint a puzséri pohár víznél. Életszag, következménykép. Totál rossz irány a finomkodó, körbenyaló, egymástszopó törzsönbelüli interjúzás, szegvárizás. 

Ez a jó irány, bunyót a népnek! Tényleg. Dolgozzon meg a szerkesztő, a riporter, az interjúalany a bajnoki ővért, ne kávéházi vagy kiállításmegnyitói hangulatért kapják fizetésüket. 

Előzmény: búvár-halász (6990)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.06.10 -2 0 6991

mit is írtam.a robotszerű értékelő fellépéséről....egy agresszív állat

..Judit jól tette, hogy lekent neki...vannak elképzeléseim a 4 fal közt milyen stílust nyomhatott...és Judit egy szóval nem hazudott...

Előzmény: búvár-halász (6987)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.10 0 2 6990

Rónai is túltolta a " kutyakomédia" jelzővel (én még nem láttam ilyennek), meg MP fáradt is, meg nem is volt elegáns így kezdeni, sok igazságuk van a yt csatorna alatti szektásoknak, de azért mégis. Valamiféle önuralom csak kellett volna. Jó lenne látni, mi van a dossziéban, de a konkrét tartalmát az ATV sem hozta nyilvánosságra. Bár szerintem is többször hívták meg, mint állítja. Mondjuk én Mráz lassan állandó szerepeltetését sem értem, az M1-ről jár át az Atv-be, de hát ezek ilyen egyensúlyi helyzetek, mint az Indexnél is. Asszem nincs több gondolat bennem erről egyelőre.:D

Előzmény: búvár-halász (6987)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.10 0 3 6989

Nem tehet róla.

Bayer emlőin nőtt fel.

Inkább sajnáljuk együtt!

-Szegény hüjje...:DDD

Előzmény: In Lak'ech (6988)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.06.10 -1 3 6988

Nocsak. Kibukott a kultúra? Látom, franciakisasszonyok közt nevelkedtél.

Előzmény: Lelkis Béla (6960)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.10 0 2 6987
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.10 -1 2 6986

Nekem akkor sem megy ki a gyanú a fejemből , hogy MP-t a félisten  "találta ki" az ellenzék leszalámizására . Akár igaz , akár nem , a szalámizás elég jól beindult .

Előzmény: búvár-halász (6982)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.10 -1 2 6985

Nem vagyok jó jós, MP Rónainak interjút sem adott, úgy összevesztek az elején, hogy 1 perc után távozott, interjú közben. Szerintem ezeket MP egyébként túltolja.

Omar Khajjám Creative Commons License 2024.06.10 -1 1 6984

Az AfD-t nem a zöldek, hanem az egész ampel-koalition hányattatásai miatt kaptátok meg... őszintén szólva Merkel egészen jól megásta a mostani válság alapjait... aztán szépen lelépett.

Érdekes módon ezt nem valami nagyon honorálták a német választók, pedig a CSU-t kivéve (Södernek tényleg vannak elévülhetetlen érdemei Bajoro.-ban az elmúlt 4-5 évben) a CDU-t nagyon sok helyütt ezért min. büntetni kéne, visszamenőlegesen.

A keletnémetek többségükben teljesen befásultak és az AfD-ben látják a kiutat... hát ezek az emberek legalább annyira agymosottak, mint az itteni fideszesek és migatyánkosok.

Előzmény: Törölt nick (6974)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.06.10 -2 1 6983

Mindenki az ő műve

Lajos bácsi is. 

Előzmény: búvár-halász (6982)
búvár-halász Creative Commons License 2024.06.10 0 4 6982

Nem faló. Van itt, aki a Fidesz esetleges országgyűlési vereségét is eladná akként, hogy az a Főni csele, mert most 4 évet pihenni akar, vagy annyira rossz a gazdasági helyzet, hogy taktikai okokból úgy döntött, hogy elveszti a választást, stb.:)

A realitás az inkább ez:

https://444.hu/2024/06/10/torok-gabor-a-rendszer-inkabb-latja-kudarcnak-a-tortenteket?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1k_N1wQFyjkAjKmWVVAYAUov91Omxvy8vJNoiyXMGwfZodag4h-C1NObI_aem_AUMqqkjTH

Jobban nem megyek bele, itt is felhevült mindenki, meg annyi új infó, hír van továbbra is, hogy az ember csak kapkodja a fejét.

Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 -1 2 6981

Á! Még egyszerűbb. Sima fordítási hiba volt, a lakóhelyét félrefordították:

Természetesen a Kesmában azóta is háborúpárti. Pedig valószínűleg a kommenisták óta utálja a ruszkikat és ukránszimpatizáns tüntetéseken vett részt. De ez már háborúpártiság, na! Sebaj, hogy szélsőjobboldali rendezvényeken is részt vett: https://telex.hu/belfold/2024/05/17/robert-fico-merenylet-propaganda-kormany-baloldali-szelsojobboldali-sajto-keretezes ;P

Remélem, Orbánt nem lövi le senki, bár én már szervezném 2026 előttre magam ellen a sikertelen merényletet, azzal még be tudna húzni pár szavazót, ha behaknizná Magyarországot felkötött kézzel a vállövése miatt a választások előtt. :) De szerintem igenis várjon rá az a sors, mint Gyurcsányra. Legyen egy megvetett, megrágalmazott, lekaraktergyilkolt, lenézett figura az ország életében, ezt érdemli, nem a gyors halált vagy a mártíromságot. Ez lenne szerintem a -- kissé megkésett, de még -- instant karma még életében, amit én kívánok neki. Ja, és ehhez jó hosszú életet, hogy minden percét "kiélvezhesse"! ;P

Előzmény: Nyúlszájú (6969)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 -1 1 6980

Ezen nem fogunk összeveszni. :) Tk. már el is kezdődött, csak talán még nem érezni annyira.

Előzmény: Nyúlszájú (6977)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6979

Tudod kinek ajánlgattam. :) De nincs most. Pedig poénból küldenék neki.

Előzmény: pákosztos cica (6978)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.10 -3 1 6978

Baszki, be kellett ütnöm a keresőbe. 🤣🤣🤣🤣

Előzmény: Törölt nick (6976)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.10 0 3 6977

jövőre fogaknak csikorgatása várható arrafelé..."

Szerintem már az idén.

Bár nem tartja jó ötletnek Orbán 2026-ra gondolva, de úgy vélheti, jobb minél gyorsabban túlesni a megszorításon, aztán 2 évig mehet a mantra, hogy Brüsszel miatt van az egész.

Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6976

Erről jut eszembe, megnéztem, és nincs sildenafil a szekrényben sajnos. :) Állítólag doki elvitte azt is a többi szeméttel együtt valami továbbképzésre, ahol ilyesmiket gyűjtöttek jótékonysági céllal.

Előzmény: pákosztos cica (6963)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 2 6975

És ki szavazta meg, hogy a szlovákok tarthassanak otthon fegyvert? Na ki? Jó ötlet volt... Amerika példája is mutatta, hogy zseniális ötlet az ilyesmi.

Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6974

Hát, azért fő, hidd el! Furán nézne ki, ha a fidesz pártelnöke és főembere átül a Tiszába. Ez akkor is bukta neki, ha tényleg az ő falova, aki nyert... ;P

Nekem világszerte úgy tűnik, hogy az emberek megbüntették az alkalmatlanokat és népnyúzókat. Az AfD-t megkaptuk a zöldek miatt (már régóta látszik, hogy a klímakritikus narratívájukkal sok embert bevonzanak), a Tiszát meg kvázi Gyurcsány és a kormánypárti korrupció miatt. Normális folyamatok és azt mutatják: az emberek beintenek, ha felhergelik őket. Ezzel a hangulattal, amit a Tisza csinál (akár faló, akár nem), ha csalódnak benne a szavazók, akkor abból baj is lehet. Nem biztos, de benne van a pakliban erősen egy forradalom esélye is. Nyaky írta és jól írta: jövőre fogaknak csikorgatása várható arrafelé...

Előzmény: pákosztos cica (6956)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6973

És néha bizony egy kis különbség is jelentős lehet. :D

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (6949)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6972

Az ügyfélkapuban amúgy le lehet tiltani az ilyen reklámhívásokat, de szerintem te a flotta miatt kaptál ennyit.

Persze az ellen, ha valahol megadod az se véd, mert az a poén, hogy a héten nekem is blokkolni kellett ismeretlen magyar számokat, amik a magyar számomat hívták. :) Nem vettem fel egyiket se, de a neten fenn vannak VOIP-hívásként, és a telefon is eleve spamnek írta. Legutóbb a groupamának adtam meg, tőlük hívtak is az anyám nevét kérték (nem adtam persze) és patthelyzet alakult ki. Szerintem az ügyintéző (aki meglehetősen udvariatlan lett, hogy leráztam) továbbította valami spamlistára a számomat bosszúból. :D

Előzmény: In Lak'ech (6936)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6971

Ez jó duma. :)

Előzmény: Nyúlszájú (6920)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 2 6970

"...a 2 okádék luvnya a pártjával együtt ment a történelem pöcegödrébe.

Íme, így beszél a művelt konzerv populista nemzethy szavazó... :)

Előzmény: Lelkis Béla (6916)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.10 0 4 6969

Te ostoba vérfasz... most már nem tudok rád mást mondani."

Nyugelló, öcsibácsi, nyugelló!

Orbán már régóta a Parlamentben is talpig kevlárban jár, mert azt hiszi, hogy Tisza István lesz belőle a gendergócok miatt.

Pedig a fasz sem akarja lelőni.

Magyar Péter felszántotta az egész országot, egy szál fehér ingben.

Mert nem lett volna hiteles, ha azt mondja:-Ne féljetek, ő meg golyóállóban masíroz közöttük.

l Ficot is egy liberális, ájrópér komcsi fasz lőtte le,"

Milyen cuccot tolsz? Ütős....

Ezt a faszt már a nyolcvanas években kiaszták az állásából, mert antikommunista jelszavakkal masírozott máj. elsején.

Ma meg valami széljobbant társaság tagja, vagy szimpatizánsa.

A göthös Tóni propahantájában azért lett háborúpárti ballib, mert Ukrajnát támogatta szavakban.

Olyan eccerűek vagytok, hogy a faék is sajnálkozva legyint rátok...

Törölt nick Creative Commons License 2024.06.10 0 1 6968

Kovács Gergőnek örülök én is. :)

Előzmény: MrJones512 (6911)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.06.10 0 4 6967

ezek a vadhajtásos és prostisrácok már bármit kitalálnak,"

S napirenden van a kuruc.infó napi szintű idézése.

Régebben kibaszás járt érte. Ma csak törlés. Az is csak akkor, ha jelented.

Előzmény: Omar Khajjám (6961)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.06.10 -1 2 6966

az odáig rendben van, hogy viseli, teljesen jogos, de miért tagadta le?

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.06.10 -1 2 6965

ja, hogy feljelentették a fazont, annyira a lieblingjük?

Előzmény: Lelkis Béla (6959)
Omar Khajjám Creative Commons License 2024.06.10 0 4 6964

A szőlőbányás hergelés elég rég volt tudtommal... a vadhajtásos és prostisrácos mocsokságok meg az elmúlt 4-5 évben főleg.

Úgyhogy vegyél vissza, szerintem nagyon nem állnak ezek a történések arányban egymással.

Persze tudjuk, a saját oldalunkon elszenvedett sebek nagyon fájnak, csak hát azok egy része mindenképpen megérdemelt.

(az efféle felesleges terelő hazudozások meg ugye nem)

Egyébként azt is kértem, hogy ignoráljál, mert olyan szinten vagy a múltba révedő (vagyis min. 15-20 évre kényszeresen visszanéző), ami semmiképpen nem visz sehova.

Előzmény: Lelkis Béla (6962)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.10 -5 3 6963

Mióta nem dugtál? 

Kibaszhacc, de ebben a stílusban csak a nagyon befojtott álmodozók szoktak írni. 

Ja, és érvek helyett tényleg jöttem a .. mivel is? 

Mitől is/mikortól is lettél ilyen diszlexiás a kommunikáció tekintetében? 

Ne fáradj! 

Hatalom. 

Hát.. ha ettől jobban feláll.. egészségedre.  :) 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!