Továbbgondoltam a kilépésemet. A küzdőtéren még egy darabig részt fogok venni, mert azok csak néhány percet vesznek igénybe. Persze ha sokáig nem járok a labirintusba, egy idő után egyre kevesebb lesz az esélyem a nyerésre. Addig viszont ott láthattok, ha éppen arra jártok.
:) Mint oklevelesnek kinevezett díjátadó közlöm veletek, hogy ezentúl a bajnoki szék elfoglalásáért már nem jár díj. Sajnos elfogytak, mert nem tudják olyan ütemben gyártani, ahányszor lebírkóztok valakit a bajnoki székről. Ezentúl csak a bajnokságban és a kupában elért eredményekért jár díj. Azok még nem fogytak el. Egyelőre. :)
Szia! Az, hogy időigényes ez a játék, azt hiszem ez az első napokban kiderült. Azóta viszont nálam is aáabbhagyott a lelkesedés, rájöttem, hogy nem muszáj nekem naponta egy labirintust teljesítenem. Most már elértem odáig, hogy az utolsó labirintusban is harmadik napja ülök, és még mindig nem látom a végét. Van két ajtó, de nincs hozzájuk kulcsom. Majd lesz. Akkor tovább megyek. Nem sürgős. Addig fosztogatok, aranyakat gyűjtök, kártyát cserélek, meg kaszinózóm (persze azt is akkor ha van.Most épp nincs)
Nekem is volt már ilyen...megnyertem a bajnoki széket és volt Teleport kártyám, amivel rögtön ki lehet lépni az adott labirintusból...átmentem a másikba és három lépés után ott volt az orrom előtt a bajnoki szék! :)
Köszönöm kedves szavaitokat. Mint írtam, szívem szerint játszanék még, de nem akarom emiatt elhanyagolni a teendőimet. Ha mondjuk negyed annyi idő alatt lehetne végigjárni egy labirintust, akkor maradnék és játszanék tovább. De így túl sok időmet veszi el. Nem akarok örökre kimaradni, lehet, hogy visszatérek még. Ez az év nagyon zsúfolt nekem, de ha nyugalmasabb lesz az életem talán folytatom, mert nagyon jó játék, csak időigényes.
Azért időnként majd figyelemmel kísérem az eredményeiteket, és drukkolok nektek! Hajrááá!!!!
Szia Anikó! Azt nem mondtam, hogy nem érvényes, hanem azt, hogy Időgépgel is előfordult ugyanez, és hogy így jártatok. Viszont próbáld meg magadat kihívni, hátha engedi a rendszer. Ebben az esetben (ha a játékrendszer erre lehetőséget adna) biztos legyőznéd saját magad, hiszen nyilván azóta már többet tudsz. Meg kellene próbálni, hogy engedi-e a rendszer.