"Elfogatóparancsot adtak ki a Weinstein által zaklatott nő ellen
Rose McGowan év elején egy drogteszten is megbukott egy repülőtéren, most a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Kábítószerbirtoklással vádolják."
Ex-Bundesinnenminister Friedrich moniert ein "Schweigekartell" der Öffentlich-Rechtlichen. Der WDR verteidigt seine Arbeit, das ZDF sieht "Versäumnisse". Am Donnerstag erneuerte Friedrich seine Vorwürfe im NDR, konnte aber nicht konkret werden.
"De már nagyon unom. A németek hallgattak, Bajnai lopta a libákat, Kovács László azt mondta, hogy merjünk kicsik lenni, Gyurcsány meg azt, hogy el lehet innen menni. Ja, és Soros szervezi a menekülteket, valamint Sárosdi Lilla saját maga molesztálta Marton Lászlót."
Hát ja.
Kövér kötelesbeszéde, Wass, Nyírő, Tormay az alaptantervben, lenyúlt magánnyugdíjak, Kubatov-lista, a Népszabadság bezúzása, osztjónapot!
Bevallom, hogy 1970 körül, a Fővárosi Tanács 5. Ker bölcsödéjében a tv tornából később általad is megismert ikerpárt :-) molesztáltam, mivel feleségül akartam venni mindkettőt:-).
Erre az egyik leány a hasamra hajtotta a fejét és beleharapott abba, amivel nyolc napon túl gyógyuló és egy életen át tartó lelki serulest okozott.:-))))
Am 4. Januar wurde in der 19-Uhr-Ausgabe der heute-Sendung des Zweiten Deutschen Fernsehens (ZDF) noch nicht über die Ereignisse in Köln berichtet. Der stellvertretende Chefredakteur Elmar Theveßen bezeichnete dies tags darauf als Fehler: „Die Nachrichtenlage war klar genug. Es war ein Versäumnis, dass die 19-Uhr-heute-Sendung die Vorfälle nicht wenigstens gemeldet hat.“
Kritik an MedienDer frühere Bundesinnenminister Hans-Peter Friedrich (CSU) erhob schwere Vorwürfe insbesondere gegen die gebührenfinanzierten öffentlich-rechtlichen Medien und sprach von einem „Schweigekartell“. Es gebe offenbar „Nachrichtensperren“, sobald es um Vorwürfe gegen Ausländer gehe. Es sei jedoch Aufgabe des Journalismus zu beschreiben, was wirklich passiere, und nicht zu filtern, was man der Bevölkerung zumuten könne und was nicht. Auch CSU-Generalsekretär Andreas Scheuer kritisierte die Berichterstattung. Man dürfe den gesellschaftlichen Zusammenhalt nicht durch falsch verstandene Vorsicht aufs Spiel setzen, die Menschen wollten Wahrheit und Klarheit in der Berichterstattung
De már nagyon unom. A németek hallgattak, Bajnai lopta a libákat, Kovács László azt mondta, hogy merjünk kicsik lenni, Gyurcsány meg azt, hogy el lehet innen menni. Ja, és Soros szervezi a menekülteket, valamint Sárosdi Lilla saját maga molesztálta Marton Lászlót.
Napok óta rettegek, hogy kiderül, és valamelyik áldozatom nyilvánosságra hozza, mit követtem el ellene. Bűneim hosszú sorozata 1973. június 11-én, a tízórai után kezdődött, amikor rábeszéltem a velem egy óvodai csoportba járó Pannikát, hogy együtt menjünk az óvoda udvarának hátsó részén található kisházba...
Aztán beszélgetést kezdeményeztem, amelynek beteg, aljas és állatias célja az volt, hogy megnézzem. Azt. Az általam alkalmazott lelki presszió hatására Pannika megmutatta. Aztán tovább tetéztem fertelmes bűnömet, mert amikor Pannika arra kért, hogy én is mutassam meg, akkor én, bizonyára jóvátehetetlen sokkot és irreverzibilis károkat okozva neki, megmutattam. Arra vonatkozó információm nincs, hogy Pannikának tetszett-e, de nagyon súlyosan sérülhetett, mert utána hetekig hozzám akart jönni feleségül.
Szóval neked is alszik a törpepapagájod, debilkém, ezért nem tudsz rákattintani a cikkben levő linkekre. Amikből kiderül, hogy mekkora oltári barom nagy hazugság volt az, hogy a német média elhallgatott volna bármit is.
Na menj szépen vissza rizst válogatni, az talán még megy neked.
Ha igen, akkor pláne ne pampogjon, hiszen arra épül a karriere, abból él a mai napig. Sokat köszönhet a petyhüdt farok tulajdonosának. Szinte mindent, tán még a szintén perverz férjét is beleértve. Nem lepne meg, ha kitudódna: Marton volt az esküvői tanújuk.