Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Valószínűleg új trafó kellene hozzá, az '50-es évekből való kör alakú dugasz miatt nem tudtam kipróbálni egyelőre. Nem volt dolgom ilyennel, ehhez kapható valamilyen adapter?
Nem elképzelhetetlen, hogy működik a vasút, megkímélt állapotú (csak pirosbetűs ünnepeken jutottak hozzá a gyerekek :)).
A bakelit síneket megviselte az idő múlása, azt valószínűleg pótolnánk.
Ha ezeket megválaszolod szerintem kapsz segítséget itt a topicban. Hozzáteszem mélyvizes szakértője én sem vagyok a témának :-) . Pld ha rossz a mozdony nem tudnám megjavítani, de szakértőt sem tudnék ajánlani hozzá.
Hozzájutottunk egy PV1 Előre típusú játékvasúthoz. Családi "örökség", nincs rossz állapotban, de szeretnénk felújítani, hogy újra a fénykorát idézze, és még a mi gyerekeink is megismerhessék!
Tudnátok ajánlani szakembert, aki hozzáértő véleményt tudna mondani róla?
Ez azt hiszem, régi Zeuke 0-ás, nekem is van két kocsim, meg egy jó romos elemes gőzös hozzá. De a sínt nem tudom... Talán 3 sínes Zeuke, tudtommal volt óraműves, elemes és "rendes" is :-).
Ez rendes tőled. Igazság szerint már más vágyam nincs is, meg helyem sincs a polcon. De most elég pesszimista vagyok. Azért köszönöm a kedvességed. Ezeket a modelleket ismered?
Sajnálom, hogy így döntöttél, bár megértelek. Én is gyűjtő vagyok, de kevés a pénzem, és halmozni már nem szeretnék. Ha mégis meggondolod magad, örülnék neki.
Ha lehetséges akkor egyben szeretném eladni kizárólag gyüjtőknek!! ahogy néztem az árakat a 4 szerelvényt és az összes sínért min 50.000 ft.-ot kérnék.
Mivel sürgősnek nem sürgős, eddig is el voltak a padláson várok az ajánlatokra.....
elzézést kérek mindenkitől de elcsúsztam az igért képekkel amit mihamarabb megpróbálok pótolni mert a szüleim padlásán van és csak ritkán megyek hozzájuk!