Összekapartam 54 e-mail címet, ők még 2007-08 ban Triumph tulajok voltak, remélem a mai napig is azok és az email címük sem változott. Remélem egy kettő benéz. Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében.
Tényleg nem tudom mennyire rossz a helyzet, mostanában nem járkálunk már ki. Nagyon sokan úgy jönnek vissza, hogy undorítóan viselkednek velük, szinte nem szolgálják ki őket...fura a helyzet...mi itt lakunk kb. 20km-re a határtól.
hétvégén volt egy Lucifer Orange Tinger, meg egy Neon Blue Speed Fehérvárról. Hétvégén lehet, hogy megint lesz valami, Győrbe megyünk. Gyere!!! Mid van?
Tokajon is van egy Rocket III, a legelsők közül, régebben is Tibi volt a rangidős, sztem most is ő lenne:D Jókat lehet vele beszélgetni, nagyon kemény a "sárc"! Sztem a környéken őt mindenki ismeri.
Összeszámoltam a környékedn lévő eddig említett TRIUMPH-okat: a te Street-ed, a debreceni Speed, Hajdúdorogon 1 Tiger + 1 Thunderbird, Hajdúnánás 1 Bonnie + 1 America, Debrecen-Józsa 1 955 ST + 1 900 Trophy, meg mintha szó lett volna még egy T-bird-ről.Ez 9, ezzel már érdemes lenne foglakozni, nem?
Nagyjából lehet írni ezt Józsáról, de azt hiszem senki sem haragszik meg ezen. Sajnos nem ismerem őket. Egyetlen Triumph tulajt ismerek, neki egy fehér Speed-je van és debreceni a srác. Teljesen véletlenül futottunk össze tavaly. Egymás mellé állítottuk a gépeket és megvizslattuk. Jó volt együtt látni őket:) Nem gyakori pillanatnak számít. A jövő péntek.. igen sajnos a hétköznap a munkáé egyelőre, de addig bármi történhet;)
Még annyi, hogy debrecen elővárosában, Józsa? jól írom? Ott is lakik egy Triumphos pár, a srácnak egy 955 ST-van, a bnőjének egy 900-as Trophy. Nagyon bírom őket. Esetleg ismered őket?
Szia, nem tudom milyen levegőszűrőt használsz, az enyémben K&N-van már egy ideje, akkor 17-ért vettem tisztítóval együtt. Már egy ideje van egy szűrő a vaterán a te motorodba úgy tudom, hogy jó és csak 3000Ft. Csak úgy szólok, ha szükséged van rá, nem rossz vétel.
szia, ha van kedvetek, jövőhét pénteken tuti a bükkben leszek, gondolom dolgoztok meg minden más elfoglaltság, de ha mégis úgy alakula akkor kanyaroghatunk egy keveset. Akár egész nap is oda vissza:D Pénteken egy marharépa sincs kint. Misii is meggondolhatná!?!? Meg aki a környéken van.