mi a 3. utemben, ami augusztus helyett majd ki tudja mikor lesz atadva, es mar masik epitoceggel.
Orulok, hogy vegre lett valami forum, remelem masok is idetalalnak majd, egy csomo lakoparknak van lakokozossegi oldala vagy forumja, hogy pont az ilyen szituaciokat meg tudjuk targyalni.
Hivatalosan még nem tudok arról, amit írsz, nemhivatalosan már én is hallottam erről valamit. Mi az 1-es épületben vettünk lakást, aminek a többszörösen eltotl átadási határideje március 31, úgyhogy remélem kapok majd valami hivatalos papírt, vagy odaállítunk teherautóval bútorostul :)
Igazából számoltam is vele, csakhát, az ember titkon bízik a csodában...
Sebaj, legalább meg lesz a kötbérből az illetékre a pénz! (remélem a kötbért megkapjuk)
Ti melyik épületben vettetek lakást? Kaptatok már valami papírt, hogy mikor adják át? Nekem nem hivatalosan június végét mondtak az 1-es épületre.
a liliomdomb nagyon jo kis projekt, en is vettem ott lakast, nagyon szep minosegben keszult el eddig, ami elkeszult.
Viszont problema van,nem is jelentektelen, es nem is ertem, hogy sancarlosp lakotars hogyan nem tud rola.
Itt is kivonult az Europa Epito, az elso ket utemet a beruhazo fejezi be alvallalkozokkal, a masik harom utemre uj tender van. Szoval lehet egy szep kis kesessel szamolni, hiszen hetek ota nem tortenik igazan semmi latvanyos, elvonult az Europai, majd jon hetek mulva az uj epito.
De hat ez egy ilyen orszag sajnos, en mar akkor szamoltam ezzel, amikor belevagtunk.
Sziasztok!
Mi is a Liliomdombban vettünk lakást a feleségemmel.
Viszonylag sok infóval rendelkezem, kérdezzetek, amiben tudok, szívesen segítek.
Mi kb hetente nézzük meg az építkezést, és az utóbbi 3-4 hétben kívülről nem sok változást láttunk az 1-es és 2-es házakon, amik már nagyjából kész vannak.
Valamikor februárban, belülről is megnéztük a lakásunkat, már meszelve voltak a falak, gyakorlatilag a burkolások vannak / voltak már csak hátra, meg a gépesítés.
A Szinyei Merse projektben is ugyan az a kivitelező, mint a Liliomnál (Európa Építő zRT), A beruházó viszont más.
Itt van egy érdekes cikk a kivitelezővel kapcsolatban: http://www.fn.hu/hetilap/0703/autoker_cafol_157490.php
Remélem a liliomnál nem lesz semmi gáz!
Tudomásom szerint a két építkezés kivitelezője teljesen más. (Liliomdomb-Európai Építő, Szirnyei - Autóker) De egyébként az első két épület áll az ötből, a harmadik garázsszintnél van, a negyedik-ötödiknél pedig most vannak a földmunkák.
Emberek! Vannak itt olyanok, akik valamilyen kapcsolatban vannak ezzel a létesítménnyel? Mi is errefelé orientálódnánk a párommal, de elég kevés független információt találtam eddig...