Én meg is kezdem a válaszolást. Ami persze teljesen szubjektív, pl. öt körmendi öt különböző válasza kevésbé lenne meglepő, mint az azonosság mindegyiknél.
1. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGJOBB HANGULAT?
Otthon a Kecskemét ellen a rájátszás első meccsén mindenki őrültebb volt az alapszakaszhoz képest
2. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGROSSZABB HANGULAT?
Körmendi hagyományokhoz méltóan idén a kupa első két körében szurkolásról sem lehetett beszélni.
3. HOGY ÉRZED, MELYIK MECCSEN HOZTÁTOK A MAXIMUMOT (azaz a körülmények ismeretében többet nem lehetett kihozni magatokból)?
A háromnapos debreceni túránk, amikor harmadmagammal végigüvöltöttük a kupa-, majd a bajnoki meccset is, fiatal barátunk dobkíséretében.
4. AZ IDEI LEGNAGYOBB CSALÓDÁS MAGATOKBAN?
Hát hogy a csarnokon kívülre is nézzünk, a sokat emlegetett egerszegi kiruccanásunkat kell megemlítenem, azaz a szervezetlenségből fakadó csúnya vereséget.
5. EGY LELÁTÓI JELENET, AMIT EGY DARABIG NEM FOGSZ ELFELEJTENI?
Szombathelyen a meccs végén (nem után!) pogózás az Ultras himnuszára.
6. A MECCS, AMELYEN KIÜTÉSES GYŐZELMET ARATTATOK?
Az alapszakaszban láthatóan, de nem hallhatóan sokáig szurkolgattak a paksiak nálunk, de a váratlan győzelem okozta eufóriánk elnyomta őket már az első negyedben is.
7. AMIKOR NEM TI VOLTATOK A JOBBAK
Hát ilyen nálunk elég ritka, de minden évben előfordul. Szolnok és Fehérvár így visszagondolva nem rólunk szólt, de nem tudom, melyik volt a rosszabb
8. A LEGJOBBAN SIKERÜLT TÚRA (itt nem a szurkolás a döntő tényező)
Sopron.
9. A LEGROSSZABBUL SIKERÜLT TÚRA (itt sem)
Szolnok.
10. HÁNY MECCSEN VOLTÁL IDÉN, ÉS ABBÓL MENNYIN SZURKOLTÁL RENDESEN?
35-ön voltam, 30-31-en kötelesség is volt szurkolni.
11. LEGNAGYOBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?
Nálunk nagyon gyengék voltak idén a falcósok a létszámuk ellenére.
12. LEGKELLEMESEBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?
A kecskemétiek a rájátszás meccsein náluk, mivel nem csak a tipikus, ütemes, vonjuk be az ülőket csarnokszurkolást erőltették
Kábé egy hónapja, hogy megígértem, néhány nap és lesz néhány kérdésem. Hát ez erősen több lett, elnézést érte. Na most itt vannak a kérdések (amelyek számát bővíthetnétek is akár), a fórumhoz illően kérek mindenkit a pocskondiázást, álszerénységet, cinizmust satöbbi nélkülöző válaszadásra. Lehet, hogy néhány kérdés hülyén fog hangozni, majd aki akar, leb*sz miatta ugyis.
Ez szenzációs! Jövőre el kellene menni valahova külföldre, és egész meccsen videózni, miközben borsódzik az ember háta. Bár azért azt a "valahovát" meg kell válogatni, persze.
Ja, tényleg, egy-két nap és összeütök ilyen kérdéseket, hogy "melyik volt a leg..." ebben az idényben, meg stb. Csakúgy szezonzárásként. Jó lenne, ha azokra sokan válaszolnának.
A szerb huligánok sem akarnak lemaradni görög kollégáiktól.
Play-off final, game #2 stopped before the end - Jun. 15, 2006 - by Dragan Jankovski Second game of play-off finals between eternal rivals Partizan and Crvena Zvezda, is finished 9 minutes and 40 seconds before the end because of conflict between fans and police.