Keresés

Részletes keresés

SMN Creative Commons License 2005.11.03 0 0 37

Hát idén kezdtem, így majd kiderül, hogy tudom-e mellettük csinálni. Egyelőre nincs gond, de tényleg alig van pár nyugodt pillanatom. :-)

Nem is hallottam még ilyenről. Mondjuk ebben az esetben megértem, hogy nem mentek sétálni, én sem vinném őket.

Előzmény: ditt (34)
ditt Creative Commons License 2005.11.02 0 0 36
ki vagy??:)))
Előzmény: baphomet (35)
baphomet Creative Commons License 2005.11.02 0 0 35
mintha már láttam volna valahol ezt a képet :)))
Előzmény: ditt (26)
ditt Creative Commons License 2005.11.02 0 0 34
Egyeteeem? Az azért elég durva lehet így a gyerekek mellett.. Én tuti nem bírnám, úgyhogy elismerésem:))
Én kutyáim is ilyenek, akármit csinálok, mindig ott vannak mellettem:)
Mi az az ebtilalom? Háát mérgeket tesznek ki a rókák miatt az erdő, szántóföld környékére, és ilyenkor nem szabad kivinni a kutyát a faluból, csak állatorvosi engedélyel, és persze sétálni is csak pórázon, szájkosárral szabad.. hát úgy meg mi nem megyünk inkább.. de asszem pénteken már vége van szerencsére:)
Előzmény: SMN (33)
SMN Creative Commons License 2005.11.01 0 0 33

Egyetemre járok, elvileg majd egyszer talán lesz belőlem agrármérnök. :-)

Mi is kint voltunk, kertészkedtünk egy kicsit, persze a kutyik is kivették a részüket belőle. Álandóan ott lábatlankodtak. Nagyon kíváncsiak. :-)

Mi az az ebtilalom?

Előzmény: ditt (32)
ditt Creative Commons License 2005.11.01 0 0 32
És mit tanulsz?:)
Barry jól van köszöni szépen, pihenget a napon:) Délelőtt játszottunk egy nagyot:))))
Nemsokára meg vége az ebtilalomnak, és akkor már mehetünk sétálgatni is:)
Előzmény: SMN (31)
SMN Creative Commons License 2005.11.01 0 0 31

Szió.

Hát igen, nagyon sok időmet lefoglalják, meg a kutyusok is. Ráadásul mellette még tanulok is, és akkor a házimunkáról ne is beszéljünk. :-)))))

Képzeld, felkerült a topicom az www.ujfoundlandi.lap.hu -ra a fórumok közé. :-)))

Hogy van a mackód?

Előzmény: ditt (30)
ditt Creative Commons License 2005.11.01 0 0 30
Hát két gyerkőc mellett elhiszem hogy alig van időd:) Gyönyörű mind a kettő:)))))))))
Előzmény: SMN (29)
SMN Creative Commons License 2005.10.31 0 0 29

Na, itt vannak a képek. :-)

A kisebbik, ő most lesz 1-jén 5 hónapos (holnap). :-)

Alexander.

És a nagyobbik, Szilveszter. Ő 17-én lesz 20 hónapos.

SMN Creative Commons License 2005.10.31 0 0 28

Szia!

Nagyon édes. Úgy imádom az ilyen nagy macikat!

Ne hari, hogy úgy eltűntem, de kész bolondokháza volt itt nálunk, meg mostanság nagyon sok a dolgom. :-)

De most végre itt tudok lenni egy kicsit, és máris felteszem a beígért képeket.

:-))))

Előzmény: ditt (27)
ditt Creative Commons License 2005.10.31 0 0 27
Végre sikerült:)))

ditt Creative Commons License 2005.10.31 0 0 26
Na
ditt Creative Commons License 2005.10.31 0 0 25
Művészkedtem, csináltam pár új képet Barryről:)[image2][image1][image3]
ditt Creative Commons License 2005.10.31 0 0 24
Művészkedtem, csináltam pár új képet Barryről:)
ditt Creative Commons License 2005.10.29 0 0 23
Nagyon aranyosak lehetnek:) Várom a képeket:)))))))
Hát igen, a netboardra én is csak nehezen tudtam bejutni annak idején..:(
Előzmény: SMN (21)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 22

Láttam, hogy ott is van fundis fórum, de oda bejutni. Amikor regisztráltatni akartam magam még feltettek vmi várólistára vagy mire, hogy majd talán engedélyeznek.

Szóval nem tudtam oda beírni. :-((((

Előzmény: ditt (20)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 21

Igen, úgy tervezem.

Vannak igen. Két kisfiú. Egy másfél éves és egy 4 hónapos. Szilveszter és Alexander.

Majd, ha jövök késöbb teszek fel róluk 1-2 fotót.

Hát ez az, gondoltam, hogy szinte naponta kell fésülgetni. Anyuéknak a sarplaninacát is kellene, neki is hosszú a szőre, de a fundiét útól sem éri.

Na, ez az amire most még nem lenne időm.

:-)))

Előzmény: ditt (18)
ditt Creative Commons License 2005.10.29 0 0 20
Én a netboard-on szoktam lenni egyébként, ide csak bekukk néha:)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 19

Na, nekem most mennem kell.

Késöbb majd még leszek.

Örülök, hogy Te már itt vagy. Remélem idővel egyre többen leszünk. :-)

ditt Creative Commons License 2005.10.29 0 0 18
Jaa, szóval ha meglesz a ház, akkor lesz kiskutya?:) Vannak gyerekeid?:) Mennyi idősek?
Háát a szőrével minden nap kell foglalkozni, legalábbis én minden nap átfésülgetem, és heti egy-két alkalommal pedig alaposan kifésülöm.. Nincs nagy gond a szőrével, csak nem szabad elhanyagolni:) Mondjuk most az enyémnek nem olyan nagy a bundája, nyáron levágtam neki:) Most olyan középhosszú.. de teljesen máshogy mozog, így sokkal könnyedebb, meg fürgébb lett:) De még így is rengeteg szőre van..:)
Előzmény: SMN (17)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 17

Jaj, olyan cuki lehet. :-)

Annyira várom már, hogy nekem is legyen egy ilyen szőrpamacsom. Csak szerintem erre még kb. olyan 1 évet várnom kell. Még itt lakunk a szüleimnél. Az építkezés meg nem megy általában valami gyorsan. Ide meg nem szeretnék hozni még, mert szerintem anyumék kitérnének a hitükből. :-)

Meg még picik a gyerekek nagyon sok időt kell velük foglalkozzak, így időm sem lenne még rá, mert gondolom nem kis ápolást igényel a szőre is.?

ditt Creative Commons License 2005.10.29 0 0 16
Ööö Barry-t is elég nehéz rávenni, hogy behuppanjon a kádba:) Úgy kell beleemelni:D A slagtól pedig ő is fél, nem tudom miért.. de ha séta közben meglátja a vizet, már rohan is bele:) Lehet hogy ősi ösztön, hogy a slagtól és a kádtól félni kell:D
Mondjuk ez jó taktika volt, hogy a gyereket betették a vízbe:) Ugyanis a fundiknak mániája kimenteni mindenkit és mindent a vízből.. Egyszer próbáltam Barryvel úszni, egyszerűen lehetetlen, mert lököd a part felé:) És közben persze összevissza karmol:D
Előzmény: SMN (15)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 15

Köszi. :-)

Képzeld a múlt hétvégén mentünk kiállításra (ott volt egy fundi is, olyan gyönyörű volt, ott csöpögtem), szóval elötte jött hozzánk a kutyakozmetikus. Az mesélte, hogy jár egy fundihoz, és képzeld fél a víztől! Teljesen ki volt rajta akadva. Hát én is csodálkoztam amikor mesélte. :-)

Állítólag amikor le akarta volna zuhanyozni, a kuty megfogta aztán bevágta őt a kádba, hogy fürödjön ő. :-)

A gazdija meg már nem tudta, hogy mit csináljon. Állítólag úgy fürdették meg, hogy egy tóparton megfogták a gyereküket és beletették 1 úszógumiba aztán vízre tették. Persze elbújtak,  mintha ott sem lennének. Na, akkor állítólag a kutya fogta magát és be ment a vízbe a gyerek után.

Így sikerült megfürdetniük.

Vicces, nem? :-)))

Előzmény: ditt (14)
ditt Creative Commons License 2005.10.29 0 0 14
Hogy milyenek a fundik? Sajnos én a sajátomon kívül nem ismerek személyesen más fundit.. De az enyém nagyon könnyen tanul, szófogadó, játékos, barátságos, ugyanakkor iszonyatosan jó házörző! Nálunk a roti csak dísznek van, Barry őrzi csak a házat:) A vizet tényleg nagyon szereti, amerre szoktam vinni sétálni, ott van egy kis patak, alig lehet onnan kicsalogatni:)) Régen jártam vele a tóra is, amíg ott voltunk, ki sem jött szinte a vízből, és mindent kihozott a partra, ami a vízen úszott..:) Szóval csak ajánlani tudom:)))))
Barry egyik szeme hajlamos a gyulladásra, ezt láttad a képeken is.. de van rá szemcseppünk, az helyre szokta tenni:)
Nagyon szépek a te kutyáid is:)))))) Nameg a macsek is:)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 13

Upsz.

A szöveg egy kicsit elcsúszott 1-gyel felfelé. :-)

SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 12

A család (állat tagjai):

Dina.

Liza.

Sámson.

Wolfi. Ő egy 11 éves sarplaninac.

És Neo cica.

:-)))))))

SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 11

Megnéztem a fotókat. Olyan gyönyörű az a mackó! :-)

Látom tényleg szereti a vizet. :-)

Persze a többiek is aranyosak voltak.

Egyszer azt hallottam, hogy a fundiknak is szokott gond lenni a szemével. Láttam, hogy a Te mackódnak is volt egy-két olyan képe amin eléggé csípás volt. Amúgy igaz ez? Mi a sharpikkal szinte minden hónapban kell menjünk szemészetre, nem egy egyszerű esetek azok sem. :-)

Én is teszek fel a háznépéről pár fotót, a többit meg itt meg lehet találni:

http://www.kep.tar.hu/suha

sajna fundi még nincs közöttük. :-(

Viszont hamarosan a bőröseimnak elkészül a honlapjuk is és azt is lehet majd nézegetni. :-)

Előzmény: ditt (8)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 10

Képet úgy tudsz feltenni, ha írod a hozzászólást és akkor lent van a browse, ott kiválasztod, mellette a feltölt, arra rányomsz és elvileg akkor meg is jelenik lent a kép. Ha megvan a kép mellett jobb oldalon lesz egy olyan, hogy beszúrás, meg asszem törlés. Ott rányomsz a beszúrásra és már fel is teszi rögtön a szöveghez. Ezután már csak azt kell csinálni, mint amúgy, rányomsz a mehetre. Elvileg így meg is fog jelenni a hozzászólások között a kép is. :-)

Előzmény: ditt (8)
SMN Creative Commons License 2005.10.29 0 0 9

Szia!

Nekem sajnos még nincsen. Jelenleg 3 shar-peiem van, de amint sikerül elköltöznünk innen, ahol most lakunk akkor majd szeretném bővíteni a családot egy kis fundival is.

:-)

Ez akkor azt jelenti, hogy hóbortosak? Sajnos személyesen csak 1x-2x találkoztam még fundival, akkor is csak szinte pillanat erejéig.

Milyenek? Imádnivalóak ugye?

Valóban úgy viselkednek a vízzel kapcsolatban, mint amiket írnak róluk?

Előzmény: ditt (7)
ditt Creative Commons License 2005.10.29 0 0 8
Wáá ide nem tudom, hogy hogy kell képet feltenni:(
Nah mindegy www.kep.tar.hu/dittoo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!