Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.07.26 0 0 1355

hogy te milyen kincseket találsz mindig:))

SZUPER!!!

örök hála...

Előzmény: Sárkány (1354)
Sárkány Creative Commons License 2004.07.26 0 0 1354
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1353

Mennyi Gackt!!! És igen, Gackt csodás .

Harpokratesz:

És már értem a fogalmi zavar mibenlétét, de asszem továbbra is fenntartom Gacktra az asexuális jelző használatának jogát:-), a saját értelmezésem szerint, persze. ( csak viccelek) :-) És egyre gondolunk, pontosan ARRA gondoltam a lakkruha kapcsán, Arra a bizonyos összeférhetetlenségre .Csak nem tudtam, hogy fogalmazzak finoman. Neked sikerült. :-))))

A Prince:  benne kevés a szépfiúság ( G.-hoz képest), de van benne vmi vonzó. (Ami a pasasok számára általában érthetetlen, hogy mi. ) :-)

Atsusi Sakurai! YEEAAAAHHHH! :-)

Közi ! Mégegy AAAAAAAAHHHHH!  / Sárkány!! Közi ügyben nézz bele az emailfiókodba. / :-)

Hyde!

:-)~~~~~

________

Ennyire futotta tőlem, késő van, megértitek.

:-)

Jó zenehallgatást mindekinek.

Ja, és ne merjetek Gackt videóklippeket nézni nélkülem.

harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1352
gak2  gak3  gak  gak4
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1351

Köszönöm, Köszönöm mindkettőtőknek!   én is kívánom nektek így előre!

jövő héten azé' még vagyogatok, csak nem minden nap, hétfőn még egész nap leszek.

Jaj Babylon!

hát KÖZI is nagyon tetszik, az az album csodás. húúúú, azt meghallgatom még egyszer, mielőtt lelépek.

--------

Gackt magyar lapjáról viszont nem sikerült azokból a Zip-fájlokból semmit se hallani, tök üresek, pedig kicsomagolgattam őket.  nálatok műxik?

Előzmény: Sárkány (1349)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1350

persze, hogy felzaklat, egy ilyen kivételesen jó pasinál:))))) :DDD

na várjál, várjál, akkor itt fogalmi zavar van kettőnk között, tisztázzuk:

aszexuális = a szexualitás teljes hiánya, nemi vágytól mentes, nemi ingereket nélkülöző.

jó, már értem, hogy te az androgünitást érted alatta. nálam nem egészen ugyanaz a két fogalom.

a lakkozott ruhás kép pont, hogy nem aszexuális, ha jól látom amit látok..)))

egy kurvajó nő van rajta (jó, mi tudjuk, hogy nem nő), de látható a férfiasság jele is kontrasztként. vagy nem jól látok, csak piszkos a fantáziám??? jujujjjjj:))

ez az ember se nem férfi, se nem nő, hanem valami másféle lény.  (mondtam ezt a betett lakkruhás kép okán,vizsgáld csak meg a képet jól :-))  De az andrögün jobb szó erre a "nemtelenségre". :-)

na, pontosan én is ezt mondom Gakuto-ra, hogy androgün, vagyis nemtelen, egy kivételes emberi lény. ez egy magasabb szellemi, lelki állapot következménye, de mondhatnám alkímiai terminussal szólva, hogy a Nap és Hold egyesülése testben, lélekben és szellemben. hát Gakuto már itt tartana??  húúú, de irigylem:)) na azért nem:))

nem azt mondtam, hogy volt, hanem volt/van, tehát van is:))

bocs ha hülyén fogalmaztam, csak annyira külön választják a régi és a mostani G-ot.

(tudod mire gondolok).

nekem semmi bajom Gackt női szerepeivel, akkor sem, ha ezt komolyan megéli.

látni benne a baromi jó, szexis férfit (amikor férfi) és a gyönyörű, szexis, kívánatos nőt (amikor nő).

ehhez kivételes képességek kellenek. Prince (nem tudom ismered-e) ugyanezt csinálta fiatalabb korában. ő is eljátszadozott ezzel. sok párhuzamot fedeztem fel kettőjük közt.

TUDOM, HOGY G-nak SEMMI BAJA!!!!

szerintem G. zseni, Prince is az (ő is vagy 25 hangszeren játszik, zseniális hangszerelő, előadó, énekes, stb.). 

-----------

ez érdekes, amit momdol, mert nagyjából nekem is ez jött le a klipből, miután többször megnéztem., de most más teljesen világos így.

-----------

meghallgattam a L'arc en ciel számokat:  SZUUUUUUUUPER!!!!!!

Hyde-nak is tényleg marha jó a hangja. ez is egy nagyon jó banda.

a GACKT számoktól ismételten el vagyok ájulva, a Vanilla fantasztikus!

Előzmény: ba-bylon (1347)
Sárkány Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1349

Jó szabizást, pihend ki magad, meg egyéb jókat...

Letöltöttem egy klippet Atsushi Sakurai-tól. Baromi jó. A zene is, a pasas is. A Buck Tick nevű zenekarban játszott vagy még most is ott van. Nagyon jó.

Jó képet sajna nem találtam róla. Hasonlóak a Gackt-hoz. Külsőre legalábbis...

Én még leszek egy darabig...

Előzmény: harpokratesz (1346)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1348

Kellemes szabit! (minimális monitor előtt töltött idővel , kivéve ha sexi japán fiúk vannak a képernyőn :-)))) De ezt mindenkinek kívánom!

Egy hétre én is lelécelek az internet elől, de auguszus elején azé'  beteszek pár képet, például Klaha-ról.

ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1347

nahát..ha tudom, hogy így felzaklat a Gackt & aszexualitás téma....akkor másképp fejeztem volna ki magam.  pl így: ez az ember se nem férfi, se nem nő, hanem valami másféle lény.  (mondtam ezt a betett lakkruhás kép okán,vizsgáld csak meg a képet jól :-))  De az andrögün jobb szó erre a "nemtelenségre". :-)

S miről jutottál arra a következtetésre, hogy "Gacktnak eszméletlem jó hangja volt" ? VOLT? 

Ha jól terjed a "mi kis pletykánk",  a végén visszahalljuk, hogy Gackt tulajdonképp egy eunuk, sőt hermafrodita  :DDDD na jó, semmi baja nincsen nekije. ezek csak szavak :-)

Nos pár számomra megfogható dolog a raison detre-ről. 

A férfi  elhidegült a nőtől, s bevallja, csak a nő teste érdekelte.

Úgy tűnik, csak a nő ragaszkodik még a férfihez , míg az teljesen rideg .

De valójában mindketten madzagon függő pierrot-k, bábok, és egymást rángatják , élvezkedve (önző módon).

..ilyesmi...

harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1346

értem,...és hó vége felé járunk:)

én augusztusban nem leszek net közelben (sőt már igazából jövő héttől sem), szabin vagyok, de néha azért bepillantok majd.

Ő mondta, hogy aszexuális, vagy ez a te megállapításod?  - kiürült volna a puttonya, csak nem pazarolta el az enegiáit 10 év alatt (mer' akkor nagyon sajnálom, komolyan)?, ha meg szerep, akkor nincs gond.

különben meg az a legjobb állapot, pl. az androgünitást is szokták annak nézni. olyan szerintem nem létezik, hogy aszexualitás, akkor romba dőlne Freud bácsi minden elmélete. kizárt dolog, csak legfeljebb az energiák másfelé terelődnek..., de lehet nagyon titkolni is (erre csak kivételes egyének képesek).

na jól van, nem filózok, de akiben ilyen hatalmas energia, potencia van/volt, mint benne, az nem válik csak úgy köddé. mint tudjuk, semmi nem vész el, csak átalakul...

szerintem Gackt-nak eszméletlen jó hangja van/volt, hihetetlenül erőteljes, és azzal, hogy ennyire mély, férfias is, még külön lenyűgözővé teszi.

Hyde érdekel, most töltöm le a L'arc en ciel számokat.  nekem is nagyon szimpi így képek alapján, és tényleg jó pasinak tűnik.

Dir en grey-t én is többször megnéztem, előszörre nekem se tetszett, de a japikkal gyakran így van az ember. igaz rájuk a mondás, hogy ne ítélj túl elhamarkodottan. más kultúra, más szimbólumnyelv, más gondolkodás, más lelkivilág...

a filmjeik is ezért olyan nehezen emészthetőek laikusoknak.

a szöveggel nem foglalkoztam még, kapásból nem tudnám az egészet lefordítani, csak szótár segítségével. angol tudásom gyatra, sajna:(

de szívesen venném, hogy neked miről szól, mert nekem most nincs időm fodítgatni, szöveg nélkül nemigen értelmezhető. engem inkább a képi világa fogott meg, a zene nem annyira:)

Előzmény: ba-bylon (1344)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1345

Én ha fúvóst tanulnék, akkor klarinét vagy oboa lenne, de azt már én se fogok, maradok a jól bevált hegedűnél...:))) Lórien próbálkozott ugyan azzal, hogy megtanítson zongorázni, csak ahhoz gyakorolni is kellett volna, nálunk meg otthon nincs zongora...:(

Egyébként KENU tesója szaxofonozik...:)

Előzmény: harpokratesz (1341)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1344

Nem , sajna nagyon korlátozott a "befogadóképességem". Gagyi az internetes előfizetésünk. :-/  De havonta , úgymond "lenullázódom".

Aszexuális az Gackt. :-)

Hyde amúgy nagyon jó pasi , és a hangja is. :-)Volt egy csomó Laruku klippem ( Laruku=L'arc~en~Ciel ) A korai indies korszakában fullra nőnek néztem a hosszú barna hajával...de csak egy pillanatra, hisz nem téveszthetnek meg a japik. :-) A Blurry eyes c. dal klippje ilyen. Aztán egyre sexibb hapsi lett belőle,persze a maga törékeny androgün módján .Meg a képen látható gitáros Tetsu is egyre pasisabb lett, de amolyan édes pasika, és hatalmas plázarobogó cipőket hord. :-) A kedvenc klippen tőlük a Pieces, mert Hyde megöli benne Tetsut. Hát nem édesek? :-))))))

Sajna már nincs meg az a cd-m, pedig most úgy megnézném. :-(

Amúgy a Dir en grey raison detre klippjéhez direkt belinkeltem a dalszöveget, mert elsőre nem tetszett a klipp nekem, nem prűdségből,  csak egyszerűen nem értettem , hogy mi célja van. Nem szeretem a céltalan brutálkodást. De aztán elolvastam a szövegét, és annak fényében már mindjárt más. Meg nagyon gyors vágások vannak benne, s ez is elsőre nem könnyíti meg a történések felfogását. Sz'al soxor meg kell nézni újra meg újra meg újra meg újra, harmadszor már élvezetből, haha... :-)))))))

De lehet, hogy túl sokat látok bele ebbe a dalba. KIváncsi lennék, nektek miről szól!

A filmrendelősdid még nem próbáltam, de felírom  teendőim közé. :-) , mint a szájharmonikát. :-)

Előzmény: harpokratesz (1342)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1343

na, látom kavartak az Odeonban is szoft ügyben, mert nem láthatók a filmek, mint korábban.

na, akkor be kell írni a keresőbe a címet, aztán kidobja a film adatait.

Előzmény: harpokratesz (1336)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1342
mail-ben most nem tudok neked küldeni zenét, nem vagy fogadóképes, vagy mi...???
Előzmény: ba-bylon (1330)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1341

jah, jó kérdés. mindegyiket szeretem, de a fúvósok (szaxofon, trombita, fuvola, harsona, klarinét stb.) különösen a szívem csücske, még a vonósok is (hegedű, bőgő). ezektől szinte extázisba tudok kerülni, a szaxofon pláne nagyon el szokott bűvölni, talán ezen. de már nem fogok:((

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (1332)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1340
és ő az aszexuális is???
Előzmény: harpokratesz (1338)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1339
én tudok neked ajánlani szuperjó tanárt, kettőt is:)
Előzmény: ba-bylon (1334)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1338
akkor HYDE!!
Előzmény: ba-bylon (1337)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1337

:-)Sokat változott a találós kérdéses kép óta a zenekar tagjainak stílusa külsőre. Sok év el is telt. :-) Nemrég tettem be a pasiról egy aktuálisabb  képet. Na, súgok: Moonchilde

Előzmény: harpokratesz (1335)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1336

az a helyzet, hogy régi a film (1995-ös), úgyhogy reménytelen moziban keresni, talán filmklubokban felbukkan időnként, mert a rendező elég nagy név, az operatőrről nem is beszélve. 

(csak) videokazettán lehet beszerezni az Odeon Kiadóban (kb. 1800,- Ft), de itt az info róla:

Fallen Angels

itt pedig az eredeti DVD borító és néhány fotó a filmből:

FA FA2 FA3 FA6FA7 FA8FA9 FA4 FA5

LL-nak egy másik nagyon cool-os filmjéből (Run, 1994) való fotók:

R R2

és még egy kis kedvcsinálónak:

La La2 La2Lai2 Laj Laj
Előzmény: ba-bylon (1331)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1335
na ne hülyéskedj, az tényleg csaj!!, engem nem lehet átverni, vagy a japánoknak mégis sikerülne??
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1334
Én szájharmónikázni akarok. :-)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1333
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1332
És ha lehetne, melyik hangszert választanád?:)
Előzmény: harpokratesz (1310)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1331

Persze érdekelne a film -ilyen felvezetés után, viccelsz? :-) -

Jáccák moziban néhanapján? Mint a néha fel-felbukkanó Kitano filmeket szokás...

Előzmény: harpokratesz (1327)
ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1330

Harpokratesz:

Bocsi, a "csaj"-t ebben a topicban képletesen kell érteni. :-)

Majd augusztusban tudok töltögetni, ha akkor vmikor átküldesz canto-t, az jó lenne. köszi. :-)

Sárkány:

remek dolgot találtál. A Sex Machinegunsot ugyan nem ismerem, de az X-Japan, Gackt, a DIR EN GREY !!! és Larc en Ciel  a legnépszerűbb együttesek, legalábbis hazánk kicsiny japán fan színterén biztosan. :-)

X-Japan  1997-ben oszlott fel, ő volt a modern értelemben vett japán rock első  populáris és eszméletlenjó zenekara, példakép a következő fiatalabb generációknak. Nem tudom, hogy fejezzem ki magam, az X Japan, az Az X J -A-P-A-N . :-)

Előzmény: harpokratesz (1326)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1329

én aszondom ÉLJEN GAKU-CHAN!!!   VÉGRE EGY SZEXIS JAPÁN!!

nagyon úgy néz ki, hogy '73-ban született:)

GCGC2GC3GC4GC5GC6GC7GC8GC8GC9GC8GC9GC10GC11GC12GC13GC14GC15GC16GC18GC19GC20GC21GC23GC24GC25GC26GC27GC28 

GC30GC17GC30GC34GC35GC36GC37GC33
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1328
húúúúúú, ez remek:)
Előzmény: Sárkány (1323)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1327

majd küldök néhány LL számot.

a kantoni (és a mandarin) nyelvet szokni kell, elég furi, de úgyanúgy hozzá lehet szokni, mint a többihez. a kantoniban a magánhangzók ejtése bonyolultabb, elnyújtottabb, hangsúlyosabb, éneklősebb, többféle hangmagasságban ejtik, így a jelentésük is különbözik egymástól.

én sem beszélem egyik ázsiai nyelvet se, pedig nagyon szívesen és örömmel megtanulnék japánul és kantoniul, de sajnos egyelőre pénzkérdése a dolog.

pl. a koreai nyelv hangzásra nagyon hasonlít a japánra (sokszor nem is tudom eldönteni melyiket hallom), csak az írásjeleik nem. persze nem véletlen, hisz anno erről a területről vándoroltak be tömegével a japán szigetekre, keveredve az ottani őslakosokkal.

Leon Lai-hoz ajánlanám neked az egyetlen itthon elérhető filmjét, amiben nagyon cool, de a film is cool és a zenéje is. abszolut formabontó művészfilm. szerintem neked nagyon tetszene. anno (1996) a mozikban itt nagy sikerrel ment, azóta már kulti film lett. a másik főszereplő fiú benne, a már említett Takeshi Kaneshiro (alias Aniki). ha érdekel, megadom a film pontos paramétereit.

Előzmény: ba-bylon (1316)
harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1326
a pasi Közi, a csaj talán Gaku-chan-nal fotóztatta magát. más csaj nincs ezen a topikon.
Előzmény: ba-bylon (1319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!