Bobolya!Beszéltem telefonon a fiatalemberrel és tényleg nagyon kedves volt.Még visszahív mert éppen úton volt.Közben hívtak a Melissi miatt is ahol már nincsen hely,de néznek másikat és értesítenek.Tudom,hogy én töketlenkedtem el az időt,de most már mindegy.Lassan csak összeáll!
Nem értem mit akarsz mondani!Soha nem utaztam még külföldre és hát nemgondoltam,hogy ennyire kell sietni.Látod van aki szívesen segít nekem és nem kritizál.Az,hogy tapasztalatlan vagyok annak megfizettem az árát.Az igényeim pedig teljesen normálisak szerintem.A kereteinkhez képest szeretnék emlékezetes nyaralást.
Az tényleg drága!Azért köszönöm.A Shitonosok még nem írtak/Xenonas/A külföldiszállásos sem válaszolt még/Ammos/.Persze én is inkább a beach-en szeretnék lenni.Most már csak kicsit kell várnom és lezárhatom az ügyet.Köszönöm,hogy segítesz nekem,nem is tudom,hogyan háláljam meg!
A cartour visszahívott. Abban az időpontban a beachre a Hollidayba egyetlen hely van, ami nektek megfelelő lenne, 2 légteres: 289.000.-Ft. Erre már sajna nincs semmi kedvezmény /ez szerintem elég drága/, a Babis-ba lenne még 2 hét erre az időpontra, 200.000.-Ft a 4 fő 2 légteresbe, de ez a faluban van, és júli 12-től lenne.
a 8-i időpontok már fullon vannak.
Van még pár másik hely, de más időpontban, és nem a beachen. Ha gondolod hívd fel őket a 34-511711. számon cartour, én a Barbarával beszéltem. Nagyon rendesek.
Beszéltem a Jolly Jokeresekkel is, ők is visszahívnak azt mondták, még nem hívtak.
Szia!Igen küldtem üzit a külföldiszállásoknak is.Az a kettő amit te is írtál már foglalt,de van mellette egy amiben még lenne hely.Nem jut eszembe a neve,de majd megkeresem.Várom a visszajelzést.A Shitonosoktól még nem érkezett vissza az ajánlat.Júli 8-tól mennénk mert előtte szombaton esküvőre kell mennem.12 éjszakára gondoltunk,de akár 14 is lehet,ha másként nem megy.Ha utána érdeklődsz azt megköszönöm.A sartisarti.com -ról jött ajánlat,de azt nem lehet megnézni és kicsit félek tőle.Puszi:Andi
A www.kulfoldiszallasok.hu -n van 5-6 apartmanház Sartin, magyar telefonszámos elérhetőséggel. A Phillys és a Katerina ház után én is érdeklődtem, nagyon készséges volt a fiatalember akivel beszéltem visszahívott a válasszal.
Andi mikor szeretnétek menni egyébként, és ha jól vettem ki, 3-an?
Ha gondolod, megkérdezem a nálunk lévő cartourosokat, nézzenek körül hol van még hely. Mi már 4x-re megyünk velül nyaralni, nagyon korrektek voltak idáig, mindenben segítettek, ami kínunk volt.
Fel a fejjel, gondolj valami szépre. Mondjuk a nyári nyaralásra.
A Holliday kb. 50 m-re van a tengertől A ház tetején van egy kis csobbanó medence.
A sarti info cjb-n nézegettem az apartmanházakat a Sithonapartmanház is ott van a beachen ahol a Holliday, és a Makedón is. Ezekre emlékszem. Az Anesti közvetlenül a part melletti utcában, a bolthoz elég közel.
A Sithonosokat próbáltad elérni?
Szerintem ne húzd soká mert ahogy telik az idő, egyre inkább fogynak a főszezoni "jobb" szállások az irodáknál.
Merre? Még nem tudom. Jelenleg 2 ország között nézegetek. Görög és horvát tengerpartok, amik szóba jöhetnek. Sarti az elsők között van, de nagyon nézegetem én is Omis-t. Barátokkal mennénk, ezért egy közös döntés lesz.
Meg is néztem már és hát eléggé drága.A másik azért tetszik nekem bár belső képet nem láttam róla.Lassan kezd mindegy lenni,hogy milyen.Júj de depis vagyok!Bocsi!
Kantorandi, most néztem a sithon honlapján a Xenonast. A kép alapján már emlékszem rá, kb. 20 m-re tőle a kis dombra fel"mászva" ami mögötte van, ott a Stamatis. A Xenonas hátuljánál lévő kis utcában van az Evros étterem. Ott finom elv girost-pitában vettünk.
A Grandtour 2000. Holliday apartmanházában is látok még olyan helyeket, ahova lehet egyénileg menni, de már nagyon kevés van szabad az előfoglalási táblázat szerint.
Nekem 6 éves a kissebbik gerekem és 13 a nagyobbik.Én is azért választottam Sartit mert lessan mélyülő partja van.Jelenleg úgy néz ki,hogy a Xenonas apartman lesz talán,de még várom az ajánlatot a sartisarti.com-tól is.Fogy az esély a jó helyekre és most még én sem vagyok jó hangulatban.Remélem hamarosan megoldódik minden és akkor kezdődhet a visszaszámolás.Puszi:Andi
Mi a kisebb gyerekem miatt, /8éves/ Sarti beach strandját találtuk ideálisnak, na meg magam miatt is, mert sajna nem tudok úszni, de a gyerekkel szinte egézs nap a vízben lehettem tavaly Sartin.
Előtte voltunk Nea Potideán, ott bazi nagy kövek voltak a vízbe befelé menet, voltunk Nei Poriban, ott jó volt a strand, és a szállásunk is, azelőtt meg Korfun voltunk, olyan apartmanban ami közvetlen a víznél volt Messongiban, de itt is köveken kellett átmászni ha fürdeni akartunk. És ott elég hideg volt a víz is.Korfu gyönyörű de ott meg állandóan autóztunk, hogy mindent lássunk. De azért oda is visszamennék bármikor. az eddigi 4 hely közül ahol jártunk, Sarti az a hely nekünk, ahol igazi pihenős, tengerpartos, eldugott öblös, naplementés gondtalan nyaralás vár, úgyhogy ezért választottuk idén is. A beachen nyugodtan lehet fürdeni, a gyerek talált pajtásokat is mindig magának, a férjem álandóan hurcolja a szörföt magával, ő is tudott szörfözni olyan jó hullámok is vannak, szóval ellene semmi nem szólt, sőt. És ráadásul nincs túl messze autóval sem. A Korfus utunkra gondolva, már most hányingerem támad, olyan horror volt a Pindos hegyen átkelni.
Ha "megúntuk a dagonyázást" elmentünk csavarogni, Narancspart, Vourvouru, Marmaras, és Toroniba naplementét nézni!!!!
Idén hajózni is elmegyünk egyet, az tavaly kimaradt, mert a kislányom beteg lett, mire menni akartunk.