Tudom ,hogy hetvegere igertem de nem jutok mar egyrol a kettore...alvazszam miatt azota is varom a rendorseg altal kikuldendo fuggetlen bevizsgalot....pont ma telt le a 2 het es 2 hetet mondtak, de eddig semmi sehol..se papir se mas...addig pedig nem nyulhatok az autohoz...pedig ugy mennek mar es bugykolnem! De vegulis ilyen allapotban is dobhatok fel kepeket....azon ne muljon...holnap megyek ugyis oda ahol a kocsi all...haza sem jovok kepek nelkul...igerem!
koszi! Torzskony meg nincs..itthon nem volt meg ujra forgalombahelyezva miota bevezettek a torzskonyvet...azt majd most kap! Tehat utana lesz csak aktualis ezek szerint..
Szin: 606 Ahorngelb 52:4 ez nem tudom mi :( 54:0: Zwischenpolster 57:0: Armlehne klappbar vorn 61:8: Halogen Fern-, Abblend- und Nebellicht 62:7: passz 66:5: szintén 67:5: ez valószínű a nagyobb kapacitású akksi lesz, de nem vagyok benne biztos.
Szia! Megnezhetem oket? foncsor erdekelne rajta a leginkabb...az legyen rendben a tobbinek nem lehet nagy baja.....dobj egy telszamot es felhivlak 1-2 napon belul!
Van egy pár első lámpám, Hella, a tömítőgumija is nagyon jó.
Jó a foncsor, az üveg sem sárga, összeségében írhatnám, hogy tökéletes, de én azért cseréltem újakra, mert azért látszik, hogy nem új, kicsit sárgásabb.
Leginkább a ködfényszóró előtt lévő fényterelő sárga. A csatolt képen az van, amiről beszélek.
15e Ft-ot kérek a párért.
Úgy éreztem, hogy az autóm megérdemli az új lámpákat. ;-)
Tegnap benéztem a kocsi alá, és a motor alatt találtam egy kb tenyérnyi olajfoltot :(. Remélem csak a leeresztőcsavar rossz. Ha csak az a rossz, akkor megnyugszom, hogy nem a motor eszi az olajat :)
Ha áll a kocsi, akkor elvileg csak ott tud távozni az olaj, tömítéseknél nem nagyon, nem?
Nem hivatalos mühelyben volt, hanem egy régi Mercedes szerelő csinálta otthon a garázsában a szerelést :-). Ha érdekel, priviben elküldöm a számát.
A gépmunkákat a III. Hévizi úti Simon gépmühelyben csináltattam.
Mindcuzammen 250 volt a lentebb leírtak, alkatrész+munkadíj együtt. Alkatrész volt a több, jóval.
Sajnos nem teljes motorfelújítás volt, hengerekhez, hengerfejhez nem lett nyúlva (mondjuk nem is nagyon kell) és nem ártana esetleg a vezérmütengelyt is lassan már felújítani. Ha ezeket is megcsináltam volna, legalább mégegyszer ennyi lett volna.
-motorban tömítések (szelepfedél, hengerfej) és főtengely-, szelepszárszimmering csere
-új kuplungtárcsa, kinyomócsapágy
-2 új hátsó lengéscsillapító, hátsó burman csere
-összes létező lé lecserélése.
Most jöhet a szépítés: hiányzó díszlécek, belső szőnyegezés valamint a kisebb elektromos hiányosságok orvosolása (nem müködő benzinszintjelző, rádió, index) és olyan lesz a gép ahogy szeretném :-)
(a fenti mesaget a yt mb fórumba is beraktam, hátha van aki nem olvassa mind a kettőt)
Igen ezen teljesen felesleges vitázni. Én azt a nézetet osztom, hogyha már nem teljesen gyári, akkor legyen olyan ahogy nekem tetszik. Nekem kell beleülnöm, és én használom.