-csak azért mert most olvastam egy képregényt Disney érában kiadott benne Boba Fett kb 7 éves kislányával. Kb Wednesday Addams a kibcsaj, csak épp hordozható ionágyúval, és fogorvosi fogóval.
de az egyik a galaxis legmetálakodottabb gonosztevője
a másik meg pitiáner gengszter
különbség még az is, hogy az egyiket volt ideje megvezetni, csőbe húzni, előre megfontolt volt az "alattomos" szándéka, gyilkos DÖNTÉST hozott
a másikra meg véletlenül rányitott egy ajtót, mattot kapott és reflexből rálőtt, nem volt lehetősége fontolóra venni bármit is, ÖSZTÖNÖS mozdulat volt, nem valós döntés
magyarán szerintem a kettőt nem kéne összehasonlítani
Az jutott eszembe most, hogy ugye a Han-Greedo konfrontációt azzal az indokkal változtatta meg George, hogy nehogymár hidegvérű gyilkosnak tűnjön Han. Hiszen simán lelőtt (alattomosan az asztal alatt) egy fejvadászt, aki fegyvert fogott rá.
Ezzel szemben a Bespinen a fegyvertelen Darth Vaderre gondolkodás nélkül leadott több lövést is. Mégsem változtattak rajta 97-ben. Ez nem számít hidegvérű gyilkos szándéknak? :)
jól érzed:) a Prometheussal majdnem akkora rombolást végezett, mint KK a Star Wars-ban a ST-val.
A Watchmen-hez tudtommal semmi köze, csak a sorozathoz, az meg, hát, aki szereti a filmet, nehezen vette be a gyomra a sorit. Én sem tudtam végig nézni teljesen. nem egy siker sztori. a Leftovers-t háromszor akartam elkezdeni, de nem sikerült 3 résznél tovább jutni, nekem ezek a terjengős, misztikus szarok nem jönnek be sajna.
Ha már valamit mindenképpen pozitívumként akarunk a pedigréjére írni, akkor az legyen a Star Trek reboot, bár ahhoz Abrams is kellett vaskosan.
Tudom, hogy ettől mérges leszel majd, :) de szerintem a Prometheus is jó volt, a Watchmen pedig egyenesen kiváló. A Leftoversről rengetegen ódákat zengenek, azt viszont nem láttam. Nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi években nagyon jó a track recordja...