mivel eddig senki nem jelzett vissza, hogy esetleg ismerős volna neki valamelyik gép, így útmutatást kérnék, mire kell!!!!! odafigyelni vásárláskor, hogy a kialkudott összeg mellett ne kelljen belefutni egy laza 5 kiló felujítási összegbe.
Mégegyszer köszönöm, de ha emailban elküldenéd lehet, hogy jobb lenne, sajnos nem tudom jól elolvasni, letöltöttem, de még kissebb méretü lett Köszönöm. Szia!
Még annyit, hogy a 4x4 High és Low ot csak olyan úton használd ahol a kerék kanyarban kitud pörögni, különben károsíthatja a hajtásláncot (megfeszül pl. száraz aszfalton)
Szia, az O/D kapcsoló, ha kivan kapcsolva (ég a visszajelző lámpa) akkor tudomásom szerint nem vált fel ötödikbe. Ez előzésnél lehet jó, jobban lehet húzatni.
A 4x4 kapcsoló: Auto - itt automatikusan kapcsolja az első kereket, ha a hátsó megpörög
4x4 High - fixre kapcsolja az első kereket 4x4 Low - fix első kerek + "felező"
Mondjuk az utolsó kettő egy és ugyanaz az autó szerintem.
Az elsőt külsőre végigjátam egyszer, akkor még nem itt volt kirakva, de a gáz nem volt feltüntetve rajta sehol a töltő nyílást sem láttam, emiatt nem is foglalkoztam vele... Pedig a töltőnyílást látnom kellet volna ha gázos ugye?
A váltom volt már felújítva,és van váltóolajhűtő is. Ennek ellenére ha kihuzom a pálcát szerintem égett szaga.Azért néztem meg mert hátramenetben lusta nem ugrik hanem csak olyan szép komotosan indul meg. Az biztos hogy lecserélem az olajat de szűrőt honnan szerezzek be hozzá?
Cmena jo lett a kocsi? Ha nem jössz a pótkerekedért eladom magamnak........
Valaki tud esetleg Pótkereket ? Mert az enyémet valami majom lelopta.
Naháááát! Ez sem semmi... 2008.03.07-én írtam először erre a fórumra, akkor még nem sokan voltak(unk) itt. Most elolvastam visszamenőleg az összes hozzászólást. Le vagyok döbbenve, mennyien szeretitek(jük) az Explorert...! Találkozó? Gery74, Rick4 akkor ezért mondtátok, hogy lesz? Én meg rávágtam, hogy áááá, nem megyünk... Csak lesek itt, mint Rozi a moziban. Jó látni, hogy ÉL a topic! Ezentúl többször be fogok nézni!
Sziasztok! Új vagyok itt. Próbálom kitapasztalni az Explorert, nem kaptam hozzá semmit és csak futólag mutatták be. Valaki tudna segíteni, miért van az o/d off illetve on funkció?és mit jelent?fogyasztás szempontjából lényeges lehet? az összkerékhajtás kapcsolón a low mit jelent? explorer használati útmutatót keresek.
Hello, nekem az Allianz jött ki legjobbnak (tavaly is ez volt, 17200.-) de sokmindentől függ, lakóhely, kor, jogosítvány megszerzésétől eltelt idő, egyéb kedvezmények...
Szia, Budapesten az Árkád parkolójában, 11 én 18 és 20 óra között.
Nem is eldugott helyen, az egyik bejárattal majdnem szembe a sorompo mellett.
A zárat barmolták szét, gondolom megzavarták őket. de új zár kellett, azt átkódoltani, és a kasznit a zár körűl megegyengetni, nem lett túl szép, de 20-30 ezerért most nem akarom az egész ajtót újra fújatni.
Az az érdekes, hogy állítólag (parkolójegy szerint ) kamerával megfigyelt terület és ehhez képest csak homályos alakokat láttak a felvételen :(
Azt nemtudja valaki, ha a jegyre az rá van írva, hogy "Az autókban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk" az jelentheti azt, hogy az autón okozott kárért vállalnak felelősséget? (tudom naív kérdés)
Vagy milyen szabályok vannak az ilyen jellegü fizetős parkolókban, egyáltalán van valamilyen felelőssége az üzemeltetőnek?