Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Szóval nincs cucc az online bulihoz! Szerintem az Oya mesternek van, de nem veszi fel a telefonját... Még próbálgatom.
Illetve egy frászt! T E M P L A R!!! Templar mobilon netezik, ha esetleg elhozná a cuccosát, akkor az én kártyámról nyomhatnánk. Ez az! MNindjárt megpingelem...
Hátaznemtúljó, mert ha jól tudom a 6110-en van ugyan infraport, de semmivel sem kompatibilis, arról meg nem is beszélve, hogy hiába van kapcsolat a lap' és a teló között, az adatátvitelhez egy modem is elkél. Szal ez így nem müxik. FELHÍVÁS! Akinek van kábele(modem)/SH888-a, R320-a, egyéb beépített modemmel és infrával/kábellel felszerelt mobilja, az izibe ajánlja föl!!!:-))
Komolyan, mi légyen?
Ha az IKEA nagylelkűen felajánla egy netes kapcsolatot, az nem lenne baj. Van hálókártya a laptophoz, mindenfélére tudok csatlakozni:)
keton:
Felvetés jó, Tiéd a pirospont, nekem sem progim, sem kábelem nincs a Nokiához (6110). Valahogy eszembe sem jutott, hogy bármi is kellhet a telefonon kívül az átvitelhez.
hüjeseggmacesfargo :-(
A mai napom amúgy is a lámaizmus jegyében telt, (bocs Ole Nidahl :-) amit ma pár helyen műveltem, az nem volt semmi, le sem merem ide írni...
Mindenesetre a talira összállt minden, még a sérómat is (már ami maradt belôle) lenyírattam, meg a kocsimat is lemosattam, bár ez lehet hogy ballépés volt...
Elkészültek a matricák, annak ellenére, hogy a nyomdásznak volt vagy 6 órája megcsinálni ôket, kicsit el is kefélte, majd holnap meglátjuk, hogy kiosztható-e. Kikérem a T.ársaság véleményét...
Most még nyomtatok apróságokat, meg alszom egy nagyot, meg összefaragom azt az ominózus oldalt, oszt reggel belehúzás lesz.
Templar:
láttam ma félkészen a kocsidat, nagyon pöpec lesz, a fele retkes, a másik meg csilivili. A küszöbödet az egyik oldalon lefújták feketére, (eredetileg is az volt, most pótolták a folytonossági hiányokat a fényezésben) majd megcsinálják a másik felét is.
Az má' döfi.
Én is hallottam az Est FM-et.
Tökre beizgultam.
De már előtte eldöntöttem 1 héttel ,hogy elmegyek.
Kb. 10 napja van autóm.
Nagyon meleg a pite.Zöld ,classic 900GLE.
Remélem taláxunk majd a NAGY tömegben.
Lehet,hogy már 1/2 10-kor ott leszek.
:)
Hazafelé a kocsiban az EstFM szólt, mint rendesen. Valaki betelefonált és elújságolta, hogy holnap micsoda buli lesz az IKEA Parkolóban. Fikidí a speeker elkérte a srác telefonszámát, azzal az igérettel, hogy holnap élő-egyenesben kapcsolják a Volvós Találkozót.
Tehát tessék Negrót szopogatni egész este, nehogy valaki rekedt legyen holnap.
A telefonálónak Gratula az ötletért.
fargo,
még egy utolsó egyeztetés:), ugye megvan minden progid a Nokiához (ugye Nokiád van?)? Mert még letölthetem:) +1: Fél tízre megyünk az megfelel? Szvsz fél óra alatt össze lehet lőni a gépeket.
Mindenkit irigyelek, aki holnap ott lesz a jamboree-n! Én persze nem tudok elmenni, úgyhogy mindenkinek jó szórakázást kivánok!
Képeket szívesen fogadok a taliról a quasi@expressz.hu-ra.
480T
Igen, de nem a progival. Visszaraktam az eredeti kártyát, és azzal bevette a kódot. Érthetetlen...
Próbáltam a progit, aszonta, hogy nem látja a telefont. Erre leszedtem még két hasonlót a netről, de azok sem. Ami csak azért érdekes, mert a nokia cellular data suit gond nélkül látta...(?)
No, megyek még gályázok egy kicsit, le vagyok maradva. Tegnapelôtt jól elfelejtettem egy ügyfél "iszonyúan sürgôs" munkáját, csak ma jutott eszembe, a lüke még csak nem is reklamált, hogy áll a nyomda... Ciki.
Most olvasom a levlistán, hogy valami guru (25 éves futómű-hangolási, tuningolási és tervezési múlttal) az igazi ínyenceknek azt javasolja, hogy a 200 / 700 / 900-as Volvokba építsék át a 100-as széria elsô futóművét.
Állítólag messze jobb konstrukció volt, mint a késôbbi McPherson cuccok, csak a könnyebb szerelhetôség és a futószalagra alkalmazhatóság miatt leváltották. Valami kettôs keresztlengôkaros dolog volt, ha jól vettem ki a szavaiból. Az átépítés elég macerás, semmi sem stimmel, de állítólag megéri...
Emlékeztek a Felvonulási téren a 144-esre, amikor majdnem derékszögben álltak keresztbe a kerekei? Nem volt semmi látvány...
Fargo persze hogy akarok....Ott leszek egy haverral eggyütt ...sőt lehet fater is eljön!
Kocsi ma lett kéász nemlett rossz bár túl jó se...de a tavalyi fényező átbaszott....Hőkamrás fujás volt beigérve, bár arra hamar rájöttünk nem az volt, és most mint ez a fényező elmondta még a festék is szar volt...szóval most már kezd is szépen matulni, ma felpoliroztam de nem a legjobb, igy most lehet majd tavasz felé újra fényezni...Szerencsére most találtunk egy atombiztos fényezőt, aki tényleg csak hőkamrával dolgozik, elemenként 10 000 fujná le az szerintem nem rossz!
CYRUS:
Ha erre jársz, és lesed a lepényeket, akkor tudd, hogy amennyiben be akarsz még szállni segíteni, akkor szombaton 9-9.30 között gyülekezzünk az IKEA parkolójában. (F szektor, leghátul.)
lore:
Saabok: ma megcsodáltam, immár sokadszor, egy 9000-es üléseit. Zannyapupposát, az már valami. Olyan nagyon szépen formált üléseket nem sok kocsiban látni, imádom!
(Ennek ellenére inkább Volvot vegyél :-)
Az olcsósodás a megszokott imli: a T5 amit Frigyessel néztünk, sem igazán felelt meg a leírtaknak...
A lábasról nem tudok. Biztos inkognitóban dolgozik.
Ez nem a piros-fehér Amazon? A pirítós anno 850k-ért (?) nézett egyet...