Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nekem van még egy fél tekercsnyi a gépemben, de annak a java a régi 460-asomról szól. A Saabosoknál vannak még képek, meg a Sz. Gergô profi fotós barátja is csinált egy csomót, meg lore is fog küldeni, úgyhogy lesz még kép.
Ha összegyűjtök egy nagy adagra valót, akkor fel fogom tenni a VBT honlapjára, nyitok egy külön oldalt a talinak...
Nagyon jok kepek! Megha Zarq autojanak a vege kicsit 'elmaszatolodott' is...
( tehat Zarq-nak NEM kell tobb loero az autojaba, mert vegen csak egy maszat maradna belole..;) )
'A Turbo Varázsa, avagy lacka kocsijából kifogyott a szusz... vagy a benya... vagy a tranyó... vagy mi ;-))))'
egyiksem. Lacka volt a bena.
1. elaludt a rajtnal
2. nem tudta meg hogy 1.-be csuszi-kupi -val kell kiloni, mivelhogy meg sosem gyorsult igy...
De most mar tudja..;)
Visszafele is jottunk , miert nem volt foto?
Telleg gyonyoru Zarq autoja!
Az elso 244-V8 kepen rajtamaradt a rendszam,zuzd le gyorsan..
Egy igen durva elhajlással fűszerezett legénybúcsú után, másnaposan, fejfájósan is élmény volt a találkozó!
Kár, hogy az időjárás nem volt, hozzánk olyan kegyes, mint májusban!
Ivnx-úr miért nem gurult kerítésen belülre a V70XC-vel. (Mi beállunk az Ő udvarára, ha úgy hozza a szükség.)
Fargo! Méé mondod, hogy kehes a kocsim? Mikor nem is az. Hanem olyan gondolkodós fajta. Én nyomom a gázt, ő meg elgondolkodik, hogy most akkor mennyek, ne mennyek? Aztán az nyer, aki tovább bírja.
Bolas tanácsára kértem tanácsot egy szerelő sráctól. –Ha lenne némi névmemóriám, akkor most tudnám kitől.- Egy rövid próbakör után kaptam néhány olyan ötletet, amik esetleg segítenek megoldani az én nagy bajomat. Csütörtökön viszem Ivnx-hoz a kocsit, de addig el nem hozom, amíg meg nem csinálják.
Az a kis paksaméta, amit érkezésemkor a kezembe kaptam igencsak emelte a találkozó színvonalát! Gratulálok mindenkinek akinek munkája volt benne!
Meghoztam a képeket, elkezdem szkennelni és feltölteni, de csak másfél tekercsnyi van nálam, egy fél tekercs még van a gépben. Nem lesz túl gyors, mert közben F1-et nézek...