Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
A ballagás miatt csak kevesen voltunk. A két legifjabb - Roland és Attila - festették a modulok fém vázát, egyébként csak beszélgettünk, 7 körül zártunk.
Ismét kérek egy kis beszámolót a pénteki napról csak hogy tudjam merre felé tartunk.:) Most már minden rendeződött, így minden pénteken jelen tudok lenni.
Nos, akkor 21. -én tudok menni, sőt kocsi is lesz.
Így hozzám 2 -3 ember befér. (asszony is jön)
"Burgeri"! Az új wintrack is lefagy ugyan ott, ugyanúgy.
Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?
A 4. sín lerakása után teljesen megáll és semmire sem reagál a gép sem. De idáig semmi probléma nem volt a géppel, minden progi kifogástalanul működött/működik.
20.-án pénteken a clubnapon tudunk igazán pontosítani, ki jön, ki nem tud. Valamint hány autó, és hely lesz. Azt is hány órakor, hol találkozunk szombaton reggel.
Ádámot nem tom én se elérni de lehet aztán a 21. e mégis csak jó nekem is mert az ismerős nem biztos megy csanakra de ezt pontosan kb 21. e előttt pár nappal tudnám megerősíteni
üdv mindenkinek tudom hogy azt mondtam hogy nekem bármelyik nap jó lenne de változott a terv 21. én ménfőcsanakra kell mennem mert zalából hozzák a gigantom hajtását de 22.e tökéletes