Engem is érdekelt a téma, ezért körbejártam. Amiről a kolléga írt előttem az már az mfd3-as navi. Saját vinyóval, érintőképernyővel. Az eddigi mfd2-esből kér fajta volt. Az egyik cd alapú, a másik dvd alapú. A DVD-s annyira gagyi volt, hogy csak cd táral lehetett rajta cd-t hallgatni. Az új elvileg már 50% magyarország térképel rendelkezik. Persze ez nem igo. :((
Villanást nem láttam, detektor nem jelzett egyszer sem. Az óra 160-170 között állt.(volt egy kis szünet a sorban és felhúzódtam) Remélem megúsztam, a végét úgyis a közeg dönti el. Ha lesz fejlemény majd leírom. Viszont ha valakinek van tapasztalata ne kíméljen meg minket itt a fórumon.
Nem ültek még Rs-ben, nekem meg sietős volt. :-)) Ezért is a dobozos "baleset". Egyébként köszönöm a szíveslátásod, remélem tudok majd vele élni. Természetesen ha Miskolc környékén jársz, Te is szóljál.
> A dobozok villanak is, piros uv fényt...............150 km/h felett
A fenét. Sokkal hamarabb villan.
Majd eldönti a gép, hogy teherautó vagy-e, mert arra ugye más sebességhatár érvényes. De valóban csak 150 körül készül fénykép. (De a villanás kevesebbnél is ott stresszel!)
Nekem 23e van a dizelben, eddig még egy deci olajat se kellett tölteni bele, pedig készültem rá. (TDI-m voltak előtte) A részecskeszűrő az elején szórakozott, aztán 5e után beállt (cseréltek valami relét gariban)
Élményre persze jobb a benzines - magamnak én is azt vettem volna - csak nem hiszem, hogy finanszirozták volna a tankolásaimat:))
Most sajna nem jött össze a találka, de fogok én még a te utcádban járni! :-))
Ha újra arra akad dolgom szólok, és a igyekszem a dolgaimat is úgy igazítani.
Ma este BPesten 3,5 óra alatt verekedtem át magam! (általában fél óra alatt megvan) :-(( Így Szombathely-Miskolc valamivel több mint 7 óra. Pedig a 86-oson meg kellett állni, mert két utasomnak is vissza akart jönni az ebéd. Az autópályák + tömve voltak.
Jut eszembe. Az autópályás dobozok villannak is ha felvételt készítenek, vagy nem. Egyet későn vettem észre és a detektor sem jelzett.
Az unokaöcsém is venne egy RS II-t. Csak nem tudja eldönteni, hogy dízelt vagy benzinest. Nekem ugye benzines van, jelenleg 25 e km. futott (és épp a fényezőnél pihen). Van itt olyan tulaj akinek 100 ezer km-en belül gondja volt a dízel Rs-el?