Keresés

Részletes keresés

Vah úr Creative Commons License 1999.06.30 0 0 60
Filmpajtások,

keresek egy régi-régi francia? sci-fi sorozatot, mármint a címét.
Ismérvek:
ezüst színű rövid botszerű tárgy, amellyel meg lehetett állítani az időt.
( volt egy jelenet, amelyik bevésődött az agyamba: körhintához hasonló vidamparki alkalmatosság egyik rögzítőpöcke kilazult-persze nem véletlenül-, de e tárgy segítségével, megállítva az időt, sikerült visszatolni és hőseinknek megmenekülni).
Volt a sorozatban törpe, meg kopasz muksó, de halvány segédfingom sincs, hogy miarosseb volt. Az őrület be kerget már ez a nemtudás.
Ha?
Ötlet?
kösz
Vhr

dekóder Creative Commons License 1999.06.30 0 0 59
A Keresztapában valóban van egy rész, amikor felrobban egy autó, de csak az asszony ül benne, és nem a film elején van, hanem a közepén (az első résznek).
Előzmény: kisvacak (57)
Cassiel Creative Commons License 1999.06.30 0 0 58
svga:
Kössz szépen, már nagyon régen szeretném megtudni a film címét!
Nem emlégszel még valamire belőle, hoy mikor adták pontosan, vagy hogy lengyel-e?
Esetleg bővebben a történetre?
Én csak arra emlékszem, hogy nagyon szerettem, és a kislény arca van még előttem.
De már a címéért is örök hála!
Előzmény: svga (50)
kisvacak Creative Commons License 1999.06.29 0 0 57
Te endi!
Én láttam mind a 3 részt!
Biztos?
Előzmény: Törölt nick (55)
svga Creative Commons License 1999.06.25 0 0 56
De jo neked hogy fenn birtal maradni. En sajnos olyan faradt voltam....<|-) (halosapkas alvo smile)

svga

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.24 0 0 55
Kisvacak!
Az a Keresztapa masodik resze volt.

Most volt a tv2-on a Brazil. Jo egy film.

pomogács Creative Commons License 1999.06.24 0 0 54
aki megnézi a Múmia c.filmet az rákúr.
velem ma megesett,bár a popkorn bejött
kisvacak Creative Commons License 1999.06.24 0 0 53
Melyik az a film, amelyik úgy kezdődik (de lehet, hogy két részes és a második része kezdődik így), hogy nagy esküvő, dínom-dánom, azután elindul az ifjú pár kocsival, előttünk nagy pusztaság, majd hirtelen robbanás. Felrobban velük az autó. Csak ennyi rémlik az egész filmből és valahogy bekattant egyik nap. Sajnos nem tudok rájönni, honnan, melyik filmből, mely időből rémlik.
Valószínűleg "maffiás" film lehetett? Hm.
cornelius Creative Commons License 1999.06.24 0 0 52
?,
a Bunuel film címe Los olvidados,
magyarul, ha jól emlékszem, Elhagyottak.
Előzmény: Törölt nick (46)
svga Creative Commons License 1999.06.23 0 0 51
Van egy film amit keresek, kb. 10 evvel evvel ezelott adtak. Volt harom-negy foszereplo (ferfi is, no is), talan foldonkivuliek voltak vagy valami hasolno. Amire nagyon emlexem hogy buborekban beszeltek mint vmi kepregenyben, ellentetben a tobbi szereplo rendes hangjatol.
Asszem ue. a filmben volt valami speci kesztyu is, amely megsoxorozta viseloje erejet.
svga Creative Commons License 1999.06.23 0 0 50
Aha, erre emlexem, nekem is tetszett. A cime "Csillagok kűldôtte" ,a foldonkivuli kislanyt Majkanak hivtak es mindenfele fura kepessege volt. Gyermekkorom egyik kedvenc filmje :-)
Előzmény: Cassiel (48)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.19 0 0 49
Az egyik legjobb film, amit eddig láttam, a "Legyek Ura" c. film. Épp most néztem meg újra videóról. Egyszerűen elmodhatatlan.
Cassiel Creative Commons License 1999.06.17 0 0 48
Régen kb 10-12 éve adtak a tv-be egy ifjusági sorozatot, valamilyen lengyel vagy cseh sorozat lehetett.....egy földönkivüli kislány ürhajóját találja meg egy fiatal társaság és megpróbálnak neki segíteni elég kezdetleges egy sorozat, de nekem tetszett :)
EasyFriend Creative Commons License 1999.06.15 0 0 47
Szerintem jó ötlet volt ez a topic. Nekem is lenne egy kérdésem, bár inkább a tömegszórakoztatás, mint a kultúra kategóriásból. Néhány (3-5) éve láttam a tv-ben egy filmet, gyanítom, hogy amerikait, mert a főszereplő mintha Bill Pullman lett volna, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Ami tuti, hogy a film java része egy repülőtéren játszódott, és vígjáték volt. (NEM Airplane!) Majdnem betegre röhögtem magam rajta. A főhős pasinak egyszerre kellett rengetegféle dolgot elintéznie, és egyre jobban belegabalyodott az eseményekbe. Ez így nem valami sok, de hátha rémlik valakinek. Ha látnám, biztos, hogy felismerném.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 46
Láttam egyszer a tv ben, persze 11:45-től kezdődően egy Bunuel filmet (ff), aminek nem emlékszem a címére. Állami- gondozott fiúk voltak benne, ha jól emlékszem. Egy jelenet belémívódott: az utcán lófráló gyerekek megtámadnak és kirabolnak egy koldust, akinek nincs lába. Ismeritek a filmet? Mi a cí
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 45
Mit jelent az, hogy "muveszfilm"? Definialnad?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 44
Tündérlala: ahogy nézem, eddig nem még senki sem mondta, de a magyar címe: A gyönyör rabjai. (Hogy miért pont ez?)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 43
Próbáld az Odeon-t (Corvin mozi), vagy esetleg a Videomaniát (Andrássy-Nagymező sarok)!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 42
hol lehet ilyen művészfilmeket beszerezni?
nem tudja valaki?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 41
az a japan scifi urmese tenyleg tok jo volt....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 40
A francia film a Gyűlölet volt, meg is díjazgatták anno. szeressük
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 39
Hi!
Keresek egy filmet, pár éve volt valamelyik magyar csatornán. Egy grúz film, magyarul az volt a címe, hogy "Facsemeték". Egy öreg papáról meg az unokájáról szólt. Az öreg körtefát akart ültetni, de egy speciális fajtát, amely 10-15 év után termi csak az első gyümölcsét. No és ezért el kellett mennie az ország túlsó végébe, mármint a facsemetékért. Ja, és az unokájával ment el. Közben mindenféle érdekes és tanulságos dolog történik velük.
Na és a vége fele elég durva, úgyhogy le se írom. Majdnem sírtam rajta... sőt, nem csak majdnem.
Egyszerűen csúcs film volt. Szóval kéne videókazin...

A másik film most volt szintén egy magyar csatornán, sajnos ezt se vettem fel. Három srácról szólt és Franciaországban történt. A lezüllött fiatalokról és a zuhanó társadalomról mondott el igen mély dolgokat ez a film.
Volt benne egy "vicc", amit az egyik főszereplő többször elmondott:
-Egy ember zuhan a századik emeletről, és minden emeletnél megjegyzi: "Egyenlőre semmi baj... egyenlőre semmi baj..."
Elég durva egy film volt ez is.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 38
Akkor az süllyesztő! De kösz!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 37
Bateman:
biztos, hogy a MOKEP forgalmazta, mivel mas akkor meg nem volt akkoriban. Azt hiszem videon nem adtak ki.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 36
Gen! Igazi király vagy!Most már csak azt kéne tudni ki forgalmazta és hol lehet hozzájutni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 35
Végigolvastam eddig, hátha tudok valakinek segíteni, de eddig nem :-(
Ehelyett "cserébe" én is keresnék valamit: A hegy legendája volt emlékzetem szerint a címe és gyanúsan hong-kongi film volt. Úgy cca. a 80-as évekre forduló időkben tán.
Mintha valamely kínai hegyek között valahová utazó hivatalnok álmáról lett volna szó (mint a végén kiderült, ti. hogy álom volt a dolog), aki valahogyan taoista és buddhista (?) szerzetes-varázslók egymás közötti harcászkodásába is belekavarodott valamiképp, leginkább nézőként. Valahogyan valami kísértet-történet is volt benne.
Gondolom, nem filmtörténeti mélységű opuszról van szó, de ha eszembe jut, akkor mindig feléleszt bennem egyfajta - hogy is "írjam" - megérteni-vélést, valami kisebbfajta aha-élményt darabkát taoista világszemlélet-ügyben. Nem látta esetleg valaki valami tévén, hogy netán lenne róla videjó?
Lovamat egy videjóért! Vagy videjómat egy országért???
Hajj! hüpike! Sóh!
Üdv, Ghanima
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 34
Bateman, csak a te kedvedert! :))
A film eredeti cime: Uchu kara no messeji (1978)
Directed by Kinji Fukasaku
Writing credits Kinji Fukasaku (story), Hiroo Matsuda

Ezen a cimen van meg nehany info rola!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 33
A film cime Uzenet az urbol volt. Teljesen japan alkotas volt, csak a szereplok nem voltak japanok.
Vitorlas haromarbocos urhaLYo rulez!!! :)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 32
Császtok!Király hogy van ez a topic! Én baromi régen láttam egy filmet ami akkor kísértett amikor Magyo.-on tombolt a mozikban a StarWarsI.Akkor jáccottak a moziban egy félig japán, félig amerikai filmet ami a StarWars-ot volt hivatott koppintani.A jellemvonások amiről valakinek beugorhat a film:Liábe dió ami összehozza a kiválasztott embereket akik megmentik a földet,Vitorlás hajó, ami tuljadonképpen űrhajó, rakéta meghajtású igazi bolygó stb. Kiváncsi vagyok kinek ugrik be.A TV is jáccotta.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 31
Hát, van miért...
:-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!