Vannak emberek akiknek ez a dolguk hogy megértsenek téged. Általában kórházakban dolgoznak.
Nos ha mára topik szétverésnél tartunk akkor ne legyél felháborodva inkább emlékezz vissza mit csináltál a BVE Train topikban és még mindig nem álltál le 0-ra még mindig beírsz hülységeket hadd emlékeztesselek a mai "magjavítottama a diktafonom veszek fel hangokat" szövegedre. Másrészt hiába a te topikod nem kéne mást elkűldeni melegebb éghajlatra.
áááááááááááááááááááááá Erre most mit írjak? Inkább kérdezek. Mégsem villamosokat mentünk meg hanem inkább mezőgazdasági gpeket fejlesztünk ki? bve:boynak igaza van abban ahogy röviden tömören jellemzett.
Banyaielete!Te olyan idegesítően hülye vagy,hogy arra már nincs szó.Szerintem hagyd abba a baromságaid,mert valaki diliházba fog záratni.Remélem szüleid nem tudják miket írkálsz,mert ha meglátják tuti letagadnak.Nem vagy te annyira kicsi szerintem hogy ennyire irreálisan gondolkozz.Én ajánlom,hogy lásd be hogy semmi értelme annak amit csinálsz.Itt a fórumon mindenki hülyének néz.Ez neked miért jó?
Traktorod is van?? Jó van öcsém. Van egyéb mezőgazdasági géped is? Ne inkább nem akarom tudni mivel akarsz villamost vontatni mert megin leesek a székről a röhögéstől.
Mert 10 m-re lakunk a vasúttól és traktor után kapcsolva azzon a 10m-ren a villamos a saját kerekét is kénytelen lenne használni max csak tiszta homok lesz a kereke mert azt az utcát 2010-ben tervezik aszfaltozni.
Trabantoit 100 E forintiért??Ki az a hülye aki annyiért megveszi??? De ha eladod hogy hozod haza? Azpn kívűl hogí vasúton. Vagy már a házad elé van fektetve a vasúti sin hogy oda tudják vinni a tuját?
Elárulom hogy a szomszédom ellenünk játszik mert ő azért lopná el a villamost hogy, nőket tudjon fogadni meg éjjeli bulikra járjon ahhol ruhhátlanul táncolnak. Az egész fizetését erre költi.
Nyúltál már 24V-ba? Az annyira "ráz meg" hogy visszarántod a kezed. Utánam eg átléped a madzagot. Esetleg elvágod. Engem a modellvasút a sinnél nem egszer megcsípett igaz nem 24V hanem csak 12-18V de a különbség nem sok.