Hjajj hjajj tényleg, tényleg, ejnye, tudom is. 3-kor-e kezdődik-e ugye? Elnéztek-e rá? Én lehet ho megnézem már csak tréfából is, de előtte követelem a Bedeytől vagy anybody legyen is ott, hogy a bérletemet számítsa be az árba...
B. Sr., pénteken nincs filmklub, színházklub van a közházban a vpg színjátszó szakkörének prezentálásában, asszem ötórai kezdettel 500.- beugró mellett. Legalábbis legutóbbi információim szerint az Amélia el lett napolva.
Sajnos az iskolánk webmestere képtelen volt ránk hallgatni és szolidabb megoldásokat találni a teljes bezárásnál, de most már folytassuk itt a beszélgetést.
Kérek mindenkit, ha tudja valakinek is az emailcímét (mint én nem pölö) az küldjön neki emailt hogy itt van a fórum adddig, amíg. Nem sokkal nehezebb az indexre regisztrálni mint régen!!
Hát a topic az télleg dead, de mondjuk azért is mert a VPG honlapon (www.vpg.rulez.org) viszont elegge porog a forum, ugyhogy oda irnak inkabb a maiak, ti is beírhattok oda nyugottan.
nahat eltelt tobb mint egy honap az utolso hozzaszolas ota.legalabb en legyek az utolso.
az lesz a szep,aki utoljara ir ide.eddig en vagyok
a szep..
Maca,a szep.
nemsokara megfujom a riadot.addig pl. tudom ajanlani a corat,ahol most bor-hetek(vagy mi a ferde fasz) vannak,es igen jo arban talalhatok
a legkulonbozobb minosegi(neha ojat is iszom)borok.minden jozanul toltott nap koprsoszog!
a mondas is ezt tartja.
space_ghost