Budapesti lakások és irodák takarítását vállalom. (főleg belváros) Lakásokban vasalást is, házvezetést. Időseknek is szívesen segítek. Legénylakásokat is vállalok, ahol több teendő akad pl. mosás, mosogatás, vasalás.
Régóta dolgozom ezen a területen, referenciáim vannak, leinformálható vagyok, OKJ végzettséggel rendelkezem, nincs káros szenvedélyem, kérésre küldök önéletrajzot.
Budapest egész területe érdekel, ha esetleg távolabb esik tőlem, tudok ajánlani ugyanígy referenciával rendelkező, leinformálható hölgyet, akár kimondottan időseknek is (ápolónő végzettséggel).
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást, gyerek felügyeletet vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...:) DE takarítottam már magán lakásokban is Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni :) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! Gyerekfelügyelet a lakásunkon is , hisz két gyerekkel egy harmadik is szívesen eljátszik. tel. 06209254133 Hívhattok bizalommal!!!
Kedves Viktória , szívesen elvállalnám hétköznap délelőtt vagy szombaton tudnék menni, két kisgyerekes fiatal anyuka vagyok, aki szeret takarítani(jobban mint főzni:))gyakorlatom is van, takarítottam már Németo.ban és Budapesten is-egy hasonló méretű lakásba, úgy tudom elégedettek voltak, ha gondolod tehetünk egy próbát... tel. 06209254133 üdv.:O. Andrea
Takarítónőt keresek: 11. kerületben, nagy lakáshoz (130 nm). Nincs gyerek, van 1 kutya, ketten vagyunk a barátommal. Egy alkalommal: portörlés , porszívózás, felmosás, konyha+fürdő takarítás, mosás, ágy áthúzása, Vasalás (ez nagyon fontos elsősorban ingek,blúzok)
Heti 1 alkalom és nyolcezer forintot szánunk rá, de szerintem 6-7 óra alatt el is végezhető a munka.
Precíz, megbízható, rugalmas embert keresek.Tel:0670/3844906
Takarítónőt keresek: 11. kerületben, nagy lakáshoz (130 nm). Nincs gyerek, van 1 kutya, ketten vagyunk a barátommal. Egy alkalommal: portörlés , porszívózás, felmosás, konyha+fürdő takarítás, mosás, ágy áthúzása, Vasalás (ez nagyon fontos elsősorban ingek,blúzok)
Heti 1 alkalom és nyolcezer forintot szánunk rá, de szerintem 6-7 óra alatt el is végezhető a munka.
Pihenésre vágyó kismamáknak, egyedülálló vagy elfoglalt hölgyeknek teljes körű háztartási segítség. Takarításban (alapos porszívózás, felmosás, portörlés, bútorápolás, csillogó tükrök, vízcsapok, ablak, ajtó, konyha, fürdőszoba, szemét összeszedés, stb.), házimunkában (mosás-vasalás, rendrakás, egyéb), továbbá bevásárlás, hivatali ügyintézés (posta, bank, stb.), ház körüli tevékenység (hó, fű, kert, udvar), autó (mosás, takarítás, karbantartás). Szállítás, sofőrködés, gyermekre vigyázás is akár. Mindezt egy 30 éves, kedves, magyar, gyermekszerető, állatbarát férfitől, aki tiszta, ápolt, becsületes, józan életű, rugalmas hozzáállású, több éves gyakorlattal és saját autóval rendelkezik. Budapesten, esetleg környékén. Alkalmi és állandó jelleggel. Telefon: 30/2030-995
Sziasztok! Takarítást vállalok, Budapesten és Pest Megye Vecsés-Monor környékén. Normál takarítást 1.000,- Ft/óra. saját bio tisztítószereimmel 3.000,. Ft/óra vállalok. Gyakorlatom van, megbízható, precíz munkát végzek. Ha érdekel hívj bártan: 20/211-9135
Takarítást vállalnék magánszemélyeknél főként hétvégenként 3-4 órában vagy hétköznap este 1-2 órában a XI. kerületben és környékén. Gyakorlatom bőven van, itthon a kisfiam után néha úgy érzem egész nap csak rámolok és súrolok :) Hívjon bátran, tegyünk egy próbát! 06205723322