Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 780

Mintha folyamatosan támadó üzemmódban menne. És volt olyan hozzászólása, amiben használta a "férjem" szót.

Akármilyen értelmben értette, mindenképp elgondolkodtató.

Előzmény: Tasunko Witko (772)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 0 0 779

A rosszul működő egészségügy valóban felelős azért, hogy az emberek más megoldásokat keresnek. A rossz közoktatás pedig azért, hogy ne biológiai magyarázatokat keressenek, hanem valami egyszerűbbet. Inkább választóként lehet az embereket ostorozni, hogy 27 éve nem engednek ezekhez hozzányúlni.

Előzmény: ásítósmacska (778)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 778

Egyébként tényleg kíváncsi lennék, hogy miért nem alternatív módszert választott - ha már annyira elégedetlen a tudományos orvoslás hazai lehetőségeivel... :) 

Előzmény: Törölt nick (775)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 777

Még mindig nem érted......

Előzmény: Tasunko Witko (774)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 776

Képtelen különbséget tenni - a saját sértve-érzettségét sem bírja zárójelbe tenni, és ez abszolút akadályozza a tisztánlátásban. 

Előzmény: Törölt nick (773)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 0 1 775

Valós téma csak a topikod nem erről szól. Nem arról, hogy milyen problémásan kaptál a kórházban fájdalomcsillapító gyógyszert, hanem hogy nem az akupunktúrát vagy egy gyógynövényt választottál helyette.

Előzmény: Tasunko Witko (774)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 0 0 774

Mert a magyar emberek többsége melyik kórházba szerez tapasztalatot? A svájciban, vagy a hollandban? A magyar betegek mivel  szembesülnek? Nem a magyar egészségüggyel?

Előzmény: Törölt nick (773)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 0 1 773

Folyamatosan kevered a magyar egészségügyi rendszer állapotát a tudományos orvoslás jelenkori lehetőségeivel. A kettő nem ugyanaz.

Előzmény: Tasunko Witko (768)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 772

Én nem az egész életemről írtam, hanem arról, amit az egészségügyben megtapasztaltam. Milyen jogon minősíted te az életemet? Neked lételemed a folyamatos személyeskedés? Mikor sértegettelek én téged? Mikor minősítettem az életedet? Nem is ismerlek, mint ahogy te sem ismersz engem. Nem tetszenek a kommentjem?  Jogod van hozzá, hogy ne tetszenek. Azonban muszáj folyamatosan személyeskedned?

Előzmény: ásítósmacska (769)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 -2 0 771

Ritkán szoktam igénybe venni "ajánlást" az ismerősöktől. 

Egyébként téged ki akadályoz(ott) abban, hogy legyenek orvos barátaid/ismerőseid...???

Előzmény: Tasunko Witko (770)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 770

Elhiszem, mivel azt írtad, hogy több orvos ismerösöd is van. Nyilván az ismeretség, kapcsolataid közre játszottak, hogy veled másként bántak.

Előzmény: ásítósmacska (767)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 769

De sz.r lehet az életed, hogy mindenben csak a rosszat/borzalmat látod..... :)))

Előzmény: Tasunko Witko (768)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 0 0 768

Én tudom mit tapasztaltam meg a kórházakban, és az ismerőseim is az ország különböző részein. Ez az általános. Pénzéhes embertelen hiénák. A fehér köpeny leple alatt a legnagyobb disznóságokat követik el. Tisztelet a kivételeknek. Biztos nem az összes orvos ilyen, csak a többségük.

Előzmény: Törölt nick (764)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 2 767

Én meg soha életemben nem adtam hálapénzt, és mégis tisztességesen foglalkoztak velem, a legkülönfélébb szakrendeléseken is.

Nos? 

Előzmény: Tasunko Witko (761)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 766

Te meg eszed a junkfood-ot és dobálod utána a vitaminkapszuláidat? :-DDDDD

Előzmény: Törölt nick (765)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 765

Ő megoldotta az egészségét pl. grillezett hússal és friss salátával.

Előzmény: Tasunko Witko (763)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 764

Szerencsére ez azért nem általános.

Előzmény: Tasunko Witko (761)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 0 0 763

Úgy látom te vagy a topik esze. Őszintén kívánom, hogy mindig legyél teljesen egészséges, és soha ne legyen komoly betegséged és ne kelljen megtapaszolnod azokat a dolgokat amiket írtam.

Előzmény: ásítósmacska (757)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 762

"Hát, valahogy nem arról szól a cikk, hogy mennyi táplálékkiegészítő-függő van magyarországon."

Én erről a cikkről beszéltem. Majd ha kétszázezer tápkiegfüggő lesz (csak) Magyarországon, szólj.

Sehol sem mondta senki, hogy nem létezik más jelenség.

A hozzászólásod alapján (és az előzőek alapján is) folyamatosan támadásban gondolkozol.

Attól, mert valaki egy témában ír egy hozzászólást, azzal nem akarja állítani, hogy más jelenségek nem léteznek.

De te rögtön nekimész, hogy de.

Előzmény: ásítósmacska (760)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 0 0 761

Ha mondjuk Jóska bácsi lakatos szakmával  rendelkezik, betegebben jön ki a kórházból mint ahogy bement és elmondja milyen ocsmány módon bántak vele a diplomás orvosok, akkor Jóska bácsi véleménye ne számítson, mert Ő csak egy lakatos? Rangkórság tört ki ebben az országban? Nekem van diplomám. Számított valamit? Ugyanúgy adnom kellett az orvosnak pénzt, mert különben órákig kínlódhattam fájdalom közepette" nem ért rá" az orvos oda jönni. Amikor megkapta a pénzt tőlem  már volt ideje oda jönni. A diplomám számítolt? A fenét, a pénzem.

Előzmény: Rainmanus (755)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 2 760

Masszív csúsztatás.

Ha valamiről nem írnak aktuálisan cikket, akkkor az a jelenség számodra nem is létezik???

Gratulálok, még egy homokbadugott fejű strucc... :-DDD

Előzmény: Törölt nick (758)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 0 759

Hadd működjék a természetes szelekció! :-DDDDD

Előzmény: Rainmanus (755)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 758

Igazad van: folyamatosan utasítgatni akarnak. Teljesen el vannak tévedve. Aztán mikor rájönnek, hogy nem úgy ugrálsz, ahogy fütyülnek, jön a személyeskedés, minősítgetés. Ilyen az ő kultúrájuk.

A másik topikra linkeltem nemrég:

http://index.hu/tudomany/egeszseg/2017/08/14/ketszazezer_magyar_ember_gyogyszerfuggo/

Hát, valahogy nem arról szól a cikk, hogy mennyi táplálékkiegészítő-függő van magyarországon.

És akkor arról még szó sincs, mennyibe kerül nekünk az ő függésük és mennyibe kerülne (szintén nekünk) a kigyógyításuk.

Előzmény: Tasunko Witko (756)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 0 757

Már alig várom! :-DDDD

Azt hiszed, hogy akkor nem fogom látni és kommentelni a hülyeségeidet? :-DDDDD

Csak dugd nyugodtan homokba a fejed. Amit nem látsz az nincs is! :-DDDDD

Előzmény: Tasunko Witko (756)
Tasunko Witko Creative Commons License 2017.08.16 -2 0 756

"ne propagáld a saját agyrémeidet!" Te viszont légy szíves ne utasítgass, és ne szabd meg, hogy mit írjak ide. Én sem próbáltam neked megszabni, hogy mit írjál. A személyeskedést nyugodtan be lehet fejezni. Nálam ezzel nem mész semmire. Maximum kaphatsz egy X-et.

Előzmény: ásítósmacska (750)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.16 -1 0 755

Bizony, az lehet akár tuti is... Ha valaki olyat ír, ami a véleményemmel és tapasztalatommal megegyezik, akkor számomra az tuti :)

Előzmény: ásítósmacska (754)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 754

Azonban nem a személye az érdekes, hanem amit ír.

:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Aha, tehát ha egy szénbányász, vagy kazánkovács, netán mlm-ügynök ír olyasmit, ami a te prekoncepicióddal azonos, akkor az a TUTI. 

:-D

Előzmény: Tasunko Witko (746)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 0 753

https://vastagbor.atlatszo.hu/2017/06/19/minden-szabalyos-le-lehet-adni-a-hiradoban-hogy-11-es-15-ora-kozott-napozz-es-ne-hasznalj-naptejet-mert-rakkelto/

Csakhogy Szendi Gábornak annyi köze van a napozás tudományos vizsgálatához, mint nekem Mészáros Lőrincet megelőzve közbeszerzést nyerni, ugyanis Szendi programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus (ELTE), a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, a Paleolit Életmód Magazin és a Paleo konyha negyedéves lapoknak társtulajdonosa és főszerkesztője, valamint a Tények és tévhitek oldal szerkesztője.

Előzmény: Tasunko Witko (744)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 0 752
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.16 0 1 751

Na, gratulálok! Itt a másik kókler... Szendi......

Hát csak fordulj hozzá, bármi bajod-betegséged lesz!

Majd viszünk virágot... :-D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!