A rosszul működő egészségügy valóban felelős azért, hogy az emberek más megoldásokat keresnek. A rossz közoktatás pedig azért, hogy ne biológiai magyarázatokat keressenek, hanem valami egyszerűbbet. Inkább választóként lehet az embereket ostorozni, hogy 27 éve nem engednek ezekhez hozzányúlni.
Egyébként tényleg kíváncsi lennék, hogy miért nem alternatív módszert választott - ha már annyira elégedetlen a tudományos orvoslás hazai lehetőségeivel... :)
Valós téma csak a topikod nem erről szól. Nem arról, hogy milyen problémásan kaptál a kórházban fájdalomcsillapító gyógyszert, hanem hogy nem az akupunktúrát vagy egy gyógynövényt választottál helyette.
Mert a magyar emberek többsége melyik kórházba szerez tapasztalatot? A svájciban, vagy a hollandban? A magyar betegek mivel szembesülnek? Nem a magyar egészségüggyel?
Én nem az egész életemről írtam, hanem arról, amit az egészségügyben megtapasztaltam. Milyen jogon minősíted te az életemet? Neked lételemed a folyamatos személyeskedés? Mikor sértegettelek én téged? Mikor minősítettem az életedet? Nem is ismerlek, mint ahogy te sem ismersz engem. Nem tetszenek a kommentjem? Jogod van hozzá, hogy ne tetszenek. Azonban muszáj folyamatosan személyeskedned?
Én tudom mit tapasztaltam meg a kórházakban, és az ismerőseim is az ország különböző részein. Ez az általános. Pénzéhes embertelen hiénák. A fehér köpeny leple alatt a legnagyobb disznóságokat követik el. Tisztelet a kivételeknek. Biztos nem az összes orvos ilyen, csak a többségük.
Úgy látom te vagy a topik esze. Őszintén kívánom, hogy mindig legyél teljesen egészséges, és soha ne legyen komoly betegséged és ne kelljen megtapaszolnod azokat a dolgokat amiket írtam.
Ha mondjuk Jóska bácsi lakatos szakmával rendelkezik, betegebben jön ki a kórházból mint ahogy bement és elmondja milyen ocsmány módon bántak vele a diplomás orvosok, akkor Jóska bácsi véleménye ne számítson, mert Ő csak egy lakatos? Rangkórság tört ki ebben az országban? Nekem van diplomám. Számított valamit? Ugyanúgy adnom kellett az orvosnak pénzt, mert különben órákig kínlódhattam fájdalom közepette" nem ért rá" az orvos oda jönni. Amikor megkapta a pénzt tőlem már volt ideje oda jönni. A diplomám számítolt? A fenét, a pénzem.
Igazad van: folyamatosan utasítgatni akarnak. Teljesen el vannak tévedve. Aztán mikor rájönnek, hogy nem úgy ugrálsz, ahogy fütyülnek, jön a személyeskedés, minősítgetés. Ilyen az ő kultúrájuk.
"ne propagáld a saját agyrémeidet!" Te viszont légy szíves ne utasítgass, és ne szabd meg, hogy mit írjak ide. Én sem próbáltam neked megszabni, hogy mit írjál. A személyeskedést nyugodtan be lehet fejezni. Nálam ezzel nem mész semmire. Maximum kaphatsz egy X-et.
Csakhogy Szendi Gábornak annyi köze van a napozás tudományos vizsgálatához, mint nekem Mészáros Lőrincet megelőzve közbeszerzést nyerni, ugyanis Szendi programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus (ELTE), a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, a Paleolit Életmód Magazin és a Paleo konyha negyedéves lapoknak társtulajdonosa és főszerkesztője, valamint a Tények és tévhitek oldal szerkesztője.