2013. február 3-án - 1 évi szünet után - ÚJRA! Alföldi Veterán Börze Szolnokon! ÚJ HELYSZÍN: Szolnok - Logisztikai Központ, Téglagyári út 36. (a Téglagyári út legvége) Az ország egyik-, a Keleti régió legnagyobb veterán börzéje! Adás - vétel - csere! :-) www.alfoldiveteran.hu
Annyi kiegészítés, hogy a biztosításnál nincs külön kategória, de a műszakinál igen, ott a vizsgadíj megegyezik a motoréval (6500 rémlik tavasszal). Az idén kaptam új forgalmit a Pilléhez, ebben nem találom, de a korábbi zöldben benne volt, hogy minimum hány kg önsúlyú motor húzhatja, ezzen esetleg megbukhat a kis Csepel, ennek még célszerű lenne utána nézni.
Csepelhez biztos nem gyártotak vonórészt.Azt csak átalakítani tudod hogy feltudd tenni.Jobb hamár most beszerzel egy vizsgabiztos barátot aki ezt engedéjezi.Semmisem lehetetlen csak macerás:)Az hogy menyit ér a Pille:2 emberen múlik.eladón menyire értékeli.vevőn menyire kell neki ugyhogy ezt neked kell eldönteni menyire kell:) Nem nemlessz ugyanaza rendszáma mint a motoré mivelhogy külön forgalmija van és rendszáma Külön biztosítása és sújadója.Egyszer vizsgáztatod a motort hogy vontathason,majd vizsgáztatod az utánfutót.Mindent számolhatsz egy szeméjautó utánfutó áraival mivel abba a kategóriába tartozik.Magyarországon nincs motorkerékpár utánfutó kategória bejegyezve a hivatalokban :(Ugyhogy hajrá és kitartást.Még ugysem láttam Csepelt Pillével mutasd meg nekünk hogynéz ki:)Üdv
Sziasztok! Egy Csepel 125tel járom az országot, általában másodmagammal és a csomagok elég kényelmetlenséget tudnak okozni. A 20 kilós hátizsákok valahogy belerontanak a motoros feelingbe.
Már egy ideje foglalkoztatnak ezek a csinos kis egykerekűek, viszont most vettem a fejembe, hogy kéne csinálni egy kis fogatot a Csepelből és egy Pilléből, mert láttam egyet Danuviához kapcsolva.
Hogy lehetne megoldani, hogy a Csepelemhez is lehessen egy ilyet kötni? Nem kell gyári "vonóhorog"? mert azt nemhiszem, hogy gyártottak a Csepelhez. Illetve ha egy Pilléhez adnak olyat ami Dnuvián volt, azt fel lehet úgy szerelni, hogy a műszakin elfogadják?
Nekem a Pillék a gyengéim, mennyiért lehet szerintetek venni egy ilyet? Ha valaki tud normális áron, szóljon! :) Mégvalami: Az utánfutót külön kell vizsgáztatni, vagy a motorral? Illetve ugyanaz lesz a rendszáma?
Én 5*egyes kábelt húztam be indexek végett.De a védőborítást lekellett nyúznom mert ugy nemment átt.Kábelbefűzőt áttoltam rászikszalagoztam a kábelt aztán vazelin bőségesen és lehet befele húzni.Ha nincs vazelin mosogatószer is jó csak soklegyen.Csak ügyesen fogaz menni:)
Az megy kincsvadászat:)Volt egy kis időm megnéztem az uj kulit a kis rozsdakupacot.Megtaláltam mind a 4 beütést büszke vagyok magamra.Meg persze rátok hisz nemtudtam.Adattábla szerint 1967 és teleszkópos:))
1, Ha menet irányba állsz a futó mögött akkor a jobboldlon az első támasztó papucsba van beütve.
2, Helnyitod az ajtót ott találsz két nyelvet. Az eggyik oldalon a zár van másik oldalon pedig egy V alaku lapos van. Na annak az oldalába van beütve még.
Nem titok 25e házhoz szállítva.Őrület határán vagyok:)Mióta írtátok hogy 4 helyen van beütve azóta forgatom a kulit mint beteg a dunyhát de nem találom:(Csak az aluzsanér és az adattábláé van meg.Lefénjképezné valaki hogy pontosan hol van a másik kettő addig nemakarok csiszolni előre is köszi.
Engedett belőle az ember ugyhogy olcsóbban vettem mintamenyire hirdette:) A barátom kulija is 67-es és teleszkópos.Lehet hogy évvége fele már váltottak.De ez csak tipp.