Teljesen 1értek minden gondolatoddal, kivéve ezzel:
" a topicba beíró, olvasgató egyének közül szinte mindenkinek van bakancsa, fekete ruhája, életében szerintem 1* biztos felvolt tupírozva a haja, lányoknak fekete körömlakkja, fekete, vagy sötét sminkje :-))"
Nem moderáltak ki (ezen én is csodálkozom :-), és nem is melóztam, csak elfelejtettem szólni, hogy szabira megyek... Jövő hét végéig. De addig lesz otthon netem, és remélem mihamarabb foglak tudni boldogítani Titeket!!! :-)))
Nem azokra gondolok,akiknek sikerült.Szomorú dolgok ezek.Nem vagyok azért biztos benne,hogy a zene okozná ezeket.Konkrétan arra gondoltam,hogy a filmbeli esetekhez mit szólna.Ami alapjám MO-n beállítható lenne a kép a Cure-osokról.Akik elpirulva vihogva közölték a riporterrel,hogy amikor felvágták az ereiket(vagyis inkább karcolászták magukat) egy darabig nézték,hogy folyik(!) aztán elállították a vérzést,mert eszük ágában sem volt kinyírni magukat.
Nem lennék nagyon meglepve, ha egyszer egy filmben látnánk viszont akár őt, akár az alteregóját színészi alakításban. Ahogy pl. a glam-korszakról szóló Velvet Goldmine c. filmben is felismerhető néhány híres zenész „megfelelője”.
Bár a hivatalos oldalon nemrég közzétett fotókon elég gyűrötten néz ki. Láthatóan fogyott tavaly óta, de nagyon rosszkedvűnek tűnik. Lehet, hogy alkohol-elvonón volt, és azért? (Szvsz inkább legyen kövér, de mosolyogjon. :-)
„Robert Smith-t meg kéne kérni arra,hogy nézze meg a filmet és írja le ide a véleményét.Kíváncsi lennék rá piszkosul.Vagy valamelyik szereplőjét a filmnek.10 év távlatából.”
Robert Smith valószínűleg jól ismeri a neurotikus/pszichopata és szuicid hajlamú rajongók világát. Gondoljunk bele, hogy hány ilyen balszerencsés fiataltól kaphatott már levelet az emúlt huszonvalahány év során. A '86-os Los Angeles-i koncert elején a színpadról láthatta, ahogy egy néző késsel szurkálja magát. Olvasta egy öngyilkos lány naplóját, aki azt képzelte, hogy neki írja a dalait. A lány nővére, akitől a naplót kapta, úgy gondolta, ha ő is megöli magát, Robert az ő naplóját is elolvassa majd… (Sikerült lebeszélni.)
Szóval Robertnek már jócskán volt alkalma szembesülni ilyen durva dolgokkal.
És ott van az érem másik oldala is: egy amerikai lány róla írta a szakdolgozatát, egyetemi kurzust tartottak a dalszövegeiről, még képregényfigurák (többek közt a The Crow és a Sandman alakjai) létrejöttét is inspirálta, de saját jogán is szerepelt ilyenekben + a South Parkba is bekerült.
Külsőségekről csak annyit, hogy a topicba beíró, olvasgató egyének közül szinte mindenkinek van bakancsa, fekete ruhája, életében szerintem 1* biztos felvolt tupírozva a haja, lányoknak fekete körömlakkja, fekete, vagy sötét sminkje :-))
Köszi a "szinte" szót :-)))
gallup: raverek 96 óta nem léteznek. De ha léteznek, én feltétlenül az vagyok.
Szerbusz!
Kissé meglepődtem mostan,hiszen ide is irtam.:-))(látod én vetettem fel egy kuvajó témát):-)))
Megvagyok.Majd írok levélkét.Csak nem tudom még mikor.Lehet,hogy épp ma.
Véleményem az,hogy Robert Smith-t meg kéne kérni arra,hogy nézze meg a filmet és írja le ide a véleményét.Kíváncsi lennék rá piszkosul.Vagy valamelyik szereplőjét a filmnek.10 év távlatából.
Lovecat!Nekem 16 éves koromban semmi olyan irányú elképzelésem nem volt,hogy megöngyilkoljam magam,vagy temetőbe aludjak.Más jellegű marhaságaim voltak.Monjuk igazságtalan vagyok,mert akkoriban csak érintőlegesen ismertem a Cure-t,viszont már Sisters és Sziámi rajongó voltam.
De most ez nem kötekedési célzattal íródott.Martinnak csak igaza volt,hogy ne ezek alapján vonják le a következtetést,hogy "na ez kjúros milyemmá"!
Lovecat tündér virágszálam. egyetértek veled.89-ben divat volt Cure-t hallgatni, de divat volt Jason Donovan és a Bros is:-))))))
csakhogy nem lehet megharagudni arra az akkori világra amelyben a Disintegration lemez megjelenését követően a Cure hallgatói tábor megnagyobbodott:-)
gondolj bele, ha most a fél ország Cure-os lenne, akkor mennyi Cure cd-nk lenne? így is 3 szekrény van tele velük. (kicsit fárasztó költözködéskor 50 kilónyi lemezt cipelni)
én tehát afelé tendálok, hogy a világ jelen pillanatban sokkal szarabb mint 13-14 éve, még akkor is ha a Cure akkori hallgatói menő joggingos vállalkozók, vagy raverek. a szigeten sok seggfej kint volt ezek között is, mert Szmisz szerintük egy deviáns marha, és a kis tehén mellett egy marhát is látni azért nem sámli...
szent jeromos! az ember nem néz a csunyájukra 4 napig, oszt lemaradok....
nos, a Cure stílusváltásáról:
ÉN MINDIG IS AZT AZ IRÁNYT SZERETTEM A cURE-BAN, AMI VALAMENNYIRE MELANCHOLIE-T ÉS GONDOLATISÁGOT ÁRASZT. EZT ANNYIFÉLE MÓDON EL TUDTÁK JÁTSZANI.
amennyiben a soron következő lemez(ek) továbbra is a gondolatiságot helyezik előtérbe, és Mr. Smith nehézkes hangja marad, akkor rendben lesz.
bár bizonyos jegyek a wmf és a 39 esetében előrevetítik hogy talán sokkal keményebb hangzással fognak kirukkolni, de egy teljesen ezirányban levonuló hangzás nem tenne jót.
Patuha, mi van veled?
a weblap jövő hét körül kezdődik ....Elyse szerintem csak részletekben tudja majd felrakni.
elől járóban: nem lesz vendégkönyv, mert nem akarom hogy a belemet idegesítse bárki...elég volt a vizsgaidőszak:-)
mert most te azt gondolod h valakinek SZÁNTAM valamit, pedig csak alig olvasod ezt a mélyenszántó topikkomplexumot. a ropidolog nem sértő, mert már régi bevett fordulat de h ne legyen malőr a halőr vagy halom a malom, a kedvedért a jóval kedvesebb becéző formát használom következő, reményeim szerint csúnyaságot csupán minimális ill. átvitt módón tartalmazó mondategységemben.
love cat:
Na igen, kár, hogy Gallup nem szól hozzá a témához, pedig úgy vettem észre, ő is bukik erre a halál témára. Nade a magánjellegű üzeneteket se túl érdekes olvasni egy fórumon, tehát be is fejeztem azzal, hogy köszi a Kiss-t, én is csókollak!
KingInk, azért csak lesz egy kis cirkusz, hisz a ropit szerintem nem hagyja majd szó nélkül az, akinek szántad!
én pl múlt héten ültem keneseén a szobában, épp befejeztem az orlandót, smithst hallgattam és arra gondoltam, továbbmegyek, egészen erősen elhatározódva éreztem magam arra, hogy megnézem lou reedet aztán július végén kinyírom magam. nem annyira értem, de így volt. aztán elmentem a legjobb barátaimmal még a gimnáziumból akiket egyébként alig látok mer egyik pécsen tanul másik meg máshol és 23 óra színtiszta mulatság után rendbejöttem. tökéletesen.
(az eleje jó volt aztán ketten megdicsértek. az okos ősember is elengedte a bölény farkát ha az bezuhant a szakadékba. onnan tudta aztán a családja meg a többiek hogy okos és attól kezdve tisztelték. mese vége)
Ja, ezt előbb nem láttam! Szia lovecat! Igen, azért nem láttál, mert eddig visszafogtam magam írás tekintetében, mert nem láttam értelmét, hogy rámutassak, hogy ki és miért ír hülyeséget, most meg hirtelen beírtam, bár nem pont ilyesmit.
A Szigeten Lamb-en és Massive Attacken biztos megint láthatsz, feltéve, ha te is kijössz.