Ó köszönöm! A továbbjutás már nagyon kétséges... a statisztika szerint ( Te és Perzsacica - Korábban egymás ellen: 5 győzelem, 4 döntetlen, 15 vereség )
Chilly! Szerintem te is ott leszel, de mivel én mindig éjfél után fekszem le, megvárom az eredményhirdetést. Én már látatlanba megelőlegezem neked a nyolc közé jutást. Manya29 nem hiszem, hogy kiáll ellened. De ha még így is lenne, biztosan megvered.
Végül is már nincs jelentősége a dolognak. Nekem semmi keresnivalóm a 10 csillagosok között. (Az eddigi 4 továbbjutó mind az, és várható, hogy a többiek is azok lesznek. Én elértem a saját csúcsomat. Ámeny
S ziasztoik! Akkor ma senkinek se megy nagyon. Asszem én is elvérzek a kupában, kiszenvedtem sovány győzelmet, de innen Mester kezében van a döntés:-( Ennek ellenére nagy sikernek tartom három eredménytelen próbálkozás után bejutni a 16 közé. Valószínű nem sokszor fogom megismételni.
Előre szeretném bocsájtani, hogy a Díjátadó Bizottság Alapítványnak egyre nő a kiadása a sok eredményes szerelő miatt, ezért kénytelenek vagyunk szűkíteni a költségvetést. Jelenleg egy nagyon aranyos plakátot tudunk adni Casper szellemről, amelyet esetleg fellógathat Smaragderdő azon fájának egyik ágára, melyek alatt a többi kincs található.